Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Η Αντέλ έμεινε έγκυος από το «κακό αγόρι» της ραπ!

Η Εξαρχόπουλος φορώντας μαύρο σύνολο της Louis Vuitton αποκάλυψε στο Instagram τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Η… ζωή που κυοφορεί η Αντέλ δεν γίνεται πια να κρυφτεί. Η Ελληνογαλλίδα ηθοποιός Αντέλ Εξαρχόπουλος, βραβευμένη με τον Χρυσό Φοίνικα για την ερμηνεία της στην ταινία «Η ζωή της Αντέλ», στην οποία ξετυλίγονταν με πολύ αληθοφανείς σκηνές σεξ τα πρώτα λεσβιακά σκιρτήματα της ομώνυμης έφηβης, ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Instagram την εγκυμοσύνη της.

Φορώντας εφαρμοστό, ασύμμετρο μαύρο φόρεμα του οίκου Louis Vuitton, του οποίου είναι και «ιέρεια», λίγη ώρα πριν παραστεί στο ντεφιλέ του οίκου, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, η 23χρονη αποκάλυψε τη στρογγυλή, πεταχτή κοιλίτσα της. twegarg 2Η εγκυμοσύνη, για την οποία δεν αποκάλυψε τίποτε παραπάνω, δεν έχει αλλοιώσει σε τίποτε άλλο το καλλίγραμμο κορμί της, με αποτέλεσμα στις φωτογραφίες από την προσέλευσή της στην επίδειξη, ακριβώς επειδή φορούσε από πάνω ένα μπουφάν, να μην μπορεί κανείς να καταλάβει ότι η ηθοποιός κυοφορεί.

Οσο για τον πατέρα, αν και δεν έχουν δοθεί διευκρινίσεις, τα γαλλικά μέσα εκτιμούν ότι πρόκειται για τον μαύρο ράπερ Doums (Μοργκάν Φρεμόν), με τον οποίο διατηρεί δεσμό το τελευταίο διάστημα. Εξάλλου, κάθε άλλο παρά κρύβει τη σχέση της, αφού είναι συχνές οι αναρτήσεις τρυφερών στιγμών του ζευγαριού στους λογαριασμούς και των δύο στο Instagram. Μάλιστα, αστειεύονται για την εικόνα που δίνουν ως ζευγάρι, αφού συστήνονται ως «Η ωραία και το κακό αγόρι».

Η Αντέλ Εξαρχόπουλος, που μεγάλωσε στο Παρίσι από τον ελληνικής καταγωγής πατέρα της, ο οποίος είναι δάσκαλος κιθάρας, και τη νοσοκόμα μητέρα της, φαίνεται ότι τα κάνει όλα γρήγορα. Αρχισε να παίζει στην τηλεόραση στα 13 χρόνια της και στα 14 της είχε τον πρώτο ρόλο της στον κινηματογράφο.

Περιζήτητη

Εγινε διάσημη σε ηλικία μόλις 20 ετών με την αμφιλεγόμενη ταινία του Αμντελατίφ Κεσίς, τον οποίο κατηγόρησε μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά της και πρόσφατα μητέρα πρώτη φορά Λέα Σεϊντού για κακή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των δύσκολων σκηνών σεξ. Οι βραβεύσεις όμως μάλλον απάλυναν τα τραύματα από τις κακουχίες, ενώ το Χόλιγουντ δεν άργησε να την προσέξει, με τον Σον Πεν να της δίνει ρόλο στην ταινία «The Last Face», στο πλευρό της Σαρλίζ Θερόν, του Ζαν Ρενό και του Χαβιέ Μπαρδέμ.

Η σχέση της Εξαρχόπουλος με τον ράπερ δεν είναι η πρώτη προβεβλημένη, αφού στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με τον Ζερεμί Λαέρτ, ηθοποιό με τον οποίο έπαιζε στη «Ζωή της Αντέλ». Οταν χώρισαν, ωστόσο, με αυτοκριτική διάθεση είχε δηλώσει: «Δεν θα έπρεπε να έχω βγάλει στο φως πράγματα που μου ανήκουν, όπως τη σχέση που είχα τότε. Πρέπει να ζούμε γι’ αυτό που είμαστε ως άτομα, όχι ως γυναίκα του τάδε ή άντρας της τάδε».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...