Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Η Ωνάση πουλάει τη «βίλα της απιστίας»

«Ξεφορτώνεται» αντί $3.250.000 η Αθηνά Ωνάση το πολυτελές σπίτι στο Γουέλινγκτον, όπου έπιασε στα πράσα τον Αλβάρο με την Ισπανίδα καλλονή!

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, με χιλιάδες απιστίες φορτωμένο 

«Ξεφορτώνεται» αντί $3.250.000 η Αθηνά Ωνάση το πολυτελές σπίτι στο Γουέλινγκτον, όπου έπιασε στα πράσα τον Αλβάρο με την Ισπανίδα καλλονή!

twe5tgd 1Στο σφυρί βγάζει η Αθηνά Ωνάση τη «βίλα της απιστίας» στο Γουέλινγκτον της Φλόριντα, λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη ότι στο εσωτερικό της έζησε ο τέως σύζυγός της Ντόντα ντε Μιράντα Νέτο την ερωτική περιπέτειά του με την ξανθιά Ισπανίδα, η οποία φέρεται ότι αποτέλεσε την αιτία για τον χωρισμό τους.

Από τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Στο πολυτελές σπίτι, που ταυτίστηκε με το μελανότερο κομμάτι του διάρκειας 11 ετών γάμου της βαθύπλουτης κληρονόμου με τον Βραζιλιάνο γόη, μπήκε πωλητήριο για ποσό ύψους 3.250.000 δολαρίων. Μάλιστα, ήδη έχουν εκφράσει την επιθυμία να το αγοράσουν μεγάλα ονόματα της ιππασίας, μεταξύ των οποίων ο Καναδός πρωταθλητής Ερικ Λαμάζ.

Οπως έγινε γνωστό πέρυσι τον Ιούνιο, το προσωπικό ασφαλείας της πολυτελούς βίλας πρόδωσε στην Αθηνά Ωνάση το «στραβοπάτημα» του Αλβάρο, με αποτέλεσμα σχεδόν να τον πιάσει στα πράσα με την Ισπανίδα καλλονή! Οταν ο… άτακτος Ντόντα κατάλαβε ότι τον είχαν πάρει είδηση, ικέτεψε τους άνδρες ασφαλείας της Αθηνάς να μην πουν τίποτα στη σύζυγό του, που και εκείνη βρισκόταν στο Γουέλινγκτον όπου διεξαγόταν ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά ιππασίας. Ωστόσο, εκείνοι έσπευσαν να την ενημερώσουν και να της αποκαλύψουν όλα όσα είχαν δει. Τότε, χωρίς δεύτερη σκέψη, η Αθηνά μάζεψε τα πράγματά της και αναχώρησε από τη βίλα, δίνοντας έτσι οριστικό τέλος στον γάμο της με τον Αλβάρο.

Την αποκάλυψη για την πώληση του εντυπωσιακού σπιτιού έκανε πριν από λίγα 24ωρα η διάσημη στήλη Page Six της εφημερίδας «New York Post», που μετρά επίσης και πολλά άλλα αποκλειστικά θέματα σχετικά με το πολύκροτο διαζύγιο του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού. Το σπίτι βρίσκεται μέσα σε ένα συγκρότημα κατοικιών, είναι χτισμένο σε οικόπεδο 3,711 στρεμμάτων και έχει έκταση 480 τετραγωνικά. Η Αθηνά το είχε αγοράσει το 2015, καθώς είχε εντυπωσιαστεί τόσο από το εσωτερικό του που αποτελείται από τέσσερα μεγάλα υπνοδωμάτια, έξι μαρμάρινα λουτρά και μια μοντέρνα κουζίνα, όσο και από τους κήπους και τη μεγάλη πισίνα του. Το ευτυχισμένο τότε ζευγάρι είχε χαρεί πολύ για τη συγκεκριμένη αγορά, και μάλιστα λίγο καιρό μετά οι δυο τους μπήκαν στη διαδικασία να αγοράσουν και δύο μικρότερα οικόπεδα που βρίσκονται στα πλάγια της έπαυλης, ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους ενοχλεί κανείς!

4rewtgΟργανωμένος στάβλος

Το 2014, η 32χρονη απόγονος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση είχε βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να αποκτήσει και έναν από τους πιο οργανωμένους στάβλους στο περίφημο Grand Prix Village του Γουέλινγκτον, που θεωρείται «γκέτο» των πιο πλούσιων και διάσημων φανατικών της ιππασίας.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη επένδυση στην οποία είχε προχωρήσει η Αθήνα λίγο καιρό μετά την πολυσυζητημένη παραχώρηση του θρυλικού Σκορπιού στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Ο πολυτελής στάβλος έχει έκταση περίπου 23 στρέμματα, βρίσκεται στην καρδιά του πιο οργανωμένου και φημισμένου χωριού ιππασίας του κόσμου, ενώ η Αθηνά δεν δίστασε να «σκάσει» για την αγορά του 12.000.000 δολάρια, όταν η αντικειμενική αξία του ακινήτου δεν ξεπερνούσε τα 3.800.000!

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της η ίδια απαγόρευσε στον Ντόντα την πρόσβαση στους στάβλους της, καθώς και κάθε πρόσβαση στο αγαπημένο του άλογο, το οποίο του το είχε κάνει δώρο ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Αυτή η κίνησή της είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του πρώην αγαπημένου της, ο οποίος όχι μόνο έμεινε χωρίς άλογο, αλλά στη συνέχεια ενημερώθηκε ότι η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση έδωσε περίπου 12.000.000 ευρώ για να αποκτήσει το άλογο θρύλο MHS Going Global που ανήκε στον Ιρλανδό αναβάτη Γκρεγκ Μπρόντερικ.

twe5tgd 2Της ζητάει διατροφή 300.000 € τον μήνα

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να παιχτεί η τελευταία πράξη του πολύκροτου διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο στις δικαστικές αίθουσες των Βρυξελλών. Σε αυτό το δικαστήριο θα αποφασιστεί το ποσό της μηνιαίας διατροφής που θα λαμβάνει από εδώ και στο εξής ο Ντόντα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της Αθηνάς Ρόµπερτ Κοέν, ο Βραζιλιάνος έχει ζητήσει ποσό ύψους 300.000 ευρώ τον μήνα, ωστόσο ως προσωρινή διατροφή έχει οριστεί μέχρι στιγμής το ποσό των 150.000 ευρώ. Στην ίδια δίκη θα εξεταστούν και άλλα θέματα που εκκρεμούν για το πρώην ζευγάρι, όπως αν ο Αλβάρο έχει δικαίωμα να απαιτήσει μέρος της περιουσίας της Αθηνάς ή όχι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, η πρώτη ακροαματική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου του 2016 στις Βρυξέλλες, παρουσία μόνο των εν διαστάσει συζύγων και των δικηγόρων τους. Εκεί η Ωνάση κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στον Ντόντα και απαίτησε το «πάγωμα» των κοινών τραπεζικών λογαριασμών που διατηρούσε με τον σύζυγό της, ένα αίτημα που το δικαστήριο έκανε δεκτό.

Επιπλέον απαγορεύτηκε ρητά η οποιαδήποτε μετατροπή στους τίτλους της κοινής ακίνητης περιουσίας τους και η κληρονόμος επιμένει στο προγαμιαίο συμβόλαιο που ορίζει ότι σε περίπτωση διαζυγίου ο Ντόντα δικαιούται το ποσό του 1.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο έγγαμου βίου. Η αντιμαχία συνεχίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο πρωτοδικείο των Βρυξελλών, όπου, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν την κόρη του Ντόντα, Βίβιαν. Αν και η Αθηνά ζήτησε από το δικαστήριο να πάψει να πληρώνει τα δίδακτρα του πανάκριβου ιδιωτικού σχολείου στο οποίο φοιτά η έφηβη κοπέλα, όπως και τα έξοδα του σπιτιού όπου ζουν πατέρας και κόρη, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά της, παρόλο που η Βίβιαν δεν είναι βιολογική ή υιοθετημένη κόρη της!

twe5tgd 3Η νέα κατάκτηση του Βραζιλιάνου γόη

Αν και η λύση του γάμου του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού δεν έχει ολοκληρωθεί, ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο εξακολουθεί να κατακλύζει τη σελίδα του στο Ιnstagram με φωτογραφίες της νέας αγαπημένης του, της Ντενίζ Σεβέρο (φωτό)!

Ο Βραζιλιάνος ιππέας γνωρίστηκε με την ξανθιά καλλονή δημοσιογράφο τον Οκτώβριο του 2016 και από τότε οι δυο τους είναι πραγματικά αχώριστοι. Μάλιστα, σε δηλώσεις του στον δημοσιογράφο Amaury Jr, ο Αλβάρο δεν δίστασε να αποκαλύψει για τη νέα ζωή του:

«Είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος. Είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και στην ερωτική μου ζωή. Εχω όλα όσα θα ήθελε να έχει κανείς. Μια υπέροχη οικογένεια, φίλους, μια γοητευτική σύντροφο, την υγεία μου. Την ευτυχία δεν μπορείς να την εξαγοράσεις. Είναι πολύ πιο δύσκολο να είσαι ευτυχισμένος από το να είσαι πλούσιος!» Πριν από λίγους μήνες το ζευγάρι βρέθηκε και στο Σάο Πάολο προκειμένου η Ντενίζ Σεβέρο να γνωρίσει από κοντά την οικογένεια και τους φίλους του ολυμπιονίκη της ιππασίας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387 630x388

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...