Λαγωνικό όνομα και πράγμα!

Δικαίωσε και με το παραπάνω το όνομά του ο Cash (ρευστό), το λαγωνικό της αστυνομίας στο Λουξεμβούργο, που οδήγησε τον χειριστή του σε έναν «θησαυρό» 286.000 ευρώ

Δικαίωσε και με το παραπάνω το όνομά του ο Cash (ρευστό), το λαγωνικό της αστυνομίας στο Λουξεμβούργο, που οδήγησε τον χειριστή του σε έναν «θησαυρό» 286.000 ευρώ.

Οπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση, η εξειδικευμένη μύτη του τετράποδου σήμανε συναγερμό και οδήγησε τον χειριστή του σε έναν άντρα που επέβαινε σε τρένο και είχε πάνω του 50.000 ευρώ, ενώ παρέλαβε και μια αποσκευή που περιείχε επιπλέον 236.000 ευρώ. Τα χρήματα κατασχέθηκαν και πραγματοποιήθηκαν οι συλλήψεις δύο αντρών.

Οι συλληφθέντες

Η νομοθεσία του Λουξεμβούργου προβλέπει ότι σε περίπτωση που κάποιος μεταφέρει ποσό άνω των 10.000 ευρώ σε ρευστό θα πρέπει να ενημερώνει τις Αρχές. Σε αυτήν την περίπτωση προφανώς η νομοθεσία δεν είχε γίνει σεβαστή, ωστόσο η αστυνομία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα των συλληφθέντων, την προέλευση και τον προορισμό τους ή για τους λόγους για τους οποίους κουβαλούσαν αυτό το μεγάλο χρηματικό ποσό.

Διευκρινίστηκε ωστόσο ότι ο Cash, που είναι εξειδικευμένος στον εντοπισμό χαρτονομισμάτων, βρέθηκε στο σημείο στο πλαίσιο επιχείρησης της αστυνομίας για τυχόν εντοπισμό ναρκωτικών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ