Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Ντέρμπι» Μητσοτάκη – Τσίπρα με φαρμακερές ατάκες μετά την πρόκριση της Μπαρτσελόνα

«Ντρίμπλα» στο twitter μετά τα μεσάνυχτα και σπόντες που έφτασαν μέχρι την… ΕΛ.ΣΤΑΤ.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

«Ντρίμπλα» στο twitter μετά τα μεσάνυχτα και σπόντες που έφτασαν μέχρι την… ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Μεγάλη ζημιά μάς έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν τo βράδυ της Τετάρτης. Εξαιτίας της ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κι ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησαν διαδικτυακά – για τι άλλο;

Με τι συνήθως ασχολούνται οι άντρες; Με το ποδόσφαιρο, φυσικά. Ο «διάλογος της μπάλας» ξεκίνησε με την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στους «8» του Champion League, στην εκπνοή του ματς όπου αντιμετώπιζε την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ομάδα του Μέσι και των άλλων σταρ της στρογγυλής θεάς κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης κι εκεί άρχισε το πανηγύρι, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ταχθεί υπέρ της Παρί στον προχθεσινό διαδικτυακό διάλογό του με τους πολίτες: «Ποντάρω στο outsider Paris Saint Germain» είχε απαντήσει πριν από δύο ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ερώτηση του φίλου στο facebook. Από αυτό πιάστηκε ο πρωθυπουργός και πήραν φωτιά τα tweets: «Τελικά, kmitsotakis, η PSG θα κερδίσει το Champions League όσο και η Ν.Δ. τις επόμενες εκλογές».

Πήρε όμως αμέσως μετά «πληρωμένη» απάντηση: «@atsipras Καλά, μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛ.ΣΤΑΤ…»! Ωραίοι και οι δύο; Γενικώς όμως… «τα παιδία παίζει»!
Και σαν να μην έφτανε αυτό, να σου και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά να παίρνει θέση λέγοντας: «…άλλος με την Μπαρτσελόνα, άλλος με την Παρί, κι εμείς σταθερά με την Εθνική Ελλάδος».

Με το… ρεύμα ο Γ. Μητσικώστας

img 2976

Και ο Γιώργος Μητσικώστας έχει… ρεύμα; Εκπληξη ήταν για πολλούς η παρουσία του Γιώργου Μητσικώστα στην εκδήλωση που οργάνωσε η Ριζοσπαστική Ευρωπαϊκή Μεταρρύθμιση & Ανασυγκρότηση (ΡΕΥΜΑ) σε κεντρικό ξενοδοχείο με θέμα τη συμβολή των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων στην ανασυγκρότηση της χώρας. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο γνωστός καλλιτέχνης είναι παλιός φίλος του προέδρου της ΡΕΥΜΑ και πρώην υφυπουργού Θανάση Σκορδά (φωτό) από τα φοιτητικά χρόνια τους στην ΑΣΟΕΕ. Αντε και στη Βουλή ο Μητσικώστας.

Οι μεγάλες αγάπες του Γιώργου Πάντζα!

img 2971

Ενας γλυκύτατος παππούς είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και παλιός σταρ του ελληνικού κινηματογράφου Γιώργος Πάντζας.

Με την εγγονή του να του κρατάει το χέρι, περπατούσε στους διαδρόμους της Βουλής δείχνοντας στη μικρούλα το Kοινοβούλιο.

Η οκτάχρονη Στέλλα είναι παιδί της κόρης του Καίτης, από την οποία έχει ακόμη έναν τετράχρονο εγγονό. Η Στελλίτσα ήρθε να δει τον παππού της με τη γιαγιά της και σύζυγο του Γιώργου Πάντζα, από την οποία έχει πάρει το όνομά της.
Οι δυο Στέλλες του βουλευτή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Να τις χαίρεται, λοιπόν, ο ωραίος παππούς!

Εκθέσεις και μαντίλια

img 2968

Την ώρα που στήνεται στο Περιστύλιο από τον έφορο της συλλογής έργων τέχνης Θοδωρή Κουτσογιάννη η υπέροχη έκθεση «Μικρές Οδύσσειες» (θα εγκαινιαστεί στις 20 Μαρτίου) ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης παραλαμβάνει σήμερα την Εκθεση Πεπραγμένων του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους για το έτος 2016, από τον συντονιστή του γραφείου Π. Λιαργκόβα.

img 2969

Ο πρόεδρος της Βουλής όμως δεν εκτελεί μόνο τα κοινοβουλευτικά καθήκοντά του, αλλά φροντίζει και για τις κυρίες του Κοινοβουλίου. Ετσι λοιπόν την Ημέρα του εορτασμού της Γυναίκας χάρισε στις βουλευτίνες από ένα ωραίο μεταξωτό μαντίλι (φωτό κάτω). Σπουδαία και «ιπποτική» η χειρονομία του προέδρου.

(!)

 img 2972

Διακομματική έξοδος γυναικών προχθές το βράδυ. Η Μαριέττα Γιαννάκου (Ν.Δ.), η Βάσω Κόλλια (Ν.Δ.), η Βαγγελιώ Σχοιναράκη (ΠΑΣΟΚ), η Εφη Μπέκου (ΠΑΣΟΚ), η Αννα Καραμάνου (ΠΑΣΟΚ) και η Ζωή Αποστολοπούλου (Ποτάμι) βγήκαν βόλτα. Η γυναικοπαρέα τίμησε δεόντως την Ημέρα της Γυναίκας συζητώντας – τι άλλο; – πολιτικά!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387 630x388

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...