Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Το comeback της πορνοστάρ

Η Ταϊλανδέζα πρωταγωνίστρια «ροζ» ταινιών που ασπάστηκε τον βουδισμό και παντρεύτηκε ηλικιωμένο εκατομμυριούχο παίρνει διαζύγιο και επιστρέφει στους αισθησιακούς ρόλους της

Η Ταϊλανδέζα πρωταγωνίστρια «ροζ» ταινιών που ασπάστηκε τον βουδισμό και παντρεύτηκε ηλικιωμένο εκατομμυριούχο παίρνει διαζύγιο και επιστρέφει στους αισθησιακούς ρόλους της

Επιστροφή στις… ρίζες ετοιμάζει η Ταϊλανδή πορνοστάρ, η οποία εγκατέλειψε τη βιομηχανία πορνό για να ασπαστεί τον βουδισμό και να παντρευτεί ηλικιωμένο Αμερικανό εκατομμυριούχο.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Τώρα η 31χρονη Νονγκ Νατ παίρνει διαζύγιο από τον 72χρονο Χάρολντ Νέστλαντ, λέγοντας ότι δεν έκαναν ποτέ σεξ, και προετοιμάζει την επιστροφή της στη βιομηχανία για ενήλικες.
Για να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας της, η Νατ σχεδιάζει να κάνει επέμβαση αύξησης στήθους, ενώ έχει ήδη κλείσει συμφωνία με περιοδικό για την πρώτη γυμνή φωτογράφισή της.

f3 173

Ωστόσο, επιμένει ότι δεν πρόκειται να γυρίσει ταινίες σκληρού πορνό, αλλά θα περιοριστεί σε ταινίες soft ερωτισμού, καθώς και σε σόου στριπτίζ. Ηδη η 31χρονη έδωσε ένα πρώτο δείγμα γραφής των προθέσεών της δημοσιεύοντας βίντεο στο οποίο κάνει αισθησιακό ντους «όπως τη γέννησε η μαμά της».
Οσο για τον λόγο που επιστρέφει στην παλιά καριέρα της, η Νονγκ Νατ επιμένει ότι το κάνει για να βγάζει τα προς το ζην, ισχυρισμός που δεν κολλάει και πολύ με άλλη δήλωσή της, σύμφωνα με την οποία διαθέτει «διαμάντια και αρκετά χρήματα».

«Είχα πολλούς εραστές»

Την ίδια ώρα, η 31χρονη ξεκινά τη διαδικασία διαζυγίου από τον Αμερικανό σύζυγό της Χάρολντ Νέστλαντ. «Εχουμε χωρίσει» αποκαλύπτει η Νατ, προσθέτοντας ότι ο Νέστλαντ δεν θέλει το διαζύγιο, αλλά εκείνη θα ξεκινήσει την προβλεπόμενη διαδικασία. Διαμαρτυρήθηκε μάλιστα ότι όσο ήταν παντρεμένοι δεν έκαναν ποτέ σεξ, επειδή φοβόταν μήπως πάθει έμφραγμα ο Νέστλαντ. Βέβαια, παραδέχεται ότι κάλυψε αυτό το κενό με μια σειρά από εραστές.

Η Νατ ήταν πορνοστάρ στην Ταϊλάνδη μέχρι το 2003, όταν συνελήφθη επειδή η πορνογραφία είναι παράνομη στη χώρα. Στη συνέχεια, εγκατέλειψε τη βιομηχανία πορνό για να αφιερωθεί στον βουδισμό και γνώρισε τον Νέστλαντ, τον οποίο παντρεύτηκε το 2012.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...