Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ο τζόγος (;) όπλισε το χέρι του ειδικού φρουρού που σκότωσε με τρεις σφαίρες τον 52χρονο ταξιτζή

Χωρίς να φανερώσει τα μυστηριώδη κίνητρά του, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη διάρκειας πέντε ωρών απολογία του στον ανακριτή ο 30χρονος ειδικός φρουρός που σκότωσε με τρεις σφαίρες τον οδηγό ταξί στην Καστοριά.

Χωρίς να φανερώσει τα μυστηριώδη κίνητρά του, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη διάρκειας πέντε ωρών απολογία του στον ανακριτή ο 30χρονος ειδικός φρουρός που σκότωσε με τρεις σφαίρες τον οδηγό ταξί στην Καστοριά. Ο κατηγορούμενος, που θα οδηγηθεί στις Φυλακές Γρεβενών, φέρεται ότι ισχυρίστηκε πως σκόπευε να ληστέψει τον 52χρονο ταξιτζή επειδή αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, αλλά απέτυχε. Ωστόσο, οι συνάδελφοί του εξετάζουν το ενδεχόμενο το χέρι του να όπλισε το πάθος του για τον τζόγο.

«Μπήκα στο ταξί και εκείνη τη στιγμή, έτσι ξαφνικά, αποφάσισα να τον οδηγήσω σε περιοχή που την ξέρω καλά για να τον ληστέψω εκεί. Οταν φτάσαμε, έβγαλα όπλο για να του πάρω τα λεφτά. Εκείνος αντέδρασε, βγήκε από το αμάξι. Εγώ δεν περίμενα τέτοια αντίδραση και πανικοβλήθηκα. Οταν επιχείρησε να με χτυπήσει, τον πυροβόλησα πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε. Δεν γνώριζα τον οδηγό ταξί που σκότωσα. Ημουν πιεσμένος από την οικονομική μου κατάσταση. Ο μισθός δεν μου αρκούσε για να πληρώσω όλα όσα χρειαζόμουν…» φέρεται ότι ισχυρίστηκε στον ανακριτή στον οποίο οδηγήθηκε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Εξαρτημένος

Αν και ο αστυνομικός δήλωσε αρχικά ότι σκότωσε τον 52χρονο λόγω προσωπικών διαφορών, μέχρι στιγμής δεν προκύπτει από πουθενά το ενδεχόμενο δράστης και θύμα να γνωρίζονταν. Αυτό δήλωσε στη συνέχεια τόσο ο ίδιος ο δράστης όσο και οι συγγενείς του άτυχου οδηγού, που τόνιζαν ότι ο Κοσμάς Τζέλιος δεν είχε αναφέρει ποτέ το όνομα του δολοφόνου του.

Οι άνδρες της Ασφάλειας εξετάζουν τις μαρτυρίες ορισμένων συναδέλφων του ειδικού φρουρού, που έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο εξαρτημένο από τον τζόγο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος είχε δημιουργήσει χρέος 10.000 ευρώ, που μπορεί να μη δικαιολογεί την αφαίρεση ανθρώπινης ζωής, θεωρείται όμως πιθανό να τον οδήγησε στη διάπραξη ληστείας καθώς βρισκόταν υπό το καθεστώς μεγάλης πίεσης.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση θα εξετάσουν κατά πόσο ο δράστης είχε περάσει τα ψυχομετρικά τεστ στα οποία υποβάλλονται όσοι υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσουν να γίνει και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Το πραγματικό κίνητρο του δράστη αναζητούν και οι συγγενείς και φίλοι του 52χρονου, που περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα των ερευνών για να απαντηθούν τα ερωτήματα που έχουν.

Ν. ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗΣ

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...