Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

«Ταξίδι» στα αστέρια για τη Βιργινία Λεούση

«Εφυγε» σε ηλικία 61 ετών η αστρολόγος των VIPs! To χάρισμα της ενόρασης από παιδί, ο Σταλόνε και τα βραβεία

Η Βιργινία Λεούση «έφυγε» για τ’ αστέρια! Επειτα από 40 ημέρες απόλυτης «σιωπής» η αστρολόγος των VIPs, η οποία νοσηλευόταν σε κώμα σε ιδιωτικό νοσοκομείο στα νότια προάστια, άφησε την τελευταία της πνοή στις 9.30 το πρωί της Πέμπτης σε ηλικία 61 ετών.

ΑΠΟ ΤΗ 
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε τη θλίψη στα συγγενικά της πρόσωπα, στους φίλους της, στον κόσμο της showbiz, αλλά και στην οικογένεια της «Espresso», με την οποία συνεργαζόταν σε καθημερινή βάση εδώ και χρόνια. Ηταν η δική μας «βασίλισσα των προβλέψεων», ένας άνθρωπος φωτεινός που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας.

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου η Βιργινία μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική των νοτίων προαστίων έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. 

Η κατάστασή της θεωρήθηκε κρίσιμη, αφού προηγουμένως είχε πάθει αλλεργικό σοκ λόγω ενός «κοκτέιλ» αναλγητικών που κατανάλωσε συνδυαστικά με την ισχυρή αντιβίωση που έπαιρνε
q3tq34tεκείνες τις ημέρες, προκειμένου να ανακουφιστεί από ένα βαρύ κρύωμα που την ταλαιπωρούσε. Οι θεράποντες γιατροί τη διασωλήνωσαν αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και περίμεναν να ξυπνήσει, με τις προσευχές των οικείων της να είναι παρακλητικές.

Συγκίνηση

Οι επισκέψεις στο δωμάτιό της από συγγενείς πρώτου βαθμού ήταν ολιγόλεπτες και περιορισμένες. Η αγωνία τους χτυπούσε κόκκινο έως την ημέρα που ο σύζυγός της Μιχάλης Σεβαστός βγήκε από το δωμάτιο γεμάτος χαρά, περιγράφοντας σε κατάσταση σοκ ότι είχε δει τα μάτια της να δακρύζουν. Η γνώριμη φωνή του, τα στοργικά λόγια αγάπης και τα τρυφερά αγγίγματα του χεριού του φαίνεται ότι λειτούργησαν ως ερεθίσματα για εκείνη, τα οποία είναι πιθανό να προκάλεσαν κάποιου είδους αντίδραση από την πλευρά της. Κάπως έτσι οι ελπίδες όλων αναπτερώθηκαν για λίγο, αλλά αποδείχτηκαν φρούδες. Συγκινητική ήταν όλο αυτό το διάστημα και η ανταπόκριση του απλού κόσμου, που παρακολουθούσε με αγωνία την περιπέτεια της αστρολόγου, κατακλύζοντας τα social media με ευχετήρια μηνύματα για γρήγορη ανάρρωση.

f3twq345tΟμως από εκείνο το κρύο βράδυ του Σαββάτου που εισήχθη στην κλινική, η Βιργινία Λεούση, η οποία λάτρευε τη ζωή, τα χρώματα, τα λουλούδια, τα ταξίδια στις θάλασσες και στους ουρανούς, δεν άνοιξε τα μάτια της ξανά. Με τις πρώτες ανοιξιάτικες ηλιαχτίδες αφέθηκε στο «όνειρο» ήρεμη, γλυκιά και ήσυχη.

Η οικογένειά της έχει καταρρεύσει. Ο σύζυγός της είναι σοκαρισμένος, τα παιδιά της Τόλης και Αντα απαρηγόρητα, η αδελφή της Νένη συγκλονισμένη, ενώ η στενή της φίλη Ιωάννα Καρατόλου προσπαθεί να δώσει κουράγιο σε όλους.

Η Βιργινία είχε το «χάρισμα» της ενόρασης από μικρό παιδί. Σε ηλικία 10 ετών, όταν μια εξαδέλφη της επρόκειτο να παντρευτεί, εκείνη βλέποντας το νυφικό ψιθύρισε ότι αυτός ο γάμος δεν θα γινόταν. Πράγματι, η νύφη κλέφτηκε την τελευταία στιγμή με άλλον άνδρα, εκείνον που αγαπούσε αληθινά. Μεγαλώνοντας, η Πειραιώτισσα αστρολόγος αποφάσισε να κάνει το «ταλέντο» της επάγγελμα και έφυγε για την Αμερική.

Μόρφωση

Σπούδασε στη Νέα Υόρκη και τη Βοστόνη, εντυπωσιάζοντας με τις ενορατικές ικανότητες και την ακρίβεια των προβλέψεών της. Η δυνατή προσωπικότητά της σε συνδυασμό με το χιούμορ, την εξυπνάδα, τη μόρφωση και την εχεμύθεια την έκαναν περιζήτητη στην Ελλάδα τόσο σε τηλεοπτικές εκπομπές όσο και στον χώρο του star system, με πελάτισσες τηλεπαρουσιάστριες πρώτης γραμμής, καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάτρου και του πενταγράμμου, πολιτικά πρόσωπα και επιχειρηματίες, ακόμα και από το διεθνούς jet set.

rfesrg 4

Στην προσωπική συλλογή της υπάρχει το βιβλίο του Σιλβέστερ Σταλόνε με την ιδιόχειρη αφιέρωσή του σε εκείνη, αλλά και τέσσερις σημαντικές βραβεύσεις ως Πρέσβειρας Kαλής Θελήσεως από τους κυβερνήτες των πολιτειών Τενεσί, Τζόρτζια, Βόρεια και Νότια Καρολίνα .

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 18 Μαρτίου, στις 10.30, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παναγίτσα) στο Παλαιό Φάληρο και η ταφή της Βιργινίας στο Γ’ Νεκροταφείο, στη Νίκαια.

Είχε βγει αληθινή στις πολιτικές προβλέψεις

Η Βιργινία Λεούση, η οποία υπέγραφε την αστρολογική στήλη της «Espresso» τα τελευταία χρόνια, ήταν απόλυτα ακριβής ακόμη και στις πολιτικές προβλέψεις της. «Από το 1996 μέχρι και σήμερα ό,τι έχω πει έχει βγει. Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά είχα αποκαλύψει ότι θα βγει πρωθυπουργός ο Κώστας Σημίτης και όλοι με κοιτούσαν με έκπληξη. Κι όμως έγινε» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Οσο για το μέλλον της Ελλάδας για το 2017; Η αστρολόγος πρόβλεψε ότι η χώρα μας, που ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου, θα ευνοηθεί πολύ με σημαντικές αλλαγές και ευχάριστες ανατροπές.

«Σας λέω να περιμένετε από την Ελλάδα μεγάλες αλλαγές, ανατροπές και πολύ καλές εξελίξεις. Δεν πρόκειται να μπούμε στη δραχμή, γιατί αυτό με ρωτάνε όλοι» είχε πει ούσα καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή. Και συμπλήρωσε: «Η χώρα μας θα δεχτεί πιέσεις τον Απρίλιο, οπότε Κρόνος, Πλούτωνας και Ερμής θα διανύουν ανάδρομη πορεία, κάνοντας τους κυβερνώντες να βρίσκονται αρκετές φορές σε δύσκολη θέση και τον λαό να νιώθει ανησυχία και ανασφάλεια ακόμη μία φορά. Κι ενώ ο Αλέξης Τσίπρας θα δυσκολεύεται να κερδίσει πόντους, θα δέχεται μεγάλη εύνοια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αστρολογικά ευνοείται αυτή τη χρονιά. Με αυτά τα δεδομένα αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό, με τη Νέα Δημοκρατία να αναλαμβάνει την εξουσία».

rfesrg 3

Οι δύο μεγάλοι έρωτες της ζωής της

Το πατρικό της ήταν Βιργινία Κουντούρη. Το Λεούση το υιοθέτησε μετά τον γάμο με τον δικαστικό επιμελητή Νεκτάριο Λεούση, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, τον Τόλη και την Αντα. Οταν ο σύζυγός της πέθανε, ανέλαβε τον ρόλο της μητέρας και του πατέρα μαζί, και τα μεγάλωσε με κόπο, δυσκολίες, αλλά με αρχές.

Ο γιος της έγινε επιχειρηματίας νυχτερινών μαγαζιών και η κόρη της κληρονόμησε το «χάρισμα», αλλά και τα χαρακτηριστικά της μαμάς της, αφού μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Η Αντα σπούδασε αριθμολογία και αστρολογία, με ειδίκευση στην ταροσοφία. Για τη Βιργινία πέρασαν πολλά μοναχικά χρόνια μέχρι να μπει και πάλι η αγάπη στη ζωή της. Η γνωριμία με τον επόμενο σύζυγό της, τον τραγουδιστή Μιχάλη Σεβαστό, έγινε στο γραφείο της, όταν το 2008 την επισκέφτηκε ως πελάτης. Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Τον περασμένο Αύγουστο, και ύστερα από έξι χρόνια σχέσης, εκείνος της έκανε μια έκπληξη αγάπης.

Παρουσία της συμβολαιογράφου Σωτηρίας Κασσαγιάννη-Κουζέλη τής έκανε πρόταση γάμου, η Βιργινία δέχτηκε και υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Το ευτυχές γεγονός συνοδεύτηκε από ένα πανάκριβο μονόπετρο. «Μπορεί να γνωριστήκαμε αργά, αλλά η ευτυχία και η αγάπη χρόνια δεν μετρούν, αφού της υποσχέθηκα ότι έως τα βαθιά γεράματα θα είμαστε μαζί» είχε δηλώσει τότε εκείνος στην «Espresso». Το ζευγάρι ταξίδευε συχνά εντός και εκτός Ελλάδας, και στις φωτογραφίες που δημοσίευαν στους λογαριασμούς τους στα social media πόζαραν ευτυχισμένοι.

rfesrg 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χρονοπούλου: «Μου είχε πει ότι θα πεθάνει μέσα στο 2017»
Τα προφητικά λόγια στη φίλη της Νένα Χρονοπούλου λίγο καιρό πριν πάθει ανακοπή: «Ξέρω ότι θα πεθάνω το 2017»!

offer



{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...