Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Η ιδανική αναλογία μαλλιών – γενειάδας!

Το καρό επιστρέφει στην γκαρνταρόμπα • ΗΠΙΑ ΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ • Ο τέλειος και πανάκριβος αντιγηραντικός ορός • ΝΑΙ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ «ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ»

Το καρό επιστρέφει στην γκαρνταρόμπα

Βγάλτε ό,τι καρό έχετε από το μπαούλο, σε παλτό, φόρεμα, τσάντα, παπούτσι. Το καρό επανήλθε δριμύτερο στις πασαρέλες σε αέρινες μπλούζες, φούστες ή ρομαντικά φορέματα, σε κάθε τολμηρό συνδυασμό χρωμάτων, σχεδίων και υφασμάτων.

Από τις ψηλόμεσες πένσιλ φούστες του οίκου Altuzarra ως τα ρούχα για κάθε περίσταση της φίρμας A.W.A.K.E., «το καρό αναβιώνει πιο ώριμο και με μια καθολικότητα, αφού είναι εύκολο να συνδυαστεί και δίνει στιλ» σύμφωνα με τη Λίζα Aϊκεν, διευθύντρια λιανικής του Net-A-Porter.

Το καρό κυριάρχησε στις πασαρέλες του Μιλάνου και του Παρισιού, είτε ως ενιαίο ρούχο είτε ως λεπτομέρεια, σε τεράστια μανίκια διαφόρων σχημάτων, σε ανοιξιάτικες μπλούζες αλλά και σε καλοκαιρινά έξωμα ή στράπλες φορέματα.

Το ανανεωμένο καρό εμφανίζεται «πειραγμένο» με κεντήματα ή σε αντιθέσεις χρωμάτων και συνδυασμούς υφασμάτων, για πιο συντηρητικούς αλλά και πρόθυμους για τολμηρά παιχνιδίσματα, και μάλιστα «κατέβηκε» ήδη στον δρόμο, παίζοντας σε διασκεδαστικούς συνδυασμούς και αντιθέσεις, σε βόλτες με τζιν, ντύσιμο γραφείου και βραδινές εξόδους με στιλ.

ΗΠΙΑ ΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ

Το nude κραγιόν ήταν το νέο… κόκκινο στα κατακόκκινα χαλιά των Χρυσών Σφαιρών και των Οσκαρ. Τόσο η πολυβραβευμένη Εμα Στόουν όσο και η Νικόλ Κίντμαν και η Κλερ Φόι το προτίμησαν.

Οπως εξηγεί η μακιγιέζ της Εϊμι Ανταμς και της Τζένιφερ Γκάρνερ Φιόνα Στάιλς, «με ένα χρώμα που πλησιάζει αυτό των χειλιών, μπορείτε να παίξετε πιο έντονα με τα μάτια, ενώ διατηρείται ευκολότερα όλο το βράδυ, χωρίς ανησυχίες του τύπου ”δείχνω πασαλειμμένη;” ή ”έχω κραγιόν στα δόντια μου;”».

Οπότε η πρόταση για το επόμενο μακιγιάζ εξόδου είναι ήπια και φυσικά τονισμένα χείλη, με ένα πιο δραματικό μακιγιάζ ματιών, που θα τραβά τα βλέμματα στο δικό σας.

Ο τέλειος και πανάκριβος αντιγηραντικός ορός

Ο ακριβότερος αντιγηραντικός ορός (σέρουμ) στον κόσμο κοστίζει 1.440 ευρώ τα 30 ml και αξίζει σχεδόν όσο ο χρυσός. Ο πολυτελής ορός – λοσιόν αναζωογόνησης JK7 (φωτό) περιέχει τα πιο ακριβά αιθέρια έλαια στον πλανήτη, όπως μύρο, narde, γιασεμί, τριαντάφυλλο, χαμομήλι, νερολί, σανταλόξυλο, ylang ylang, βιολογικά θεραπευτικά βότανα, φυσικά φυτικά λιποσώματα, πρωτεΐνες και πεπτίδια. Οπως υποστηρίζει η κατασκευάστρια εταιρία (Jurlique), η τέλεια αντιγηραντική φόρμουλα δεν περιέχει κανένα τεχνητό ή συνθετικό πρόσθετο.

ΝΑΙ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ «ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ»

Αν την επόμενη φορά που θα πάτε για νύχια βρεθείτε σε δίλημμα για το χρώμα, επιλέξτε κόκκινο. Οχι γιατί είναι μια κλασική και ασφαλής επιλογή παντός καιρού και περιστάσεων, αλλά γιατί ως χρώμα είναι η πιο καυτή τάση για τα νύχια τη σεζόν άνοιξη / καλοκαίρι 2017.

Επικράτησε στις πασαρέλες, σκέτο ή σε nail art, σε φωτεινό κοκκινοπορτοκαλί για τον οίκο Leitmotiv, μέχρι τις βαθύτερες αποχρώσεις του κερασιού για τους οίκους Emporio Armani και Kate Spade.

Πιο τολμηρή ακόμη, η Charlotte Olympia δημιούργησε ένα αντίστροφο γαλλικό μανικιούρ με ένα γυμνό μισοφέγγαρο στη βάση του νυχιού και χρώμα στην κορυφή.

Η ιδανική αναλογία μαλλιών – γενειάδας!

Ποια είναι στην πραγματικότητα η ιδανική αναλογία μαλλιών – γενειάδας; Με τη δημοφιλία που γνωρίζει η γενειάδα τα τελευταία χρόνια, ο «Independent» ζήτησε από τον Λονδρέζο μπαρμπέρη Μάιλς Γουντ-Σμιθ να δώσει τις ιδανικές αναλογίες.

Μεγάλες χοντρές γενειάδες ταιριάζουν με κοντά μαλλιά, ενώ τα μεσαίου μήκους μαλλιά ταιριάζουν με γενειάδες κάθε μήκους, αρκεί τα μαλλιά να διατηρούνται καλοκομμένα και καλοχτενισμένα. Τα μακριά μαλλιά θέλουν κοντές γενειάδες για να δώσουν μια ελκυστική αντίθεση. Ωστόσο, αντίθεση θέλει και η… ολόγυμνη κορυφή.

Η μακριά γενειάδα είναι ιδανική για τα γυμνά κεφάλια, δίνοντας μια εικόνα που εμπνέει εμπιστοσύνη. Αναμφισβήτητα οπτικά παραδείγματα αποτελούν οι Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Τζορτζ Κλούνεϊ και Αντρέα Πίρλο (φωτό), που έχουν τις ιδανικές γενειάδες για τα μήκη των μαλλιών τους.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387 630x388

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...