Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 16 Μαρτίου 2017

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέπετε σε οικογενειακά πρόσωπα να σας επιβάλουν τις απόψεις τους. Ερχονται στην επιφάνεια παλιά συναισθήματα και πάθη που για καιρό είχατε ξεχασμένα και ίσως πιστεύατε ότι δεν θα τα ξανανιώσετε.

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να διευθετήσετε τις κοινωνικές δραστηριότητές σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που μπορεί να αποδώσουν άμεσα. Χρειάζεται υπομονή, καθώς το κλίμα είναι εύφλεκτο και όσα προγραμματίζετε καθυστερούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξαναρίξτε μια ματιά στα σχέδιά σας για να δείτε αν μπορούν να προχωρήσουν τώρα. Μην εκτίθεστε σε χώρους που μπορεί να σας δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αντιδράστε απέναντι σε τυποποιημένες καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε ψύχραιμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέπετε σε οικογενειακά πρόσωπα να σας επιβάλουν τις απόψεις τους. Ερχονται στην επιφάνεια παλιά συναισθήματα και πάθη που για καιρό είχατε ξεχασμένα και ίσως πιστεύατε ότι δεν θα τα ξανανιώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε τέλος στη μοναξιά, η οποία δεν σας ταιριάζει, μια και δεν θα χρειάζεται πλέον να σπαταλιέστε σε περίεργες και χωρίς νόημα σχέσεις, αλλά σε μία που θα είναι ιδανική. Βρεθείτε παρέα με άτομα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας και στον χαρακτήρα σας.

ΛΕΩΝ: Κάποιο παλιό πρόβλημα μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και χρειάζεται να το φροντίσετε για να εξαλειφθεί. Ακροβατείτε σε τεντωμένο σχοινί και με μια λάθος κίνηση το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κοινωνική ζωή, η επαγγελματική καταξίωση, οι στόχοι καριέρας και ο συναισθηματικός τομέας είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σας και μπορείτε να τα κυνηγήσετε με επιτυχία. Οι ευνοϊκές όψεις που θα σχηματιστούν για το ζώδιό σας θα κάνουν τα σχέδια και τα όνειρά σας να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε μια καινούργια αρχή, αφιερώνοντας πιο πολύ χρόνο στον εαυτό σας και χτίστε τη ζωή σας πάνω σε βάσεις που στηρίζονται στην καθαρή γνώση της βαθύτερης αλήθειας. Εκφραστείτε ελεύθερα προς τον σύντροφό σας, ενώ παράλληλα θα είναι διάχυτος ο ερωτισμός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναδιοργανωθείτε και αγγίξτε την ευτυχία, για να ικανοποιηθούν όλες οι φαντασιώσεις και οι προσδοκίες σας. Στηρίξτε το μέλλον που θέλετε να δημιουργήσετε και προπαντός να έχετε την αίσθηση της σταθερότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι πολύ πιθανό για κάποιους από εσάς να ξαναγεννηθεί ένας έρωτας που πιστεύατε ότι έχει τελειώσει. Η φλόγα θα δυναμώσει ξανά, αλλά από εσάς εξαρτώνται οι αποφάσεις που θα πάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας σε αρμονικό περιβάλλον, χωρίς τις συνηθισμένες εντάσεις που υπήρχαν τον τελευταίο καιρό, και θα έρθουν καλύτερες μέρες και ακόμα καλύτερες νύχτες. Απαιτήστε αυτά που πρέπει και θέλετε στον έρωτα και αναζητήστε τις ισορροπίες στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προχωρήστε στη σχέση σας και -γιατί όχι- ορίστε και μια πιο επίσημη δέσμευση. Ηρθε ο καιρός να λάμψετε, να αναδειχθείτε, να βελτιώσετε την εικόνα σας και τις δημόσιες σχέσεις, αλλά να κάνετε και κάτι ουσιαστικό για τον έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε και πάρτε αγάπη, χωρίς να κάνετε υποχωρήσεις και χωρίς να προδίδετε τον εαυτό σας. Οσοι είστε μόνοι μη χάσετε την ευκαιρία να κυκλοφορήσετε και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, για να χρωματίσετε τη διάθεσή σας και να γίνετε πιο ερωτικοί και πιο σέξι.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...