Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 10 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Ματαιώστε ταξίδια που είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν πολλές από τις καθιερωμένες συνήθειές σας. Μην τα βάζετε με όλους και με όλα, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο. Υπολογίστε σωστά τις κινήσεις σας πριν πάρετε αποφάσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα.

ΚΡΙΟΣ: Ματαιώστε ταξίδια που είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν πολλές από τις καθιερωμένες συνήθειές σας. Μην τα βάζετε με όλους και με όλα, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο. Υπολογίστε σωστά τις κινήσεις σας πριν πάρετε αποφάσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφού αναζητάτε μια αλλαγή στη ζωή σας, φροντίστε να την κάνετε. Αν προσπαθήσετε πραγματικά να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, θα τα καταφέρετε. Επειδή οι συγκρούσεις θα έχουν ως θύμα εσάς, μάθετε να υποχωρείτε, ειδικά όταν ξέρετε πως δεν έχετε δίκιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να μη ζηλεύετε, τώρα που ο σύντροφός σας περνάει την καλύτερη φάση του. Αν είστε αποφασισμένοι και οι δύο να περάσει το δικό σας, οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες. Οταν κάτι σας εκνευρίζει, προσπαθήστε να το εξηγήσετε με διάλογο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε τον χρόνο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να τα προλαβαίνετε όλα. Απαιτήστε καλύτερες συνθήκες εργασίας, γιατί είναι κάτι που το έχετε πραγματικά ανάγκη. Κατακτήστε το περιβάλλον σας με τη γοητεία σας και κερδίστε όσα αξίζετε.

ΛΕΩΝ: Για να είστε πιο ήρεμοι και ισορροπημένοι φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές ανάγκες σας. Ξεπεράστε όσα συμπλέγματα σάς κρατούν αιχμαλώτους στο παρελθόν. Μπορείτε να επιβάλετε την προσωπικότητά σας, χωρίς να φοβάστε τι θα πουν οι άλλοι για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κινηθείτε πιο οργανωμένα και με στρατηγική, ώστε να μη μπορέσει να σας αμφισβητήσει κανείς. Για να οδηγηθείτε στην επιτυχία χρειάζεται να κάνετε τις ανάλογες υποχωρήσεις. Σκεφτείτε και τις ανάγκες του συντρόφου σας, αντί να θέλετε να γίνεται πάντα το δικό σας.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που έχετε για να προσφέρετε στον εαυτό σας την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεται. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και αρχίστε να κοιτάτε με άλλο μάτι ακόμα και ένα φιλικό σας πρόσωπο που σας δείχνει έντονα το ενδιαφέρον του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο μεγάλος φόρτος εργασίας δεν θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Ο υπέρμετρος συναισθηματισμός δεν θα σας οδηγήσει σε σίγουρες λύσεις. Αν επιχειρήσετε μια επέκταση σε καινούργιους χώρους, θα έχετε οικονομικά οφέλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανανεώστε την ερωτική σας ζωή κάνοντας πράξη ό,τι πιο τρελό έχετε φανταστεί. Πραγματοποιήστε επαγγελματικές συμφωνίες που μπορούν να σας βοηθήσουν μελλοντικά. Η καθημερινότητά σας θα αλλάξει, αν ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει πιο πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εκκρεμότητες που αφήνετε πίσω σας θα βρεθούν και πάλι στον δρόμο σας. Αν συνεχίσετε να είστε κυκλοθυμικοί και απόμακροι, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μείνετε μόνοι. Μην τα βάζετε με όσους δεν συμφωνούν με τις απόψεις σας και τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε τη χρυσή τομή σε μια διαφωνία που έχετε με τον σύντροφό σας. Οι παράλογες απαιτήσεις της οικογένειάς σας σας βρίσκουν εντελώς αδιάφορους. Στην προσπάθειά σας όμως να πετύχετε περισσότερα το αποτέλεσμα είναι να αγχώνεστε και να εκνευρίζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ: Οταν αισθανθείτε κουρασμένοι, το καλύτερο θα ήταν να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε. Αντί να ασχολείστε με τα προβλήματα των άλλων, επικεντρωθείτε στα δικά σας ζητήματα. Βρείτε γαλήνη στην αγκαλιά του αγαπημένου σας προσώπου και πάρτε δυνάμεις.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...