Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο μεγάλος πόθος του Ευκλείδη Τσακαλώτου για τη Σκάρλετ Γίοχανσον

Τυχερή Σκάρλετ: «Πες αλεύρι, ο Τσακαλώτος σε γυρεύει». Τον ερωτικό καημό του να πιει ποτό με την κούκλα ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον δημοσιοποίησε ο υπουργός Οικονομικών

Τυχερή Σκάρλετ: «Πες αλεύρι, ο Τσακαλώτος σε γυρεύει». Τον ερωτικό καημό του να πιει ποτό με την κούκλα ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον δημοσιοποίησε ο υπουργός Οικονομικών στην ομώνυμη Επιτροπή της Βουλής χθες: «Ο Μητσοτάκης είπε ότι θέλει πλεόνασμα 2% και εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον».

—-

Οσα παίρνει ο άνεμος

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Συντάξεις, ανεργία και stop στο κάπνισμα

Τα αιτήματα των πολιτών που μαζεύονται στην πλατφόρμα επικοινωνίας του Αλ. Φλαμπουράρη

gwe5ghst 1

Ζήτησαν να σταματήσει το κάπνισμα και βγήκε σχετική εγκύκλιος. Παραπονέθηκαν ότι στον ΟΓΑ και στα γραφεία του ΕΦΚΑ δεν σηκώνουν οι υπάλληλοι τα τηλέφωνα, και τους… έβαλαν χέρι!

Το «κυτίο παραπόνων» του Αλέκου Φλαμπουράρη, που δεν προλαβαίνει να διαβάζει τα αιτήματα, φαίνεται να λειτουργεί!

Από τις αρχές Φεβρουαρίου, που δημιουργήθηκε η πλατφόρμα επικοινωνίας του υπουργού Επικρατείας με τους πολίτες, ως σήμερα έχουν καταγραφεί περισσότερες από 2.210 υποθέσεις.

Μεγάλος καημός των πολιτών είναι οι συντάξεις, η ανεργία και φυσικά τα οικονομικά τους προβλήματα. Τα θέματα των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών είναι τα πρώτα που απασχολούν τον κόσμο.

Επίσης, όσο κι αν ακούγεται παράξενο, τρίτος σημαντικός τομέας είναι εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου!

Ο κόσμος θέλει να σταματήσει το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους, επιτέλους, όπως επίσης και να τους απαντούν στα τηλέφωνα οι υπηρεσίες στις οποίες απευθύνονται.

Τις πρώτες μέρες έπεφτε τρολάρισμα για τη γραμμή, της τάξεως του 8%, λέει το γραφείο του υπουργού. Τώρα αυτό έχει μειωθεί στο 3%.

Οι τρεις υπάλληλοι, που αρχικά έβλεπαν τις υποθέσεις, έχουν γίνει τώρα 22 και λέγεται ότι έχουν αποσπαστεί από αλλού!

Ο ίδιος ο Αλέκος Φλαμπουράρης όμως, με το φραπεδάκι του στο γραφείο (έτσι τον φαντάζομαι), ανταποκρίνεται μόνος του όπου χρειάζεται κι όπου τα πράγματα είναι σοβαρά! Είδες ο Αλέκος;

—-

Με το σαντούρι της στη Γερμανία 

Σαντούρι στη χώρα της Μέρκελ θα παίξει την Πρωταπριλιά η Λουκία Βαλάση (φωτό), εξαδέλφη του βουλευτή Λαρίσης της Ενωσης Κεντρώων Γιώργου Κατσιαντώνη. Είναι καλεσμένη του ελληνικού προξενείου στο Ντίσελντορφ, όπου θα δώσει συναυλία παραδοσιακού τραγουδιού, για να την απολαύσουν και Γερμανοί θεατές.

gwe5ghst 3

Η όμορφη νεαρή Λουκία μαζί με την αδελφή της Στέλλα παίζουν σαντούρι από τα πρώτα παιδικά τους χρόνια, αφού η οικογενειακή ρίζα είναι αμιγώς μουσική. Η Λουκία Βαλάση, σπουδαία σολίστ στο σαντούρι, ήρθε χθες στη Βουλή για να πιει καφεδάκι με τον βουλευτή εξάδελφό της. Τράβηξε τα βλέμματα όσων την αναγνώρισαν, μια και η ταλαντούχα μουσικός έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Νταλάρα, τη Γλυκερία, τον Κώστα Μακεδόνα, τον Δημήτρη Μπάση, τη Γιώτα Νέγκα, την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τους Vegas. Σε ηλικία 15 ετών πήρε το δίπλωμα στο σαντούρι, χάρη στην παρότρυνση του Αριστείδη Μόσχου, ενώ έχει πτυχίο Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης με ειδίκευση στο παραδοσιακό όργανο. Περήφανος ο βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης, ξενάγησε στη Βουλή τη διάσημη εξαδέλφη του.

—-

Εβγαλε τη γραβάτα και του τη χάρισε!

Δεν του έβγαλε κόκκινη κάρτα, όπως συνήθιζε στη ζωή του προ της πολιτικής, αλλά του έβγαλε την κόκκινη γραβάτα.

Ο διαιτητής και φούρναρης, συνάμα, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία Πέτρος Κωνσταντινέας, βλέποντας τον βουλευτή της Ν.Δ., πρώην υπουργό Γεράσιμο Γιακουμάτο, στο καφενείο της Βουλής να φοράει κόκκινη γραβάτα τού λέει: «Φοβερή η γραβάτα σου. Μου τη δίνεις;» Κι ενώ ο Κωνσταντινέας αστειευόταν, ο πάντα έτοιμος και με πολύ χιούμορ Γιακουμάτος, με μια αστραπιαία κίνηση, τη βγάζει και του τη δίνει αφήνοντάς τον άφωνο! Η γραβάτα Γιακουμάτου πέρασε σε συριζαίικα χέρια σε χρόνο μηδέν!

—-

Επανεμφάνιση της Γκερέκου

Η πρώην υπουργός Αντζελα Γκερέκου, η οποία, σύμφωνα με δική μας έρευνα, θεωρείται η ωραιότερη γυναίκα που βρέθηκε μέχρι σήμερα στο Κοινοβούλιο, πήγε για φαγητό στο V4 Bistrot food mafia του φίλου της και πρώην υπουργού Μιχάλη Παπαδόπουλου.

gwe5ghst 2

Η Αντζελα δεν εμφανίζεται συχνά δημοσίως και έτσι κάθε έξοδός της έχει τη σημασία της. Στην παρέα τους και ο ποδοσφαιριστής Ζήσης Βρύζας. Ολοι τη ρωτούσαν -φυσικά, για τι άλλο;- για τον Τόλη Βοσκόπουλο και αν θα είναι ξανά υποψήφια, που είναι το πιθανότερο.

—-

! «Γιάννο μου, το μαντίλι σου» την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή. Την Τρίτη 21 Μαρτίου θα διεξαχθεί στη Βουλή η συζήτηση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τον Γιάννο Παπαντωνίου. Την απόφαση έλαβε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής. Τη σύσταση της προανακριτικής για τον Γ. Παπαντωνίου έχουν ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες. Αν θα υπερψηφιστεί ή όχι, θα το δούμε.

offer

{{-PCOUNT-}}35{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...