Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Στο Survivor για χάρη του Σάκη!

Η Χριστίνα Μπόμπα, η όμορφη σύντροφος του παρουσιαστή του reality, «πετάει» για Αγιο Δομίνικο για να είναι στο πλευρό του

Θέμα ημερών να σκάσει η… Μπόμπα στον Αγιο Δομίνικο! Ο Σάκης Τανιμανίδης παραδέχτηκε τη φήμη που κυκλοφορούσε τις τελευταίες μέρες: η όμορφη σύντροφός του θα πάει να τον συναντήσει στον εξωτικό προορισμό, όπου βρίσκεται, προκειμένου να ζήσει μαζί του (πίσω από τις κάμερες) την εμπειρία του «Survivor».

ΑΠΟ ΤΗ 
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Οπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό «Down Town», η Χριστίνα Μπόμπα παραιτήθηκε από τη δουλειά της, ώστε να μείνει κοντά του για όσο καιρό θέλει, πιθανότατα μέχρι το τέλος των γυρισμάτων του παιχνιδιού επιβίωσης του Σκάι, που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Παραιτήθηκε

«Ναι (σ.σ.: παραιτήθηκε από τη δουλειά της), πήραμε μια απόφαση ότι είναι καλύτερα και σίγουρα πιο σημαντικό να είμαστε μαζί αυτή την περίοδο. Θέλουμε να ζήσουμε αυτές τις εμπειρίες μαζί. Αυτό βέβαια ξεκινάει αρχικά με μια σκέψη της Χριστίνας εδώ και καιρό, ότι θέλει να σταματήσει από τη δουλειά για να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο, να δημιουργήσει τις δικές της επιχειρηματικές ιδέες και να ασχοληθεί περισσότερο με το φιλανθρωπικό κομμάτι, που τη συναρπάζει. Φυσικά σε όλο αυτό της είπα ότι θα είμαι δίπλα της να τη στηρίξω όπως μπορώ, κι έτσι θα βρίσκεται σε λίγο και αυτή στη Δομινικανή Δημοκρατία» αποκάλυψε ο παρουσιαστής του «Survivor», συμπληρώνοντας ότι η αγαπημένη του Χριστίνα τού λείπει πολύ εκεί στα ξένα, όπως επίσης η μητέρα του, ο πατέρας του, τα αδέλφια του και η… φέτα!

Οσο για τον ελεύθερο χρόνο του στον Αγιο Δομίνικο; Ο Σάκης τρέχει καθημερινά στην παραλία, παρακολουθεί μαθήματα ισπανικών, κάνει sup και διαβάζει βιβλία. Μάλιστα, δοκιμάζει πρώτος τα παιχνίδια στα οποία διαγωνίζονται οι δύο ομάδες και φαίνεται να τα καταφέρνει περίφημα. Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά; Ο παρουσιαστής είναι χορτάτος, ενώ οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» συνήθως πεινάνε!

Τέλος, ο οικοδεσπότης του reality έβαλε τέλος στη φημολογία ότι μπαίνουν στο παιχνίδι και άλλοι celebrities. «Μετά την επιτυχία της εκπομπής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετοί διάσημοι και μη να συμμετάσχουν στο “Survivor”. Δεν γνωρίζω για κάποια προσθήκη παίκτη για φέτος, αλλά ήδη συζητιούνται ονόματα για του χρόνου» είπε χαρακτηριστικά.

Εκτός παιχνιδιού ο Γουίλι

Σε «εξολοθρευτή» της ομάδας των «μαχητών» εξελίσσεται σταδιακά η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου. Μπορεί η δίδυμη αδελφή της Ειρήνη να ήταν η πρώτη που αποχώρησε από το «Survivor», ωστόσο η Ελισάβετ έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να «εξολοθρεύσει» τρεις αντιπάλους της. Πρώτα την ίδια την αδελφή της, μετά τη συνονόματή της Ελισάβετ Δοβλιατίδου και προχθές το βράδυ τον νεοφερμένο στον Αγιο Δομίνικο Γουίλι Καλβουρτζή.

Την αποχώρηση του τελευταίου, μάλιστα, ακολούθησε… party στο twitter. «Ελευθερώστε τον Γουίλι 2. Η Επιστροφή» σχολίασε κάποιος, αναφερόμενος φυσικά στην πασίγνωστη ταινία με το δελφίνι Γουίλι. «Ο Γουίλι είχε πιο γρήγορο πέρασμα στο “Survivor” και από προπονητή σε ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου» τιτίβισε ένας άλλος.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387 630x388

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...