Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ναύαρχος σε όργια!

Το τεράστιο σκάνδαλο στο ναυτικό των ΗΠΑ, οι συνευρέσεις σε ξενοδοχεία με πόρνες και τα στρατιωτικά αναμνηστικά που έγιναν sex toys

Το τεράστιο σκάνδαλο στο ναυτικό των ΗΠΑ, οι συνευρέσεις σε ξενοδοχεία με πόρνες και  τα στρατιωτικά αναμνηστικά που έγιναν sex toys

Τα αναμνηστικά κορυφαίας στρατιωτικής προσωπικότητας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου γίνονταν στα «λαδωμένα» από τις μίζες χέρια τους sex toys κατά τη διάρκεια οργίων με πόρνες σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία, των οποίων ο λογαριασμός πήγαινε σε Μαλαισιανό επιχειρηματία που έπαιρνε σε αντάλλαγμα απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες που τον πλούτιζαν.

Το σκάνδαλο «Fat Leonard» με πρωταγωνιστές εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικούς του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού έχει προκαλέσει σοκ στην αμερικανική -και όχι μόνο- κοινή γνώμη, τη στιγμή που οι συλλήψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Ο 53χρονος ναύαρχος εν αποστρατεία Μπρους Λάβλες είναι ο πιο υψηλόβαθμος από τους συνολικά εννέα αξιωματικούς που είχαν συλληφθεί μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές με την κατηγορία της δωροδοκίας τους με σεξ, ταξίδια και άλλες πολυτέλειες από τον Λέοναρντ Φράνσις, προκειμένου να του εξασφαλίζουν διαβαθμισμένες πληροφορίες, οι οποίες αξιοποιούνταν εμπορικά από την εταιρία του Glenn Defence Marine Asia.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Φράνσις είχε μεταξύ άλλων νοικιάσει τη σούιτα Μακ Αρθουρ σε ξενοδοχείο της Μανίλα, όπου αντικείμενα του Αμερικανού στρατηγού Ντάγκλας Μακ Αρθουρ, ο οποίος πρωτοστάτησε στον πόλεμο του Ειρηνικού κατά της Ιαπωνίας, χρησιμοποιήθηκαν ως ερωτικά βοηθήματα κατά τη διάρκεια του σεξ των κατηγορουμένων με πόρνες.

Γεύματα $12.000

Επίσης, ο Φράνσις φέρεται ότι πλήρωνε για λογαριασμό των φερόμενων ως δωσίλογων αξιωματικών γεύματα αξίας έως και 12.000 δολαρίων που περιλάμβαναν, εκτός από γκουρμέ πιάτα, ακριβά κρασιά και πούρα αξίας 2.000 δολαρίων το κουτί. Στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι οι επίορκοι αξιωματικοί, οι οποίοι αποκαλούσαν τους εαυτούς τους «χαρέμι του βασιλιά λιονταριού», «Αδελφότητα», «αγέλη λύκων» κ.ά., χρησιμοποιούσαν ψεύτικα ονόματα και πλαστές διευθύνσεις e-mail για να καλύπτουν τα ίχνη τους, ενώ προσπαθούσαν να στρατολογήσουν και άλλα μέλη στο δίκτυο που είχαν στήσει.

Ο επιχειρηματίας Φράνσις, του οποίου το όνομα «βάφτισε» σε συνδυασμό με τα σωματικά του χαρακτηριστικά το σκάνδαλο, φέρεται ότι κέρδισε από τις συμβάσεις που έκλεισε με το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό 35.000.000 δολάρια, ποσό που προέκυψε κατά κύριο λόγο από τις υπερχρεώσεις που έκανε για την τροφοδοσία των αμερικανικών πλοίων στον Ειρηνικό με τρόφιμα, νερό, καύσιμα κ.λπ. Οι Αρχές διερευνούν το σκάνδαλο εδώ και τρία χρόνια και μέχρι στιγμής έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε συνολικά 20 αξιωματικούς.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...