Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Αρης, μπατζανάκης του Σφήνου!

Η σχέση του Σπηλιωτόπουλου με την αδελφή της συζύγου του performer ■ Την καρδιά της 21χρονης Φοίβης (πρώην αεροσυνοδός) κατέκτησε ο πολιτικός ■ Στεφάνι με την Ιωάννα (μοντέλο) έβαλε το περασμένο καλοκαίρι ο θεότρελος Τόνι

Η σχέση του Σπηλιωτόπουλου με την αδελφή της συζύγου του performer Την καρδιά της 21χρονης Φοίβης (πρώην αεροσυνοδός) κατέκτησε ο πολιτικός Στεφάνι με την Ιωάννα (μοντέλο) έβαλε το περασμένο καλοκαίρι ο θεότρελος Τόνι

Τι σχέση έχουν ο Τόνι Σφήνος και ο Αρης Σπηλιωτόπουλος; Σχεδόν οικογενειακή! 3290 fivi gramatikoy aris spiliotopoylos 422017Η σύζυγος του δημοφιλούς performer Ιωάννα Γραμματικού είναι αδελφή της συντρόφου του γνωστού πολιτικού Φοίβης.

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Αν, λοιπόν, στο μέλλον σοβαρέψει το ειδύλλιο του μέχρι πρότινος αμετανόητου εργένη Αρη και ο ίδιος αποφασίσει να εισχωρήσει (επιτέλους!) στο κλαμπ των παντρεμένων, τότε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο Τόνι Σφήνος, κατά κόσμον Θανάσης Κιούσης, θα γίνουν «μπατζανάκηδες»!

Οι κοινές εμφανίσεις του Σπηλιωτόπουλου με τη Φοίβη Γραμματικού στη νυχτερινή Αθήνα ξεκίνησαν πριν από λίγες εβδομάδες και -όπως ήταν φυσικό- τράβηξαν αμέσως το ενδιαφέρον των paparazzi.

Και μπορεί ο Αρης να μην έδινε ως τώρα αφορμές και δικαιώματα για να κουβεντιάζουν την προσωπική ζωή του στα κοσμικά σαλόνια, ωστόσο η γνωριμία του με τη Φοίβη φαίνεται ότι τον έκανε να αναθεωρήσει και πλέον αντιμετωπίζει πιο χαλαρά τα φωτογραφικά φλας που αστράφτουν στις εξόδους του.

gdfggfΑπόδειξη; Οι φωτογραφίες του ζευγαριού που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις αρχές του προηγούμενου μήνα και δείχνουν τον Αρη και τη Φοίβη να ανταλλάσσουν θερμές αγκαλιές και φλογερά φιλιά σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, αδιαφορώντας για τους paparazzi που υπήρχαν εκεί. Μόλις 21 Μαΐων, η Φοίβη Γραμματικού προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια, είναι κάτοικος του Πανοράματος Βούλας και μέχρι πρότινος εργαζόταν ως αεροσυνοδός.

Αχώριστες

Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στις δύο αδελφές της, την Ιωάννα, η οποία παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι τον Θανάση Κιούση, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Τόνι Σφήνου, και τη Μαργαρίτα Γραμματικού, που εργάζεται ως δημοσιογράφος και blogger.

Οι τρεις γυναίκες είναι πολύ δεμένες και, όποτε βρίσκουν ελεύθερο χρόνο, πηγαίνουν παρέα σε μουσικές σκηνές και ταξιδεύουν στο αγαπημένο νησί τους, τις Σπέτσες, όπου βρίσκεται η εξοχική κατοικία της οικογένειάς τους. Οσο για τον Αρη; Το τελευταίο διάστημα δεν πάει πουθενά χωρίς τη Φοίβη. Πριν από λίγες ημέρες, ο φακός τούς εντόπισε και πάλι παρέα, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του Σταμάτη Κραουνάκη «Βίκτωρ ή τα παιδιά στην εξουσία», στο Θέατρο Τέχνης.

Το love story του Τόνι με την Ιωάννα

Ηταν αρχές του περασμένου Ιουλίου όταν ο Τόνι Σφήνος αποφάσισε να αποχωριστεί την περούκα που τον έκανε διάσημο και να φορέσει το γαμπριάτικο κοστούμι του. Η είδηση για τον γάμο του δημοφιλούς performer με το μοντέλο Ιωάννα Γραμματικού «έσκασε» ξαφνικά, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, καθώς ο καλλιτέχνης είχε φροντίσει μέχρι τότε να κρατά μακριά από τα φλας οτιδήποτε είχε να κάνει με τον ιδιωτικό βίο του.

2 326

«Ο Τόνι Σφήνος είναι η διασημότητα. Οχι ο Θανάσης Κιούσης» είχε σχολιάσει τότε στην «Espresso» άνθρωπος από το επαγγελματικό περιβάλλον του καλλιτέχνη, διαχωρίζοντας τον άνθρωπο από τον performer. Οπως είχε γίνει γνωστό, παρ’ όλα αυτά, η Ιωάννα Γραμματικού υπήρξε fan του Σφήνου πριν εξελιχθεί σε σύζυγο του Κιούση.

Συγκεκριμένα, είχε πάει σε μια παράστασή του μαζί με τις αδελφές της πριν από περίπου δύο χρόνια και στο διάλειμμα βρέθηκε στο καμαρίνι του και γνωρίστηκε μαζί του. Κάπως έτσι άρχισε να ανθεί το ειδύλλιό τους, με την Ιωάννα να ακολουθεί έκτοτε τον «international playboy», όπως αποκαλούν τον Σφήνο οι θαυμαστές του, σε πολλές live εμφανίσεις του. Ο γάμος του Θανάση και της 25χρονης Ιωάννας Γραμματικού έγινε φυσικά στις Σπέτσες και η νύφη είχε φτάσει στην εκκλησία με καΐκι. Οσο για το γαμήλιο πάρτι τους; Ο Κιούσης φόρεσε και πάλι την περούκα και τα εκκεντρικά ρούχα του Τόνι Σφήνου, χαρίζοντας στους περίπου 80 καλεσμένους του ίδιου και της γυναίκας του στιγμές γέλιου και κεφιού. 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387 630x388

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...