Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 13 Μαρτίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην παρεξηγείστε και επιτίθεστε στους γύρω σας, επειδή δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Παραμερίστε…

ΚΡΙΟΣ: Δεν γίνεται να ζητάτε κατανόηση χωρίς να δείχνετε και εσείς την ανάλογη. Η εσωστρέφεια δεν βοηθάει και πολύ την επικοινωνία σας. Οποια και αν είναι τα προβλήματά σας, μπορείτε να τα λύσετε και να περάσετε υπέροχα.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιστρατεύστε το χιούμορ σας, που σώζει και στα πιο δύσκολα, όταν νιώθετε την πίεση της καθημερινότητας πάνω σας. Σεβαστείτε τις διαφορετικές απόψεις και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην παρεξηγείστε και επιτίθεστε στους γύρω σας, επειδή δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Παραμερίστε παλιές φιλοδοξίες, που δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε, και διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε πως σας αξίζει, χωρίς να χαρίζεστε σε ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα πράγματα σε γενικές γραμμές θα κυλούν ήρεμα. Διατηρήστε την προσοχή σε συνδυασμό με την επιμέλεια της εργασίας σας, για να μην εκτεθείτε σε αυτόν τον τομέα, και στη συνέχεια γευτείτε αυτό που θέλατε από την αρχή.

ΛΕΩΝ: Το τονωμένο ηθικό θα σας κάνει να αμύνεστε και να επαναστατείτε, όμως, πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί για να μην οδηγηθείτε στην υπερβολή και χάσετε ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βελτιώνεται ο επαγγελματικός τομέας σας και θα σας προσφερθούν καινούργιες ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε και να αναδυθείτε. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και διοχετεύστε την με τον καλύτερο τρόπο στον εργασιακό χώρο σας.

ΖΥΓΟΣ: Καλυτερέψτε τις σχέσεις με τους γύρω σας, αλλά και με τον σύντροφό σας. Θα παρατηρηθούν μια αλλαγή στο κλίμα και μια σταδιακή έμφαση στις φιλικές και επιχειρηματικές σχέσεις σας. Ασχοληθείτε με την εμφάνιση και τον εαυτό σας, όσο μπορείτε περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κατανοήστε τους άλλους και δώστε σημασία σε αυτά που σας λένε, για να μπορέσουν να σας ανοιχτούν και να σας στηρίξουν. Θα δημιουργηθούν πολλά εμπόδια στα αισθηματικά, κοινωνικά και επιχειρηματικά σχέδιά σας και μόνο με ψυχραιμία θα βρείτε τις σωστές διεξόδους για να προχωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε τον φόβο ή τη θλίψη που σας προκαλούν εξωτερικά γεγονότα να σας κυριεύσουν. Κάποιες καταστάσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε θα σας φαίνονται βουνό, παρόλο που στο παρελθόν έχετε αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερες δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ελιχθείτε δυναμικά στον εργασιακό χώρο και φτάστε ακόμα πιο κοντά στους στόχους σας με απόλυτη επιτυχία. Ισως το πεπρωμένο να δοκιμάζει την αντοχή ή τις επιθυμίες σας, αφού η επίτευξη αυτού που αγαπάτε ή που επιδιώκετε να πετύχετε έχει σκοπό να σας ταλαιπωρήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να αρχίσετε καινούργιες προσπάθειες, γι’ αυτό μην αφήσετε μαύρες σκέψεις να κρατήσουν σε στασιμότητα οικογενειακά, επαγγελματικά ή προσωπικά σας ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ερευνήστε τα αληθινά συναισθήματά σας για να διώξετε μια και καλή ό,τι απηχεί προβληματικές σχέσεις του παρελθόντος, μια που το άγχος και το στρες δεν ήταν ποτέ οι καλύτεροι σύμβουλοι για θέματα αγάπης και έρωτα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...