Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

O Ψινάκης έκανε άνω κάτω το πάρτι του «X-factor»!

Οι τέσσερις κριτές, ο Σάκης Ρουβάς και η Ευαγγελία Αραβανή γιόρτασαν με φίλους σε prive club την επιστροφή του show που αναμένεται να κάνει στα μέσα Απριλίου πρεμιέρα στον Σκάι

Οι τέσσερις κριτές, ο Σάκης Ρουβάς και η Ευαγγελία Αραβανή γιόρτασαν με φίλους σε prive club την επιστροφή του show που αναμένεται να κάνει στα μέσα Απριλίου πρεμιέρα στον Σκάι

Περισσότερες από 2.000 αιτήσεις συμμετοχής έχει λάβει μέχρι στιγμής η παραγωγή του νέου «X-Factor», που θα κάνει πρεμιέρα στον Σκάι στα μέσα Απριλίου.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θα είναι και πάλι ο οικοδεσπότης του show, οι τέσσερις κριτές της ανανεωμένης επιτροπής Γιώργος Μαζωνάκης, Τάμτα, Μπάμπης Στόκας και Γιώργος Παπαδόπουλος, και βέβαια η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία θα βρεθεί εκ νέου στο backstage, γιόρτασαν προχθές το βράδυ την επικείμενη επιστροφή της δημοφιλούς εκπομπής με ένα μεγάλο πάρτι στο φημισμένο πριβέ club Salon de Bricolage του Χρύσανθου Πανά, στο Κολωνάκι.

H «Espresso» ήταν φυσικά εκεί και μίλησε με τους πρωταγωνιστές του λαμπερού show, που θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη. Την είσοδο του club πέρασε πρώτη η Ευαγγελία, η οποία μας είπε ότι ο προσωπικός στόχος της για τη νέα σεζόν του σόου είναι «να είμαι πιο αυθόρμητη και με περισσότερο χιούμορ».

f1 119

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι δεν περίμενε να πει το «ναι» ο Γιώργος Μαζωνάκης στην επιτροπή του «X-Factor». «Οταν το πληροφορήθηκα, είπα “αυτή είναι μεγάλη έκπληξη!”» συμπλήρωσε. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, τον οποίο πλησιάσαμε μετά, δήλωσε: «Ηρθα στο “X-Factor” ύστερα από πολλή σκέψη, γιατί δεν μου αρέσει να κρίνω. Αυτό το σόου, όμως, μου ταιριάζει, γιατί εστιάζει στους διαγωνιζόμενους κι όχι στους κριτές».

f2 217

Σωματοφύλακες

«Θέλω να δώσω πιο πολλή χαρά κι αγάπη φέτος. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η εκπομπή είναι ένα πολύ ωραίο θέαμα για τον κόσμο» ανέφερε στην «Espresso» η Τάμτα, η οποία ξεχώρισε και πάλι λόγω styling. Ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος βρισκόταν στο Salon de Bricolage από νωρίς -βγήκε live στην ΕΡΤ από τον πρώτο όροφο του κλαμπ, με αφορμή τον ελληνικό τελικό της Eurovision-, έκανε εντυπωσιακή είσοδο με δύο σωματοφύλακές του, οι οποίοι όμως μας… επέτρεψαν να τον χαιρετήσουμε. Οταν του είπαμε ότι ήταν υπέροχος ως coach στο «Voice», εκείνος μας έσφιξε το χέρι δυνατά χαμογελώντας. «Αλήθεια, σας άρεσα; Σας ευχαριστώ πολύ» είπε, ενώ συμπλήρωσε πως οτιδήποτε άλλο έχει να πει στον κόσμο θα το πει από το… βήμα του «X-Factor».

«Είπα το “ναι” στην παραγωγή, γιατί είναι κολλητή μου η διευθύντρια προγράμματος του Σκάι, η Αλκηστις Μαραγκουδάκη» μας εξήγησε με τη σειρά του ο Γιώργος Μαζωνάκης! «Αυτό που θέλω είναι να μοιραστώ τα πάντα με τα παιδιά, που θα πάρουν μέρος στο σόου» πρόσθεσε. Τα μεσάνυχτα εμφανίστηκε κι ο Μπάμπης Στόκας με τη μάνατζερ και σύντροφό του Μυρτώ Ζομπανάκη. «Αποφάσισα τη συμμετοχή μου έτσι ξαφνικά! Ωστόσο, θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό» επισήμανε.

Η έκπληξη στον Μαζωνάκη και η «εισβολή» του Ηλία Ψινάκη

f3 171

Μια έκπληξη επιφύλαξε ο Σάκης Ρουβάς στον Γιώργο Μαζωνάκη για τα γενέθλιά του, που ήταν στις 4 Μαρτίου. «Οσο ζω Μαζώ» έγραφε η σοκολατένια τούρτα που εμφάνισε ο ποπ σταρ στον εορτάζοντα. Προς το τέλος της βραδιάς έσκασε μύτη και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος έκανε «άνω κάτω» το πάρτι.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα εμφανίστηκε με τη συνοδεία δύο σωματοφυλάκων, φορώντας τα γυαλιά ηλίου του. Και μπορεί ο ίδιος -όπως πληροφορηθήκαμε- να μην ήταν καλεσμένος του καναλιού, ωστόσο είναι μέλος του Salon de Bricolage. Οπως ήταν φυσικό, όλοι τον χαιρέτισαν θερμά και εκείνος άρχισε τα γνωστά αστεία του. Μάλιστα, ο Σάκης συνομίλησε μαζί του αρκετή ώρα και φάνηκε χαρούμενος που τον είδε.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387 630x388

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...