Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ Espresso: Ανήθικες προτάσεις στην top belly dancer

Το παράπονο της καλύτερης oriental χορεύτριας του κόσμου, της Julia Farid (που ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα), για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί

4rfewrg 3Είναι μελαχρινή, αισθησιακή και μοιάζει με νεράιδα, όταν λικνίζεται στους ανατολίτικους ρυθμούς.

ΑΠΟ ΤΗ 
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ
Φωτο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΗΝΑΣ

Η καλύτερη oriental χορεύτρια του κόσμου, η Julia Farid, ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα με αφορμή τον 2ο Διεθνή Διαγωνισμό Bellydance, που διοργάνωσε το Oriental Expression Awards, και μίλησε στην «Espresso» για την πορεία της προς την κορυφή, τη διεθνή αναγνώριση, την ουκρανική καταγωγή της αλλά και το παράπονό της… «Αλλο belly dancer κι άλλο call girl» χρειάστηκε να ξεκαθαρίσει, όταν τη συναντήσαμε στα παρασκήνια του πολυχώρου Passport-Κεραμεικός την περασμένη Κυριακή.

«Δυστυχώς κάποιοι πιστεύουν ότι οι χορεύτριες oriental παρέχουν κι άλλες υπηρεσίες. Το πιο περίεργο που μου έχουν ζητήσει είναι να χορέψω μέσα σε σάουνα στο Κίεβο σε πάρτι πλούσιων επιχειρηματιών. Ηρθα σε πολύ δύσκολη θέση και τους εξήγησα ότι “άλλο belly dancer κι άλλο call girl”. Ηταν μία ανήθικη πρόταση. Τα λεφτά που εξασφαλίζουν οι χορεύτριες oriental είναι ανάλογα με τις διακρίσεις και τους τίτλους τους. Πιστεύω ότι κερδίζω καλά χρήματα και γι’ αυτό διατηρώ και δική μου σχολή χορού στην Ουκρανία, ενώ παραδίδω σεμινάρια σε όλο τον κόσμο. Πολλοί δημοσιογράφοι με ρωτούν αν χορεύω για βασιλιάδες και πρίγκιπες στα 4rfewrg 1Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αν με καλούν για να διασκεδάσω κροίσους ανά την υφήλιο, στους γάμους και τους αρραβώνες τους, και τους απαντώ ότι είμαι performer, αρτίστα σε διεθνή φεστιβάλ. Ειλικρινά μου φαίνεται παράξενο. Θα καλούσαν μια μπαλαρίνα από τα πιο διάσημα μπαλέτα να τους χορέψει στον γάμο τους; Γιατί να το κάνει μια βραβευμένη δασκάλα χορού oriental;» αναρωτήθηκε.

Sold out εμφανίσεις

Στη συνέχεια μίλησε για τις sold out εμφανίσεις της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Ντουμπάι και στην Αίγυπτο, όπου γίνεται κάθε χρόνο το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Oriental Χορού.

«Κάθε χρόνο δίνω παραστάσεις σε όλο τον κόσμο σε διεθνή έθνικ φεστιβάλ χορού, από την Ιταλία και τη Γαλλία έως το Μεξικό και την Κίνα, κι έχω φέρει αρκετά βραβεία στη χώρα μου. Για μένα ο αυθεντικός χορός oriental έχει τις ρίζες του στην Αίγυπτο και είναι πάρα πολύ δύσκολος» λέει η χορεύτρια, η οποία θεωρείται το νέο αστέρι του oriental. Στην Ελλάδα η Julia Farid ήταν προσκεκλημένη της προέδρου Ανατολίτικων Χορών στην Ελλάδα και δασκάλας Αννας Δημητράτου.

Εχει στήριγμα τον σύζυγό της

Η Julia Farid αποκάλυψε ότι οι γονείς της, παρότι ήταν αστυνομικοί, δεν την απέτρεψαν από το να ασχοληθεί με τον πιο θηλυκό χορό, που προέρχεται από τα βάθη της Ανατολής. «Το oriental είναι η ζωή μου. Επί 12 χρόνια σπουδάζω συστηματικά αυτόν τον χορό, που πλέον είναι πολύ διαδεδομένος σε όλο τον κόσμο, αν και ως παιδί έκανα κλασικό μπαλέτο» ανέφερε η Julia και συνεχίζοντας μίλησε για τον σύζυγό της και την πολύτιμη βοήθειά του. «Τον άνδρα της ζωής μου, ο οποίος είναι σχεδιαστής κοστουμιών για belly dancers, τον γνώρισα μέσω της δουλειάς μου. Είναι κι αυτός Ουκρανός, θαυμάζει και επικροτεί πολύ όσα έχω καταφέρει».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...