Αγρια μάχη για το «Master chef»

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλά για τις οντισιόν που ολοκληρώθηκαν και την επόμενη φάση του reality

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλά για τις οντισιόν που ολοκληρώθηκαν και την επόμενη φάση του reality

Η αναζήτηση των υποψήφιων master chefs για το νέο reality μαγειρικής του Star, που θα αρχίσει οσονούπω, ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή 10 Μαρτίου.

Οι οντισιόν οργανώθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και έλαβαν μέρος μάγειρες από όλη την επικράτεια. Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους κριτές ήταν το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων, κάτι που δυσκόλεψε τους διάσημους σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά στο να αποφασίσουν σε ποιους θα δώσουν την ποδιά, δηλαδή το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Από τη διαδικασία των οντισιόν κατάφεραν να περάσουν στον επόμενο γύρο 50 παίκτες, οι οποίοι θα μπουν στο bootcamp, το οποίο θα διαρκέσει τρεις μέρες. Σ’ αυτήν τη φάση του παιχνιδιού οι υποψήφιοι θα περάσουν από διάφορες δοκιμασίες τεχνικής, δημιουργικότητας και φαντασίας, ενώ οι κριτές θα κάνουν την τελική επιλογή των 20 καλύτερων, που θα διεκδικήσουν στη συνέχεια τον τίτλο του «Master chef». Σημειώνεται ότι πέρα από τον τιμητικό τίτλο ο νικητής θα λάβει και χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ.

«Εχει πολύ κόσμο φέτος! Οι συμμετοχές ήταν πολλές και ήταν αρκετά δύσκολη η επιλογή των παικτών, γιατί το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό» αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλώντας στην «Espresso», για να συνεχίσει λέγοντας ότι, σε σύγκριση με το πρώτο «Master Chef», οι διαφορές είναι πολλές…
«Είναι η μέρα με τη νύχτα. Το επάγγελμα έγινε γνωστό μέσα από την τηλεόραση και το παιχνίδι, κι από εκεί που ήταν Γ’ κατηγορίας έγινε Α’». Και αυτή τη φορά τον τίτλο του Master Chef θα διεκδικήσουν αγόρια και κορίτσια. Στα γυρίσματα που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί είναι φανερή η χημεία ανάμεσα στους κριτές, αφού και οι τρεις αγαπούν τη δουλειά τους και έχουν την πείρα που χρειάζεται ώστε να φέρουν εις πέρας μια τέτοια… αποστολή!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ