Τηλεπαρουσιαστής «καταβρόχθισε» ανθρώπινο εγκέφαλο

Τελικά ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει τα πάντα για χάρη της τηλεθέασης! Τηλεπαρουσιαστής έφαγε ανθρώπινο εγκέφαλο όταν βρέθηκε με μια ομάδα κανιβάλων στην Ινδία, καθώς και τα περιττώματά τους στο πρόσωπο, σε μια στιγμή έντασης. Στο πλαίσιο της σειράς έξι επεισοδίων του CNN με τίτλο «Believer» (Πιστός), που ερευνά την πνευματικότητα, ο Αμερικανός θρησκευτικός ερευνητής Ρεζά Ασλάν (φωτό) επισκέφτηκε μια νομαδική ινδουιστική αίρεση στην Ινδία, τους Αγκόρι.
Μ

ετά το τελετουργικό μπάνιο στον ιερό ποταμό Γάγγη ένας Αγκόρι τού έριξε τις στάχτες ενός αποτεφρωμένου σώματος στο πρόσωπο και του έδωσε να πιει αλκοόλ σερβιρισμένο σε ανθρώπινο κρανίο. Στη συνέχεια του πρόσφερε να δοκιμάσει μαγειρεμένο ανθρώπινο εγκέφαλο που ήταν πολύ ψημένος και είχε γεύση κάρβουνου, όπως δήλωσε ο ίδιος αργότερα στην εφημερίδα «Washington Post».

Προειδοποίηση

Η ομάδα πιστεύει ότι τίποτα δεν μπορεί να μολύνει το ανθρώπινο σώμα και απορρίπτει το ινδουιστικό σύστημα των καστών. Κρίνει μάλιστα πως οι άνθρωποι καμίας ομάδας δεν είναι «άθικτοι» ή δεν πρέπει να αγγίζονται.

Στην προσπάθεια του παρουσιαστή να μάθει περισσότερα γι’ αυτούς και τα «πιστεύω» τους, η κουβέντα πήρε τροπή που δεν άρεσε στους μυστικιστές. Μάλιστα ένας εξ αυτών άρχισε να πετά τα κόπρανά του στο πρόσωπο του παρουσιαστή και των μελών του συνεργείου κινηματογράφησης, ενώ δεν δίστασε να τον προειδοποιήσει πως αν συνεχίσει να μιλάει πολύ, δεν θα διστάσει να του κόψει το κεφάλι.

Στο τέλος του αφιερώματος και με το κεφάλι του στη θέση του ο παρουσιαστής δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ένιωθε σαν όλο αυτό που έζησαν «να ήταν λάθος».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ