Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η Αργέντζη επιστρέφει ως «Ελένη»

Η γνωστή ηθοποιός μιλά στην «Espresso» για τα 12 χρόνια απουσίας της, την αφοσίωσή της στην κόρη της Αριάδνη και το θεατρικό έργο του Δήμου Αβδελιώδη όπου πρωταγωνιστεί

Επειτα από 12 χρόνια απουσίας, η γνωστή ηθοποιός Βερόνικα Αργέντζη, sex symbol τη δεκαετία του ’90 και τηλεοπτική μούσα του Μανούσου Μανουσάκη, θα ανέβει και πάλι στο σανίδι!

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η ίδια θα ερμηνεύσει τον μονόλογο «Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου στο θέατρο Αυλαία, που θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη, σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη.
Εμφανισιακά, η 47χρονη σήμερα Βερόνικα Αργέντζη δεν έχει αλλάξει καθόλου. Ο χρόνος στάθηκε ευγενικός μαζί της και η παιδικότητα που χαρακτήριζε πάντα το όμορφο πρόσωπό της παραμένει το ίδιο ζωηρή, όπως και το γάργαρο γέλιο της.

Από το 2004 μέχρι σήμερα, οπότε η ηθοποιός θεωρούνταν «εξαφανισμένη» από τη showbiz, εκείνη όχι μόνο δεν έκοψε τον «ομφάλιο λώρο» με το θέατρο, αλλά είχε κάνει το επόμενο βήμα, αφού δούλευε σε project για παιδιά, γράφοντας και σκηνοθετώντας έργα της. Ησυχα και δημιουργικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Βερόνικα ανεβάζει ακόμα παραστάσεις σε σχολεία και πολιτιστικούς χώρους, με πρωταγωνιστές λιλιπούτειους ηθοποιούς! Απολαμβάνει τις μαγικές στιγμές στον κόσμο των παιδιών και μένει έκπληκτη μπροστά στο υποκριτικό ταλέντο της κόρης της Αριάδνης, η οποία συμμετέχει σε όλα τα θεατρικά της. Ενα πανέμορφο 12χρονο κορίτσι, που μοιάζει εκπληκτικά με τη χολιγουντιανή σταρ Μπρουκ Σιλντς στην εφηβεία της.

Η νεαρή δεσποινίδα χορεύει, τραγουδάει, παίζει τέσσερα διαφορετικά μουσικά όργανα και πέρασε με υψηλή βαθμολογία στο Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης. Θεωρείται παιδί-θαύμα και, όπως φαίνεται, θα ακολουθήσει τα βήματα της μαμάς!
«Αυτή είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής μου! Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ρόλος από αυτόν της μαμάς» δηλώνει στην «Espresso» η ηθοποιός, η οποία το 2000 παντρεύτηκε στην Κεφαλλονιά τον διαφημιστή Διονύση Αντύπα. Από την πρώτη τους γνωριμία στο «Τμήμα Ηθών», όπου εκείνος έγραφε το σενάριο, μέχρι και σήμερα το ζευγάρι μετρά 24 χρόνια μαζί.

2 328

«Από τα 18 έως τα 34 μου έζησα έντονα τη δίνη της δημοσιότητας! Δημιουργικά, όμως, δεν με πήγαινε παρακάτω. Εκείνη τη στιγμή ήρθε στη ζωή μου η Αριάδνη και από επιλογή αποφάσισα να μείνω κοντά της, να τη μεγαλώσω, να μην της λείψει τίποτα» λέει η Βερονίκη Αργέντζη, η οποία συμμετέχει σε εθελοντική βάση ομάδων και επί έξι χρόνια παρακολουθεί συνεδρίες του ακαδημαϊκού και καθηγητή Ψυχολογίας Γιώργου Πασχαλίδη. Πηγαίνει πολύ συχνά στο θέατρο, αλλά ποτέ στις πρεμιέρες!

Η πρόταση

Η επιστροφή της στο σανίδι αποφασίστηκε ύστερα από τέσσερα χρόνια συζητήσεων με τον Δήμο Αβδελιώδη, από τους σημαντικότερους Ελληνες δημιουργούς του θεάτρου και του κινηματογράφου. «Σέβομαι και εκτιμώ πολύ τον Δήμο Αβδελιώδη για τη δουλειά του, επειδή σέβεται και αγαπά τον ηθοποιό του. Η πρόταση, λοιπόν, ήρθε σε μια στιγμή δικής μου επαγγελματικής ωριμότητας. Μπορώ να κάνω αυτό που θέλω και να κάνω ακόμα ένα βήμα μπροστά» σχολίασε η ηθοποιός.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...