Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ροζ καψώνια πεζοναυτών σε πρώην τους

Αμερικανοί κομάντος δημοσιεύουν σε κλειστή σελίδα του facebook γυμνές φωτογραφίες γυναικών που είτε είχαν σχέση μαζί τους είτε υπηρετούσαν κι εκείνες στον στρατό

Αμερικανοί κομάντος δημοσιεύουν σε κλειστή σελίδα του facebook γυμνές φωτογραφίες γυναικών που είτε είχαν σχέση μαζί τους είτε υπηρετούσαν κι εκείνες στον στρατό

Σε πεδίο εξευτελισμού γυναικών φέρεται ότι έχει εξελιχθεί κλειστή σελίδα στο facebook που δημιουργήθηκε από Αμερικανούς πεζοναύτες, αφού εκεί, σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν μπει στο μικροσκόπιο έρευνας, δημοσιεύονται γυμνές φωτογραφίες γυναικών που έχουν υπηρετήσει στο στράτευμα ή που είχαν σχέση με άνδρες του σώματος.

Η σελίδα Marines United αριθμεί περίπου 30.000 μέλη και ως επί το πλείστον αποτελείται από εν ενεργεία πεζοναύτες, βετεράνους του σώματος των πεζοναυτών αλλά και μέλη του Βασιλικού Βρετανικού Σώματος Πεζοναυτών.

«Μερικές μέρες δεν θέλω να βγω καν από το σπίτι» εκμυστηρεύτηκε στο σάιτ Marine Corp Times η Κέλσι Στόουν, που είδε αποκαλυπτικές φωτογραφίες της να δημοσιεύονται στο κλειστό γκρουπ του γυναικείου εξευτελισμού όταν τερμάτισε τη σχέση της με πεζοναύτη το 2016.

Η γυναίκα εκτιμά ότι ο πρώην της ήταν αυτός που έδωσε τις φωτογραφίες της και αποκαλύπτει ότι οι συνάδελφοί του τού δίνουν πόντους επειδή την είχε ρίξει στο κρεβάτι. Η Στόουν εξομολογείται ότι έχει φτάσει να σκέφτεται να μετακομίσει επειδή την αναγνωρίζουν από τις φωτογραφίες και της κάνουν πονηρά σχόλια, ενώ κάποιοι δεν διστάζουν να την αποκαλέσουν και πόρνη.

Ακόμη ένα θύμα του ένστολου διασυρμού που αποφάσισε να μιλήσει είναι η Ελ Οντρα, που ήταν πεζοναύτης ως το 2010 και τώρα είναι μοντέλο. Η Οντρα, μητέρα ενός παιδιού, λαμβάνει μηνύματα από άντρες που της ζητούν να κάνει σεξ μαζί τους.

Ερευνα

Ακολουθεί πρόγραμμα ειδικής στήριξης για επιζώντες σεξουαλικών επιθέσεων, ενώ, όπως τονίζει, το πιο τρομακτικό από τα μηνύματα που έλαβε είναι από κάποιον που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει όλη την καριέρα της. Η αποκάλυψη του σκανδάλου αυτού έγινε από την ειδησεογραφική ιστοσελίδα The War Horse του Τόμας Μπρέναν, βετεράνου των πολέμων Ιράκ και Αφγανιστάν, και έχει φέρει σε δύσκολη θέση το Πεντάγωνο, που επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα αλλά δεν έκανε κανένα άλλο σχόλιο. Ο αριθμός των διακινηθεισών φωτογραφιών αλλά και των εμπλεκομένων παραμένει άγνωστος, οπότε δυνητικά εκατοντάδες πεζοναύτες μπορεί να έχουν παγιδευτεί.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...