Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Που χάθηκε ο Δημήτρης Βλάχος

 Η ενασχόληση με τον στίβο, οι σειρές και η super επιτυχία του «Πλάκα κάνεις»
• Η σιωπή για την προσωπική ζωή και το χορευτικό show στον ΑΝΤ1

Ως γνήσιος Σκορπιός, ο Δημήτρης Βλάχος πετυχαίνει σε ό,τι κι αν βάλει στόχο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια, ο ηθοποιός και παρουσιαστής, που συμμετείχε στο παρελθόν σε αρκετές τηλεοπτικές επιτυχίες, απέχει από τη μικρή οθόνη. «Μου έχουν λείψει οι καλές δουλειές. Αν και είχα προτάσεις αυτό το διάστημα, έδωσα αρνητικές απαντήσεις, διότι έχω συνηθίσει στις καλές παραγωγές και δεν ήθελα να κάνω κάτι απλά για να υπάρχω στην τηλεόραση» εξηγεί ο ίδιος στην «Espresso».

Από την ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Τα τελευταία τρία χρόνια, ο Δημήτρης ασχολείται με τον αθλητικό χώρο που έχει φτιάξει στο ΟΑΚΑ, το ΟΑΚΑ ΒΟΧ, κάνοντας group training και όχι μόνο. Μαζί με τους συνεργάτες του ασχολείται επίσης με προπονήσεις crossfit και intercycline.
Παρά την ενασχόλησή του με την τηλεόραση, ο ίδιος δεν εγκατέλειψε ποτέ τον αθλητισμό, αφού αποτελεί τη μεγάλη αγάπη του από τότε που ήταν πιτσιρικάς, κάτι που φαίνεται (φυσικά!) στο καλογυμνασμένο σώμα του, το οποίο κεντρίζει τα βλέμματα όχι μόνο του γυναικείου πληθυσμού, αλλά και του ανδρικού, αφού πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να τον μιμηθούν.

Το σμιλεμένο κορμί του, με τους τέλειους κοιλιακούς, θυμίζει σώμα Κούρου, ενώ φανερώνει τις πολλές ώρες που πέρασε στο γυμναστήριο για να το αποκτήσει και κυρίως για να το διατηρήσει. Βέβαια, από το 1998 ο Δημήτρης κάνει πρωταθλητισμό στον στίβο, με κυριότερα αγωνίσματα τα 200 και τα 400 μέτρα.

Ως σκηνοθέτης

Μπορεί να έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την τηλεόραση, όμως ο Δημήτρης Βλάχος, που έχει γεννηθεί στην Αθήνα, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ραδιολογίας Ακτινολογίας του ΤΕΙ Αθηνών, ενώ είναι και απόφοιτος ηχοληψίας και τηλεσκηνοθεσίας της σχολής του ΑΝΤ1.
Πριν περάσει μπροστά από την κάμερα, το 2001, εργάστηκε ως σκηνοθέτης στο reality του ΑΝΤ1 «Big Brother 1» και την επόμενη χρονιά ανέλαβε -για τρεις σεζόν- μαζί με τη Νάντια Μπουλέ την παρουσίαση μουσικής εκπομπής στο MAD.

Τον τρίτο χρόνο ήρθε η πρόταση που τον έκανε να φλερτάρει με την υποκριτική. Ετσι, το 2005 υποδύθηκε τον Τζόνι στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Η ώρα η καλή» και ακολούθησε ο πρωταγωνιστικός ρόλος του «Αρη» στο σίριαλ «Λατρεμένοι μου γείτονες», το 2007.
Βλέποντας ότι είχε μέλλον ως ηθοποιός, αποφάσισε να παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας στη Δραματική Σχολή «Πρόβα», ενώ το 2008 συμμετείχε σε σεμινάριο 90 ωρών -για κινηματογράφο και τηλεόραση- στη Νέα Υόρκη.

Η δημοφιλία του τον έφερε ακόμη και στο παρκέ του «Dancing with the stars», όπου μπορεί να μην κέρδισε το έπαθλο, ωστόσο εντυπωσίασε με τις χορευτικές ικανότητές του.
Αλλωστε, ως αθλητής γνώριζε ήδη καλά από πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Εναν χρόνο μετά, το 2011, σχημάτισε τηλεοπτικό ντουέτο με τον Σάββα Πούμπουρα και μαζί παρουσίασαν την εκπομπή με φάρσες «Πλάκα κάνεις».

Σε εξώφυλλα περιοδικών

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής έχει γίνει πολλές φορές εξώφυλλο σε περιοδικά, ενώ έκανε και προσπάθειες για διεθνή καριέρα ως μοντέλο, συνεργαζόμενος με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία των ΗΠΑ.

Για την προσωπική ζωή του Δημήτρη δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα, αφού φροντίζει να την κρατά μακριά από τη δημοσιότητα.
Για εκείνον, όμως, ξέρουμε ότι είναι λάτρης της μουσικής και του σινεμά, ότι αγαπά την ταχύτητα και τις μηχανές, ενώ δεν αντέχει το μποτιλιάρισμα, γι’ αυτό και δεν είναι fan των αυτοκινήτων.
Οσο για την επιστροφή του στη μικρή οθόνη; Θα έλεγε το «ναι» σε μια πρόταση που θα έβρισκε ενδιαφέρουσα, αφού δεν είναι στους άμεσους στόχους του να επιστρέψει, ενώ δεν είναι καθόλου κομμάτι της κοσμοθεωρίας του το να είναι παρών στα τηλεοπτικά δρώμενα με οποιοδήποτε project.

Αν και στο παρελθόν ακούστηκε ότι θα «αναβιώσει» το «Πλάκα κάνεις», τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο Δημήτρης, ωστόσο, παρακολουθεί με νοσταλγία τις δουλειές στις οποίες έχει συμμετάσχει, αν και δεν πληρώνεται από τις επαναλήψεις τους, ενώ ακόμη και σήμερα θεωρεί ότι η επιτυχία τους κρυβόταν τόσο στην ποιότητα της παραγωγής τους όσο και στο καλό κλίμα που επικρατούσε ανάμεσα στους ηθοποιούς των καστ.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387 630x388

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...