Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γάμος χλιδής με εφοπλιστή!

► Η οδοντίατρος των celebrities Γιώτα Τριγώνη παντρεύτηκε μυστικά στο Βατικανό τον πάμπλουτο Ιταλό Φάμπιο Βαλεντσιάνο
► To νυφικό Valentino που έκλεψε την παράσταση και το μεγάλο wedding party που θα γίνει στην Αθήνα

tew5tgse 3Επί δύο μήνες, η πανέμορφη οδοντίατρος των επωνύμων και γραμματέας Τουρισμού των ΑΝ.ΕΛ. Γιώτα Τριγώνη κράτησε επτασφράγιστο μυστικό όχι μόνο το πού και το πότε παντρεύτηκε, αλλά και την ταυτότητα του ανθρώπου με τον οποίο ένωσε τη ζωή της! Τώρα, όμως, αποκαλύφθηκε ότι αυτός με τον οποίο έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης είναι ο πάμπλουτος Ιταλός εφοπλιστής Φάμπιο Βαλεντσιάνο και ο χλιδάτος γάμος τους έγινε στην έδρα της Καθολικής Εκκλησίας, το Βατικανό.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά η πρώτη κοινή εμφάνιση των νεονύμφων έγινε πρόσφατα στα βραβεία «Γυναίκες της χρονιάς», όπου έλαμπαν από ευτυχία. Από τότε δεν κρύβουν στιγμή τον έρωτά τους. Το ευτυχές γεγονός είχε γίνει γνωστό από την ίδια τη Γιώτα Τριγώνη στις 17 Ιανουαρίου, όταν είχε αναρτήσει μέσω Ιnstagram μια φωτογραφία με τις βέρες περασμένες στο δεξί χέρι τους και το σχόλιο «Βecause when you find your other half you don’t leave it» (Γιατί όταν βρίσκεις το άλλο σου μισό δεν το αφήνεις)!

Δεν αποκάλυψαν τίποτα

Η είδηση είχε σκάσει σαν βόμβα στους κοσμικούς κύκλους Αθήνας και Ρώμης, αφού και οι δύο είχαν αποφασίσει από κοινού να μην αποκαλύψουν τίποτα και σε κανέναν, πέρα από τους πολύ οικείους τους, σχετικά με τη σχέση τους και τα κοινά σχέδιά τους. Η φωτογραφία με τις βέρες ήταν αρκετή για τους χιλιάδες followers της σελίδας της γνωστής οδοντιάτρου, ώστε να την κατακλύσουν με αμέτρητα μηνύματα έκπληξης, αγάπης και ευχών για μια ονειρεμένη κοινή ζωή με τον σύζυγό της.

tew5tgse 4Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», έκπληξη ήταν και η πρόταση γάμου από τον 39χρονο Ιταλό γόη προς την όμορφη γραμματέα Τουρισμού των ΑΝ.ΕΛ. Κι αυτό γιατί, όπως έχει εκμυστηρευτεί η όμορφη Ελληνίδα, αν και οι συζητήσεις τους κατέληγαν συχνά σε σχέδια γάμου, ωστόσο δεν περίμενε πως ο Φάμπιο θα ήταν τόσο decisivo (αποφασιστικός), ώστε να θέλει να την παντρευτεί εδώ και τώρα!

Βέβαια, όποιος γνωρίζει από κοντά την καλλονή οδοντίατρο μένει με ανοιχτό στόμα (και όχι μόνο) όταν κάθεται στην… καρέκλα του ιατρείου της, αφού η μεσογειακή ομορφιά της σε συνδυασμό με το ταμπεραμέντο της τής προσδίδουν πραγματικά ακαταμάχητη γοητεία!

Για την ημέρα του γάμου τα πάντα είχε αναλάβει αποκλειστικά ο Φάμπιο Βαλεντσιάνο, που ήθελε να ζήσει το δικό του παραμύθι με τη Γιώτα Τριγώνη. Ετσι, ο στολισμός ήταν στο αριστοκρατικό λευκό χρώμα, ίδιο με εκείνο του νυφικού φορέματος Valentino που επέλεξε η νύφη για την ξεχωριστή αυτή μέρα της ζωής της, ακτινοβολώντας συνεχώς από ευτυχία και ομορφιά.

Τα μαλλιά της ήταν ελαφρώς πιασμένα, ενώ λευκή ήταν και η νυφική ανθοδέσμη. Από την άλλη, ο γοητευτικός Ιταλός απέδειξε μέσα στο μαύρο χειροποίητο κουστούμι του πόσο… vero Italiano είναι! Καλεσμένοι στον γάμο ήταν οι στενοί συγγενείς του γαμπρού και της νύφης, όπως οι γονείς της, τα αδέλφια της Κώστας και Χρήστος Τριγώνης και ελάχιστοι φίλοι τους από την Ελλάδα και την Ιταλία. Οπως μαθαίνουμε, μάλιστα, το ζευγάρι ετοιμάζει για το καλοκαίρι να δώσει ένα μεγάλο πάρτι στην Αθήνα, στο οποίο θα είναι καλεσμένοι όσοι τους αγαπούν και όσοι θα θελήσουν να τους ευχηθούν από κοντά «βίον ανθόσπαρτον» και «καλούς απογόνους».

Το love story της όμορφης των ΑΝ.ΕΛ. με τον γοητευτικό businessman

Η Γιώτα Τριγώνη και ο Φάμπιο Βαλεντσιάνο γνωρίστηκαν μόλις πριν από δύο χρόνια στη Ρώμη μέσω κοινών φίλων, αλλά δεν χρειάστηκε μεγάλο διάστημα ώσπου να γίνουν ζευγάρι, αφού από την πρώτη κιόλας στιγμή κατάλαβαν πως έχουν πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ τους.

Ενα από αυτά είναι τα ταξίδια, είτε λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεών τους είτε λόγω αναψυχής.

Αλλωστε, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού τόσο εκείνος, ως δικηγόρος και νομικός εκπρόσωπος των επιχειρήσεων της οικογένειάς του σε Ρώμη, Νάπολη και Λιχτενστάιν, όσο και εκείνη, ως γραμματέας Τουρισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων και οδοντίατρος, είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι.

Λέγεται, μάλιστα, πως από την αρχή της γνωριμίας τους εκείνη κατάφερε να του κλέψει την καρδιά κι εκείνος να την κάνει να αισθάνεται πιο ερωτευμένη από κάθε άλλη φορά.

Η όμορφη Ελληνίδα δραστηριοποιείται τα τελευταία δέκα χρόνια στο Λιχτενστάιν και την Κωνσταντινούπολη στον χώρο της οδοντιατρικής και των επιχειρήσεων, καθώς είναι μέτοχος σε οδοντιατρική κλινική και σε ξενοδοχειακή μονάδα.

Μελαχρινή κοσμοπολίτισσα

Στην οδοντιατρική καρέκλα της έχουν καθίσει δεκάδες μεγάλα ονόματα, τόσο από τον καλλιτεχνικό και τον επιχειρηματικό χώρο της Ελλάδας όσο και από το εξωτερικό.

Πολιτικοί, τραγουδιστές, ηθοποιοί και celebrities οφείλουν την τέλεια οδοντοστοιχία τους στην όμορφη μελαχρινή κοσμοπολίτισσα!

Στην Ελλάδα, η Γιώτα Τριγώνη ασχολείται εδώ και λίγα χρόνια ενεργά και με τον χώρο της πολιτικής, με αποτέλεσμα σήμερα να είναι γραμματέας Τουρισμού με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Υπήρξε υποψήφια για το βραβείο Γυναίκα της Χρονιάς στην Ελβετία για το έτος 2012.

Μάλιστα η μεγάλης κυκλοφορίας τουρκική εφημερίδα «Hurriyet» τής αφιέρωσε το πρωτοσέλιδό της με εκτενές άρθρο στις διάφορες δράσεις της το 2014. Είναι μέλος της WIN HELLAS – (Women In Need – Γυναίκες κατά της Κακοποίησης) και ενεργό μέλος της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2014 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο-λεύκωμα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τοπία της Αθήνας και πρωταγωνιστές ανθρώπους της καθημερινότητας.

tew5tgse 1Η σχέση εξπρές με τον Αλιάγα και το διαζύγιο από τον Αγαδάκο

Το πανέμορφο κορίτσι έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από το σύντομο ειδύλλιο που έζησε το 2008 με τον Νίκο Αλιάγα (φωτό αριστερά). Ολοι τότε είχαν εντυπωσιαστεί από την ομορφιά και τον διακριτικό χαρακτήρα της, κάτι που -φαινομενικά τουλάχιστον- έδειχνε πως ταίριαζε γάντι στην έντονη προσωπικότητα του παρουσιαστή. Οι κακές γλώσσες, ωστόσο, λένε πως ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός έναν χρόνο μετά, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί, αφού η Γιώτα Τριγώνη αποφάσισε να χωρίσει τον σύντροφό της με ένα καλογραμμένο e-mail! Το 2009 η οδοντίατρος παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Λάζαρο Αγαδάκο (φωτό δεξιά), με τον οποίο όμως χώρισε λίγους μήνες αργότερα. Κάποιοι, μάλιστα, προσπάθησαν πριν από λίγο καιρό να της χρεώσουν ως σύντροφο και τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Σίμο Κεδίκογλου, όμως γρήγορα το διέψευσαν και οι δύο, δηλώνοντας ότι τους ενώνει μια δυνατή φιλία ετών. 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387 630x388

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...