Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Ελεύθερη και με τη βούλα η Τζούλια Αλεξανδράτου

Η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο Κρίστιαν Καρπόζηλος, αφού έλυσαν και νομικά τον γάμο τους, δείπνησαν σαν δυο καλοί φίλοι σε πολυτελές εστιατόριο στη Βιένη

fwqetawe 2Επιστροφή στη Βιένη, λόγω διαζυγίου, για την Τζούλια Αλεξανδράτου. Στις αρχές της εβδομάδας, η εκρηκτική celebrity «πέταξε» για την ειδυλλιακή πρωτεύουσα της Αυστρίας, όπου συναντήθηκε με τον Κρίστιαν Καρπόζηλο, ώστε να λύσουν επίσημα τον γαμήλιο δεσμό τους.

Οι δύο πρώην σύζυγοι έδωσαν ραντεβού στο αρμόδιο δικαστήριο και, αφού υπέγραψαν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, είναι πλέον και νομικά ελεύθεροι.

Αμέσως μετά, το μοντέλο και ο επιχειρηματίας γιόρτασαν (!) το διαζύγιό τους με ένα ωραίο δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο στη Βιένη. Αλλωστε, οι σχέσεις τους παραμένουν καλές παρά τον χωρισμό τους. Απόδειξη;

Οι φωτογραφίες από τις συναντήσεις τους επί αυστριακού εδάφους, που διοχέτευσε η Τζούλια στα social media, δείχνοντας με την ευκαιρία και το νέο hair look που έχει υιοθετήσει εδώ και λίγο καιρό.

«Ηρθα στη Βιένη για να υπογράψω τα τελευταία έγγραφα του διαζυγίου μου. Είμαι και πάλι single» δήλωσε η Τζούλια στην «Espresso» και συνέχισε: «Με τον Κρις τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Είμαστε φίλοι και χαρήκαμε που είδαμε ο ένας τον άλλον».

Χωρισμός

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο πρώην άνδρας της έχει προχωρήσει ήδη στην προσωπική ζωή του, κάνοντας σχέση με μια κοπέλα από την Αυστρία. Η Αλεξανδράτου και ο Καρπόζηλος πήραν την απόφαση να χωρίσουν λίγο πριν από το καλοκαίρι του περασμένου fwqetawe 1έτους. Τότε εκείνη είχε εμφανιστεί μόνη στη Μύκονο, ενώ ο Κρίστιαν βρέθηκε στο ίδιο νησί πολύ αργότερα. Εμειναν, ωστόσο, σε διαφορετικά ξενοδοχεία, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν οι πρώτες φήμες ότι δεν είναι πια μαζί. Την είδηση του διαζυγίου τους επιβεβαίωσε τελικά η Τζούλια μιλώντας στην «Espresso» το περασμένο φθινόπωρο, οπότε αποκάλυψε ότι η ίδια είχε μετακομίσει και πάλι στην Ελλάδα, μόνιμα, και ότι ζει μόνη της στην περιοχή του Ψυχικού.

Το μοντέλο, που ασχολείται επαγγελματικά και με το τραγούδι, είχε προγραμματίσει την επιστροφή του στην Αθήνα για χθες το βράδυ. Αναμένεται να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα live εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, στο πλευρό ενός γνωστού ερωτικού τραγουδιστή. Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...