Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Τα «κλειδιά» στον Μανόλο

Η εμφάνιση και η νίκη επί του ΠΑΟΚ ανοίγει τον φάκελο παραμονής του Χιμένεθ στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν

«Το παιχνίδι θα μπορούσε να τελειώσει ακόμα και 5-0»

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Η θριαμβευτική νίκη επί του ΠΑΟΚ και η δήλωση του Μελισσανίδη «αυτή την ΑΕΚ θέλουμε να βλέπουμε» ανοίγει τον φάκελο της παραμονής του Μανόλο Χιμένεθ στην «Ενωση» και τη νέα σεζόν. Εχουν περάσει μόλις 54 μέρες από εκείνο το βράδυ της 19ης Ιανουαρίου, όταν η ΑΕΚ επισημοποίησε την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της. 

Ηταν μια επιστροφή που είχε αντιμετωπιστεί με μεγάλο σκεπτικισμό, ακόμη και από φίλους της «Ενωσης», ο ίδιος όμως ο Ισπανός τεχνικός έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, έχει κερδίσει τους πάντες και η σκέψη για ανανέωση είναι πιο έντονη από ποτέ. Βέβαια, τα πάντα θα κριθούν στα πλέι οφ, αλλά ο «Τίγρης» είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. 

Ο ίδιος ο Μανόλο Χιμένεθ κρατάει το στόμα του κλειστό και μιλάει μόνο για την ΑΕΚ. «Ημασταν σαφώς ανώτεροι από τον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε τελειώσει και με 5-0» ήταν τα πρώτα λόγια του μία ημέρα μετά τη θριαμβευτική νίκη, για να συνεχίσει για τον Αραούχο: «Δεν με εκπλήσσει αυτό που βλέπω. Ξέρω και περιμένω από τον Αραούχο πολύ περισσότερα. Αυτό που θέλω είναι τον Αραούχο που ξέρω, έναν τοπ κλάσης ποδοσφαιριστή και περιμένω να τον δω».

Για τον Αραούχο μίλησε και ο Ντέμης Νικολαΐδης. «Είναι δύσκολο να τον κρατήσει η ΑΕΚ το καλοκαίρι. Εχει απορρίψει πρόταση η Λας Πάλμας από την Ιταλία περίπου 12.000.000 ευρώ. Η μόνη πιθανότητα είναι να μιλήσει με τον παίκτη, να τον κάνει δικό της 100% ψυχολογικά και με πολλή πίεση να τον αγοράσει. Η ΑΕΚ, και γενικά μια ελληνική ομάδα, δεν έχει την άνεση να δώσει τόσα εκατομμύρια, αλλά θα είναι μια επένδυση. Θα τον πουλήσει σίγουρα μετά. Και πάλι όμως είναι δύσκολο να μείνει» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Τέλος, ο Γιώργος Τζαβέλλας τοποθετήθηκε σε μια ανάρτηση του Τάσου Μπακασέτα στο Instagram αναφορικά με τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ με 3-0. Ο μέσος της ΑΕΚ έγραψε «Συγχαρητήρια σε όλους!» και ο Τζαβέλλας ανέβασε ένα emoticon με ένα… παντελόνι (θέλοντας προφανώς να μιλήσει για παντελονάτη νίκη;), με τον Μπακασέτα να του απαντάει άμεσα με ένα νέο emoticon με ένα ανθρωπάκι που έκλεινε το μάτι.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...