Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

«Είναι ο δήμαρχος υπεράνω νόμων;»

Νέα επίθεση της ΑΕΚ στον Αρη Βασιλόπουλο! «Ο φάκελος αδείας για το γήπεδο είναι έτοιμος από τις 15/01/2017 και δεν μπορεί να εκδοθεί»

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ πρέπει να ολοκληρωθεί σήμερα! Είναι αδιανόητο να μην εφαρμόζονται οι νόμοι, αλλά να επιτρέπει η Πολιτεία (που είναι αλήθεια ότι έκανε όσα την αφορούσαν) να διαταράσσεται η κοινωνία από την πολιτική φιλοδοξία ενός ανθρώπου! 

Ο φάκελος αδείας για το γήπεδο είναι έτοιμος από τις 15/01/2017 και δεν μπορεί να εκδοθεί, επειδή ο δήμος δεν εγκρίνει ένα χαρτί» αναφέρει η ΑΕΚ, απαντώντας σε όσα ισχυρίστηκε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο Αρης Βασιλόπουλος, για να συνεχίσει: «Δεν μας έκανε σοφότερους με τη συνέντευξη Τύπου και επανέλαβε για ακόμα μία φορά τις πάγιες θέσεις του για το γήπεδο, το πώς θα ήθελε να γίνει ή -για να μην κοροϊδευόμαστε- το γιατί επιθυμεί να μη γίνει! 

Σεβαστές οι θέσεις του και το πολιτικό μανιφέστο του. Με τη μόνη διαφορά ότι όλα αυτά έχουν κριθεί με νόμο του ελληνικού κράτους. 
Πώς γίνεται, λοιπόν, εν έτει 2017, ένας δήμαρχος να αμφισβητεί τον ψηφισμένο νόμο από τη Βουλή των Ελλήνων, που προβλέπει όλες τις διαδικασίες για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, και μάλιστα έχει πλέον, κατόπιν της δικής του προσφυγής, και τη σφραγίδα της Ολομέλειας του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της χώρας, που είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας; Η παραχώρηση της συγκεκριμένης έκτασης στην ΑΕΚ έγινε από τη Βουλή των Ελλήνων κατά πλειοψηφία. 

Προσβλήθηκε στο ΣτΕ από τον δήμο, με άμεση συνέπεια να καθυστερήσει τις διαδικασίες για δέκα μήνες, και το ΣτΕ δικαίωσε την ΑΕΚ, κρίνοντας τον νόμο συνταγματικό και την παραχώρηση της επιπλέον έκτασης νόμιμη. Τι θέλει να μας πει ο δήμαρχος; Οτι θέτει εαυτόν υπεράνω του ελληνικού Κοινοβουλίου και του ΣτΕ;»

Απειλές 

Η συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας Αρη Βασιλόπουλου ήταν γεμάτη ένταση, με καταγγελίες για απειλές κατά της ζωής του, επιθέσεις κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ και έντονους διαλόγους με τους δημοσιογράφους: 
«Η προπαγάνδα, η ψευδολογία και η συκοφαντία στο πρόσωπό μου έχουν φτάσει στα όρια της πολιτικής δολοφονίας. Εχω χαρακτηριστεί βαμμένος Ολυμπιακός, γαύρος, άνθρωπος του Μαρινάκη, τη στιγμή που έχω πάρει θέση, τη στιγμή που ξέρουν ότι ποτέ δεν είχα σχέση με το ποδόσφαιρο» είπε ο Αρης Βασιλόπουλος, που για ακόμα μία φορά έδειξε ότι είναι κατά της ανέγερσης της «Αγια-Σοφιάς».

Τα είπαν «Τίγρης»-Γραμμένος

f2 581

Η ΑΕΚ υποστηρίζει Γραμμένο (φωτό) στις εκλογές της ΕΠΟ και αυτό φαίνεται πανηγυρικά από τη νέα εγκάρδια τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο προερχόμενος από την ΕΠΣ Μακεδονίας υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ το μεσημέρι της Δευτέρας.
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι παρά τη φημολογία των τελευταίων δύο ημερών η σχέση του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ με τον Βαγγέλη Γραμμένο δεν έχει διαταραχθεί ούτε στο ελάχιστο και η «Ενωση» εξακολουθεί να στηρίζει απόλυτα (όπως άλλωστε και ο ΠΑΟΚ) την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε παράπονα στους παίκτες του για το ματς με τον Πανιώνιο: «Το ξέρω πως υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, κι αυτό είναι το μόνο θετικό. Εμείς δώσαμε την ισοπαλία στον αντίπαλο. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ. Είμαστε καλή ομάδα και πρέπει να το δείχνουμε στο γήπεδο, να μη δίνουμε δικαιώματα στους αντιπάλους μας».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387 630x388

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....