Αρωμα γυναίκας στη Βουλή με ειδική συνεδρίαση και κόκκινα τριαντάφυλλα

Η εκδήλωση για το ωραίο φύλο και το συμβολικό δώρο που θα δοθεί από τον πρόεδρο Νίκο Βούτση

AΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η εκδήλωση για το ωραίο φύλο και το συμβολικό δώρο που θα δοθεί από τον πρόεδρο Νίκο Βούτση

Ελενα Κουντουρά, Ολγα Κεφαλογιάννη, Κατερίνα Μάρκου, Εφη Αχτσιόγλου, Αννα Καραμανλή, Φωτεινή Αραμπατζή και Ελενα Ράπτη είναι, κατά γενική (και μάλιστα, ανδρική) ομολογία, οι ωραιότερες γυναίκες του Κοινοβουλίου!

Ολες τους συχνά πυκνά ομορφαίνουν τα πηγαδάκια της Βουλής. Σήμερα, όμως, ωραίες και μη, τιμώνται από τη Βουλή με ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Στο προεδρείο, μάλιστα, θα είναι γυναίκα, η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου. Θα παρίστανται γυναίκες που αναδείχθηκαν σε υψηλά θεσμικά αξιώματα, ενώ θα γίνει εκδήλωση και για την Ελλη Λαμπρίδη, την παιδαγωγό, συγγραφέα και φιλόσοφο, που υπήρξε από τις πρωτεργάτριες των αγώνων για τα δικαιώματα της γυναίκας.

Οι γυναίκες της Βουλής, με τα ταγέρ και το όμορφα συνολάκια τους, φυσικά θα είναι όλες παρούσες, για να πάρουν ένα τριαντάφυλλο από τα χέρια του προέδρου Νίκου Βούτση.

Οι μεγάλες μάσες στο «Χίλτον» και οι προηγούμενοι

Μεγάλο παράπονο έχουν υπουργοί της προηγούμενης κυβέρνησης που σχετίζονταν άμεσα με τους τροϊκανούς για τη σκληρή κριτική που δέχονταν τότε αναφορικά με τη φιλοξενία που τους παρείχαν στα υπουργεία, προσφέροντάς τους πίτες, κουλουράκια και τυριά από τα χωριά τους.
«Τώρα που οι συριζαίοι τούς δεξιώνονται στα ρεστοράν και στις σουίτες του “Χίλτον”, που τα πληρώνει ο ελληνικός λαός, κανείς δεν μιλά για τίποτε. Εμείς δεχθήκαμε πολύ άδικη κριτική, επειδή τους φιλεύαμε προϊόντα του τόπου μας» λέει στη στήλη πρώην υπουργός.

Στον 11ο όροφο του «Χίλτον», στον οποίο διαμένουν και σιτίζονται τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών, λειτουργούν all day buffet και open bar, και εκεί οι θεσμοί περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους μετά τις επίπονες διαπραγματεύσεις. Φυσικά, δεν λείπουν τα πάρτι και οι κρασοκατανύξεις.

Ζεστά λόγια για Ρόδη

Η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ, πρύτανης του πανεπιστημίου της Σορβόνης, μίλησε ζεστά για την ευρωπαϊκή και τη διεθνή απήχηση της Ρόδης Κράτσα, προέδρου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κ. Καραμανλής», η οποία βραβεύτηκε ως «γυναίκα της χρονιάς» προχθές στην Παλιά Βουλή. Εκεί βρέθηκαν ο τέως επίτροπος Σταύρος Δήμας, ο πρώην υπουργός Δημήτρης Σταμάτης, η βουλευτής Αννα Καραμανλή, ο βουλευτής και πρώην πρύτανης Θεόδωρος Φορτσάκης και φίλοι της Ρόδης.

(!)

Σε κεντρικό ρεστοράν των Βρυξελλών, που μάλιστα το έχει Ελληνας εστιάτορας, δεξιώθηκε τους δημάρχους από Λέσβο, Σάμο, Κω, Χίο και Λέρο (που βρίσκονται στις Βρυξέλλες) ο επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, αφού ήταν άλλωστε καλεσμένοι του.
Οι δήμαρχοι είδαν, μεταξύ άλλων, τον Μάρτιν Βέρβεϊ, υπεύθυνο Εφαρμογής της Συμφωνίας Ε.Ε. – Τουρκίας, καθώς και τεχνοκράτες της Κομισιόν. Φυσικά, το Προσφυγικό ήταν το «μενού»!

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ