Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Survivor: Οικογένεια «μαχητών» με μπράτσα από ατσάλι

Οικογενειακή υπόθεση είναι το bodybuilding για τον «Survivor» Κωνσταντίνο Βασάλο! Ο πατέρας του Γιάννης Βασάλος είναι ο γνωστός παγκόσμιος πρωταθλητής του αθλήματος, ενώ

4r3qwetg 2Οικογενειακή υπόθεση είναι το bodybuilding για τον «Survivor» Κωνσταντίνο Βασάλο! Ο πατέρας του Γιάννης Βασάλος είναι ο γνωστός παγκόσμιος πρωταθλητής του αθλήματος, ενώ η θεία του Μαρία Βασάλου (αδελφή του πατέρα του) αλλά και η αδελφή του ίδιου του Κωνσταντίνου, η Μαριάννα Βασάλου, έχουν αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις στον χώρο.

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Το 2005, μάλιστα, οι τρεις τους θα μπορούσαν να έχουν μπει στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, αφού στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Bodybuilding κατέκτησαν αντίστοιχα το χρυσό, το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο!

Ο προπονητής σωματικής διάπλασης του αθλητικού συλλόγου Ειρηνικός Παιάνας μίλησε στην «Espresso» για τον γιο του, τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης και την κόντρα που ξέσπασε πρόσφατα μεταξύ δύο γυναικών για τα μάτια του πρασινομάτη αθλητή.

«Σαράντα χρόνια κάνω πρωταθλητισμό και ως προπονητής διδάσκω καταρχήν το “ευ αγωνίζεσθαι” στους αθλητές μου. Το ίδιο έκανα και στα παιδιά μου, τα οποία ποτέ δεν έσπρωξα προς το bodybuilding. Ηταν καθαρά δική τους απόφαση, αλλά και αναμενόμενη, αφού μεγάλωσαν στα γυμναστήρια» λέει ο Γιάννης Βασάλος, 4r3qwetg 1ο οποίος εκτός από τις αξίες της ζωής ανέλαβε αργότερα να τους μάθει και τα μυστικά του αθλήματος ως προπονητής τους! Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, που πιστεύει ακράδαντα πως το bodybuilding προσφέρει σωματική, ψυχική υγεία και μακροζωία, δεν χάνει επεισόδιο του «Survivor».

«Ηρεμη δύναμη»

«Είμαι περήφανος για τον γιο μου! Οταν μου ανακοίνωσε πως θα μπει στο παιχνίδι, ήμουν επιφυλακτικός. Το θεώρησα κόντρα στην αθλητική εξέλιξή του και από την άλλη δεν ήξερα πόσο αξιοκρατικό θα ήταν. Ομως είναι αληθινός, πειθαρχημένος, δεν είναι ανταγωνιστικός με την ομάδα του, δείχνει πως έχει γερές βάσεις ως προσωπικότητα και είναι η ήρεμη δύναμη» λέει ο υπερήφανος μπαμπάς! Ανησυχεί μόνο που δεν τρέφεται σωστά:

«Εχει χάσει τουλάχιστον οκτώ κιλά. Καθημερινά έτρωγε έξι γεύματα για να συντηρήσει το μυϊκό του σύστημα και τώρα τρέφεται με ό,τι βρίσκει. Είναι σαν ένα αυτοκίνητο Ferrari που τώρα παίρνει ενέργεια για Smart» δηλώνει, συμπληρώνοντας πως στα μάτια του ηθικά είναι ο νικητής. «Αν θέλει ο Θεός να κερδίσει, θα γίνω διπλά χαρούμενος» προσθέτει.

Οσο για τη διαδικτυακή κόντρα που ξέσπασε πρόσφατα ανάμεσα σε δύο γυναίκες, οι οποίες ισχυρίζονταν αμφότερες πως έχουν σχέση με τον Κωνσταντίνο; Ο πατέρας του εκφράζει την απογοήτευσή του λέγοντας: «Στενοχωρήθηκα πολύ. Οταν απουσιάζει ο άλλος, δεν βγαίνεις να διεκδικήσεις τίτλους και σχέσεις. Κάποιες επιζητούσαν να πέσουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Κωνσταντίνος έχει ανάγκη από σωστή προβολή και όχι αυτή του καρδιοκατακτητή».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...