Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Φαρ ουεστ» με αστυνομικούς και μέλη της σπείρας που αρπάζει χρηματοκιβώτια

Αστυνομικοί αντάλλαξαν πυροβολισμούς (χθες το πρωί) με μέλη της σπείρας που «σηκώνει» χρηματοκιβώτια

«Φαρ Ουέστ» θύμισαν στις 4.30 τα ξημερώματα της Τρίτης τα Ανω Λιόσια, όταν αστυνομικοί ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τα μέλη της σπείρας που αρπάζει χρηματοκιβώτια από επιχειρήσεις, λίγη ώρα μετά την εισβολή τους στις εγκαταστάσεις εταιρίας αερίου στη Βοιωτία.

Από τον
ΜΙΛΤΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

Οι κακοποιοί άνοιξαν πυρ εναντίον τους και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. απάντησαν στα πυρά, αλλά κατά τη διάρκεια της ξέφρενης καταδίωξης οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Ολα άρχισαν στη Στεφάνη Βοιωτίας, όταν οι ληστές εισέβαλαν στην ιδιωτική εταιρία, ακινητοποίησαν τον φύλακα και μπήκαν στο λογιστήριο, απ’ όπου προσπάθησαν να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο χωρίς να τα καταφέρουν. Ετσι, διέφυγαν άπρακτοι με το αυτοκίνητο του φύλακα, ο οποίος, παρόλο που τον είχαν δέσει, κατάφερε να απελευθερωθεί και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, δίνοντας στους αστυνομικούς την περιγραφή του οχήματος που του έκλεψαν οι ληστές. Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και λίγο αργότερα τρεις άνδρες της ΟΠΚΕ εντόπισαν ένα αυτοκίνητο, το οποίο ταίριαζε με την περιγραφή του οχήματος διαφυγής που είχε δώσει στις Αρχές ο φύλακας της εταιρίας αερίου.

Οταν οι αστυνομικοί έκαναν νόημα στους επιβάτες να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο, εκείνοι άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους με καλάσνικοφ.

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ ανταπέδωσαν τα πυρά, ωστόσο οι ληστές κατάφεραν να διαφύγουν και στη συνέχεια εγκατέλειψαν το κλεμμένο όχημα, το οποίο εντοπίστηκε ύστερα από έρευνες στην ευρύτερη περιοχή. Οι Αρχές θεωρούν βέβαιο ότι οι δράστες ήταν μέλη της περιβόητης συμμορίας, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει εισβάλει σε μια σειρά εταιρίες, από τις οποίες έχει αρπάξει ή παραβιάσει τα χρηματοκιβώτιά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η πρόσφατη ληστεία σε γνωστή εταιρία αλλαντικών στο Κρυονέρι, όπου οι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιο, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Αντίστοιχα περιστατικά είχαν γίνει και μέσα στον Ιανουάριο, με τον τρόπο δράσης να θυμίζει το χθεσινό συμβάν. Στις 26 Ιανουαρίου έξι ληστές είχαν εισβάλει σε εταιρία που βρίσκεται στο 16ο χιλιόμετρο Αθηνών – Κορίνθου και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους δύο φύλακές της, απειλώντας τους με όπλα και λοστούς.

Στη συνέχεια άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο και διέφυγαν με αυτοκίνητο. Στις 24 Ιανουαρίου η σπείρα που «σηκώνει» χρηματοκιβώτια είχε χτυπήσει μια εταιρία πλακιδίων στον Ασπρόπυργο, ενώ μία βδομάδα νωρίτερα είχε εισβάλει σε άλλη επιχείρηση στην ίδια περιοχή.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...