Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Αποκλειστικές δηλώσεις στην Espresso: «Πήγαν να με φάνε!»

Ο Αντώνης Ρέμος περνά στην αντεπίθεση μετά την ατάκα «Οχι ΠΑΟΚ, ΜΠΑΟΚ» που άναψε φωτιές
• «Εγώ είμαι Θεσσαλονικιός, ποτέ δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κανέναν»
• «Φταίνε εκείνοι που πήραν μια πλάκα και δημιούργησαν θέμα από το πουθενά» Ο Αντώνης Ρέμος, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγους μήνες στην τουρκική εφημερίδα «Hurriyet», όπου ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε με θερμά λόγια για τον Κεμάλ Ατατούρκ και την κοινή καταγωγή τους (κάτι που ο τραγουδιστής αρνήθηκε, μια και με ανάρτησή του στο facebook δήλωνε πως πρόκειται ή για λάθος μετάφραση του κειμένου στα ελληνικά ή για παρανόηση των λεγομένων του από τα τουρκικά ΜΜΕ), βρίσκεται και πάλι στη δίνη του κυκλώνα!

Από τον
Γιώργο Μπούζο

Αυτήν τη φορά μια ατάκα του, κατά τη διάρκεια του talent show «Rising Star» στον ΑΝΤ1, πυροδότησε αλυσιδωτές αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα συμπολιτών του.

Ολα άρχισαν την προηγούμενη Κυριακή, κατά τη διάρκεια του show, όταν η παίκτρια του τραγουδιστή (και μέλος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ) Ελενα Παναγιωτίδου ήταν στη σκηνή, έχοντας ολοκληρώσει την εμφάνισή της. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε αν εξακολουθεί τώρα που είναι στη Αθήνα να προπονείται με κάποια ομάδα. Εκείνη απάντησε «μόνο ΠΑΟΚ», με τον Ρέμο, ο οποίος είναι και ο κόουτς της Παναγιωτίδου, να πετά στον αέρα την ατάκα «Οχι ΠΑΟΚ, ΜΠΑΟΚ»!

Σάλος και ανακοινώσεις

Από εκείνη τη στιγμή ξέσπασε σάλος, με αρκετούς οπαδούς του ΠΑΟΚ να καταφέρονται στα ραδιόφωνα και τα social media (ενώ δεν έλειψαν και ανακοινώσεις συνδέσμων οπαδών του συλλόγου) εναντίον του τραγουδιστή, μια και θεώρησαν ότι με αυτό το σχόλιό του προσέβαλε την ιστορία της ομάδας τους.

Ο Αντώνης Ρέμος με ένα ξέσπασμα «απολογία» απαντά μέσω της «Espresso» στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που ένιωσαν, μετά την περίφημη ατάκα, βαθύτατα θιγμένοι: «Είμαι σκασμένος! Μια χούφτα αλιτήριοι πήραν έναν αστεϊσμό μου και με έδωσαν βορά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ! Εγώ είμαι Θεσσαλονικιός. Ποτέ δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κανέναν. Η παίκτριά μου στο παιχνίδι Ελενα Παναγιωτίδου, αθλήτρια του ΠΑΟΚ, δήλωσε οπαδός της ομάδας κι εγώ αστειεύτηκα. Στη Θεσσαλονίκη προφέρουμε παχύ το “λ” κι εγώ έκανα με τον ίδιο τρόπο πλάκα με το όνομα του ΠΑΟΚ. Δεν είχα καμία διάθεση να θίξω ή να μειώσω τον ΠΑΟΚ και τον φίλαθλο κόσμο του. Αλλωστε εκείνη τη στιγμή ήμουν στο στούντιο και δεν γνώριζα το αποτέλεσμα του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο όμως θα ήταν αδιανόητο και λόγω της καταγωγής μου. Κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται» λέει και περνάει στην αντεπίθεση: «Ανθρωποφαγία! Πήγαν να με φάνε! Το έμαθα κι έπεσα από τα σύννεφα. Δεν φταίνε τα παιδιά έξω. Φταίνε εκείνοι που πήραν μια πλάκα και δημιούργησαν θέμα από το πουθενά. Εκαναν το παιχνίδι τους. Και τώρα το απολαμβάνουν. Μόνο που δημιούργησαν ένα τέρας, το οποίο στο τέλος θα φάει τους ίδιους! Εγώ θα το ξεπεράσω. Ο καθένας ας με κρίνει. Είμαι όμως καθαρός με τη συνείδησή μου» καταλήγει.

«Πασχαλίδης ή… Μπασχαλίδης»

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι φίλοι του «Δικεφάλου» από το Ανόβερο για τον σάλο που έχει ξεσπάσει είναι χαρακτηριστική: «Προς τον κύριο Αντώνη Ρέμο Πασχαλίδη ή Μπασχαλίδη. Ας διαλέξει ο ίδιος ποιο είναι το πραγματικό του όνομα και αν έχει κάποιο κόμπλεξ με το ίδιο του το όνομα. Ο ΠΑΟΚ είναι τα τέσσερα γράμματα που αντιπροσωπεύουν ένα ολόκληρο σωματείο και έναν λαό με 90 χρόνια ιστορίας στο βιογραφικό του» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...