Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Φουρθιώτης – Μπάστα, σημειώσατε «Χ»

Σάσα Μπάστα και Μένιος Φουρθιώτης «τα βρήκαν» ύστερα από βροχή μηνύσεων! Η περίφημη ατάκα του παρουσιαστή ότι η τραγουδίστρια εκδίδεται για 100 €

Πριν από επτά χρόνια η Σάσα Μπάστα και ο Μένιος Φουρθιώτης αντάλλασσαν μηνύσεις «στολίζοντας» με βαρείς χαρακτηρισμούς ο ένας τον άλλο σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Από τη
Νικολία Σιμονέτη

Μάλιστα σε έναν ανεπανάληπτο καβγά διαρκείας η «μπάλα» πήρε και την τότε συνεργάτιδα του παρουσιαστή του Ε Τζούλια Αλεξανδράτου. Φαίνεται, όμως, ότι όσα συνέβησαν μεταξύ τους γράφτηκαν στον… πάγο, αφού οι δύο πλευρές συμβιβάστηκαν!

Χθες το πρωί ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει εις βάρος του η Σάσα Μπάστα, τον Μάρτιο του 2010. Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, ενώ η τραγουδίστρια ούτε παρουσιάστηκε ούτε εκπροσωπήθηκε.

«Είχαμε έρθει σε προηγούμενο δικαστήριο με τη συνήγορο της μηνύτριας για να ανακαλέσει, αλλά δεν το επέτρεψε η έδρα τότε, γιατί έπρεπε να νομιμοποιηθεί. Σήμερα τόσο η κυρία Μπάστα όσο και η δικηγόρος της δεν μπορούν να παραστούν, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Ωστόσο, προσκομίζουμε έγγραφο στο οποίο η κυρία Μπάστα λέει ότι έχουν δοθεί εξηγήσεις και δεν επιθυμεί να συνεχιστεί το θέμα» ανέφερε η πλευρά του παρουσιαστή.

Η φράση αυτή προκάλεσε την έκρηξη της εισαγγελέως της έδρας, η οποία αντέδρασε έντονα λέγοντας:

«Πρόκειται για άτομα που απασχολούν τα δικαστήρια. Γνωρίζετε ότι δεν γίνεται με αυτόν τον τρόπο η διαδικασία. Δεν γίνεται συνεχώς αυτή η ιστορία! Αναβλήθηκε την προηγούμενη φορά για τον ίδιο λόγο και δεν μεριμνήσατε να προσκομίσετε τα απαραίτητα έγγραφα! Ηθελε ειδικό πληρεξούσιο από τους εντολείς σας για ανάκληση και αποδοχή. Εσείς έρχεστε και χωρίς αυτά και λέμε πάλι τα ίδια».

Το δικαστήριο ανέγνωσε το έγγραφο που προσκόμισε η πλευρά του Μένιου Φουρθιώτη και έφερε την υπογραφή της Σάσας Μπάστα.

«Εγώ είχα υποβάλει προφορική μήνυση κατά του Μένιου Φουρθιώτη. Στη συνέχεια μου δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις και κατάλαβα ότι πρόκειται για μια παρεξήγηση. Μου ζήτησε συγγνώμη και δεν επιθυμώ τη συνέχεια του θέματος» αναφέρει μεταξύ άλλων στο έγγραφο η τραγουδίστρια. Ωστόσο, η έδρα ζήτησε τελικά να εμφανιστεί και η πλευρά της προκειμένου να λήξει το θέμα, όπως και έγινε, με τα έξοδα της διαδικασίας να βαρύνουν τον Μένιο Φουρθιώτη.

«Πορνοστάρ»

Η κόντρα μεγατόνων που είχε ξεσπάσει το 2010 στην ελληνική showbiz είχε ξεκινήσει όταν η Σάσα Μπάστα αποκάλεσε «πορνοστάρ» την Τζούλια Αλεξανδράτου. Εκείνη με τη σειρά της είχε δηλώσει ότι «δεν απαντά σε… ιερόδουλες», ενώ την ίδια στιγμή ο μάνατζερ και συνεργάτης της εκείνη την περίοδο Μένιος Φουρθιώτης είχε υποστηρίξει ότι «η Μπάστα εκδίδεται αντί… 100 ευρώ»!

Το αποτέλεσμα ήταν η τραγουδίστρια να καταφύγει στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όπου υπέβαλε μήνυση και στους δύο. Μάλιστα, τότε είχε εμφανιστεί σε δελτίο ειδήσεων όπου είπε: «Αυτά που λέει είναι μηνύσιμα. Δεν μπορείς να προσβάλλεις έναν άνθρωπο, όποια κι αν είναι η γνώμη σου γι’ αυτόν, μπροστά στις κάμερες. Θα υποβάλω μήνυση για εξύβριση διά Τύπου. Είναι δυνατό να λέει ότι είμαι ιερόδουλη και εκδίδομαι για 100 ευρώ;»

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...