Δωρεάν καλάθια προσωπικής φροντίδας σε γυναίκες που το έχουν ανάγκη!

Οι οικονομικές δυσκολίες που έχει φέρει η κρίση δεν πρέπει να στέκονται εμπόδιο στην ομορφιά, στο χαμόγελο και στην αισιοδοξία που αξίζουν σε κάθε γυναίκα

Οι οικονομικές δυσκολίες που έχει φέρει η κρίση δεν πρέπει να στέκονται εμπόδιο στην ομορφιά, στο χαμόγελο και στην αισιοδοξία που αξίζουν σε κάθε γυναίκα. Με το σκεπτικό αυτό, ο τομέας καλλυντικών της Henkel Hellas ένωσε τις δυνάμεις του με την αλυσίδα My Market και προσφέρει εκατοντάδες καλάθια προσωπικής φροντίδας σε γυναίκες που το έχουν ανάγκη!

Συγκεκριμένα, από σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, έως την Τετάρτη 22 Μαρτίου, οι δύο μεγάλες εταιρίες θα προσπαθήσουν να κάνουν πιο όμορφη τη ζωή των Ελληνίδων οι οποίες δοκιμάζονται από τη σκληρή καθημερινότητα, καθώς «όλες οι γυναίκες έχουν ανάγκη να νιώθουν όμορφες και ελκυστικές, ακόμη και στα δύσκολα».

Για τον λόγο αυτόν, για κάθε ημέρα που θα «τρέχει» η ενέργεια, η Henkel Hellas και τα My Market θα προσφέρουν 100 καλάθια με είδη προσωπικής φροντίδας σε γυναίκες που το χρειάζονται. Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει μέσω των φορέων «Η Αγκαλιά», «Ενωση Κυριών Δράμας», «Η Φοίβη» και «Φαιναρέτη».

Καταναλώτριες

Την ίδια περίοδο, οι καταναλώτριες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό μέσω της εφαρμογής «Κάθε μέρα αξίζεις να είσαι όμορφη» στη σελίδα του facebook των My Market. Απαντώντας στις ερωτήσεις της εφαρμογής οι συμμετέχουσες μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν 100 πακέτα με προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης της Henkel Hellas.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ