Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η Κατερίνα Στανίση στο σανίδι μαζί με τον Καραγκιόζη

Με ρόλο-έκπληξη και τραγούδι στην παράσταση «Οι πεντάμορφοι και το κέρας» του σημαντικού καραγκιοζοπαίχτη Ηλία Καρελλά

Στο σανίδι ανεβαίνει η Κατερίνα Στανίση! Η «ιέρεια της πίστας» αποδέχτηκε την πρόταση του καραγκιοζοπαίχτη Ηλία Καρελλά να υποδυθεί έναν ρόλο και να τραγουδήσει σε θέατρο σκιών!

ΑΠΟ ΤΗ 
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

«Είναι “πάντρεμα” ιδανικό! Θα πειραματιστώ σε κάτι διαφορετικό, απολαμβάνοντας το νέο, το φρέσκο, κάτι που δεν έχω ξανακάνει στην καριέρα μου» αποκαλύπτει στην «Espresso» η λαϊκή ερμηνεύτρια, που λατρεύει -όπως λέει- να δοκιμάζεται σε καινούργια πράγματα.

«Ο Ηλίας Καρελλάς είναι ένας σημαντικός δημιουργός και καλλιτέχνης, και η πρότασή του -εκτός του ότι με αιφνιδίασε- ήταν ιδιαίτερα τιμητική, γι’ αυτό είπα αμέσως το “ναι”. Τον ευχαριστώ που με επέλεξε να συμμετάσχω στο έργο “Οι πεντάμορφοι και το κέρας”, όπου η ορχήστρα μου κι εγώ θα συναντηθούμε μουσικά με τους υπέροχους String Demons. Είναι συγκλονιστικό concept, πρωτότυπο, μου αρέσει, το λατρεύω και περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσουμε τις πρόβες» συνεχίζει με ενθουσιασμό.

Στο ΙΛΙΟΝ Plus

Ο καραγκιοζοπαίχτης και σκηνοθέτης Ηλίας Καρελλάς μετά τις sold out παραστάσεις του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών επιστρέφει με μια κλασική παράσταση θεάτρου σκιών στη μουσική σκηνή ΙΛΙΟΝ Plus, για μόνο δύο Παρασκευές, σήμερα και την επόμενη (17 Μαρτίου), με καλεσμένη τη μεγάλη κυρία των σουξέ Κατερίνα Στανίση.

«Ο κόσμος θα με δει όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν» δηλώνει με χαρά η ίδια. Πέρα από δικά της τραγούδια, μάλιστα, θα ερμηνεύσει και μεγάλες επιτυχίες σημαντικών δημιουργών περασμένων δεκαετιών, από την εποχή που το λαϊκό συναντήθηκε με το ρεμπέτικο. «Δεν θα σας πω περισσότερα, γιατί δεν θα ήθελα να αποκαλύψω τον… ρόλο μου» αναφέρει με νόημα.

Η παράσταση που θα παρουσιάσει ο Ηλίας Καρελλάς είναι η διασκευή μιας παραδοσιακής κωμωδίας του θεάτρου σκιών, γεμάτη παράνομες αγάπες και φλογερά πάθη, με ανατρεπτικές μουσικές συνθέσεις, άφθονο γέλιο και πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη Καραγκιοζόπουλο. Ολα αρχίζουν όταν ο τελευταίος και ο κολλητός του φίλος Χατζηαβάτης μαθαίνουν πως οι γυναίκες τους τους απατούν. Τι θα σκαρφιστούν για να το αποδείξουν; Ποιοι είναι, τελικά, οι πεντάμορφοι εραστές;

Κάνοντας μια αναδρομή στα παιδικά της χρόνια, η Κατερίνα θυμήθηκε ότι στη Γερμανία, όπου μεγάλωσε, δεν υπήρχε θέατρο σκιών. «Μικρή αγαπούσα πολύ να βλέπω θέατρο σκιών. Αγαπώ μέχρι σήμερα τον Χατζατζάρη από την παρέα του Καραγκιόζη. Η ζωή, λοιπόν, κάνει κύκλους, και να έπειτα από χρόνια που έρχομαι σε επαφή με τον πιο ταλαντούχο καραγκιοζοπαίχτη της νέας γενιάς και γίνομαι μέρος του θιάσου του» καταλήγει.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...