Στο «Ταμάμ» με ύπουλο σχέδιο

Ο Γιώργος Τζαβάρας μιλά για τον ρόλο του στην πετυχημένη σειρά, στην οποία θα υποδυθεί έναν παραγωγό

Από τη «Μοντέρνα οικογένεια», στην οποία υποδυόταν τον σύντροφο του Δημήτρη Μακαλιά, ο Γιώργος Τζαβάρας επιστρέφει στη μικρή οθόνη με έναν ρόλο-έκπληξη στο «Ταμάμ». Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα πάνω στο θεατρικό σανίδι, ξεδιπλώνει ακόμα μία φορά το ταλέντο του υποδυόμενος έναν παραγωγό.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

«Θα προσπαθήσει -βλέποντας τον θαυμασμό στο πρόσωπο του Τζεμ και τον πανικό που έχει προκληθεί στο YouTube- να εκμεταλλευτεί την επιτυχία του, έχοντας προσωπικό όφελος» λέει στην «Espresso» ο Γιώργος Τζαβάρας, μιλώντας για τον ήρωά του. Και συνεχίζει: «Δεν είναι και πολύ καλός ή ευσυνείδητος άνθρωπος. Μάλλον είναι καλός επαγγελματίας, αλλά κοιτάει κατά κύριο λόγο τον εαυτό του και μετά το συγκρότημα του Τζεμ. Κι αυτό είναι η αρχή».

Για τον Γιώργο το ψάξιμο του ρόλου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον… «Εχει πλάκα να παίζεις έναν τέτοιο χαρακτήρα, γιατί είναι πολύ εύκολο να μπεις σε μια διαδικασία και να πεις “αυτός είναι κακός, είναι λαμόγιο”, αλλά αυτοί οι άνθρωποι έχουν πολλές πλευρές. Δεν ξέρω αν θα συνεχίζει να είναι σε τρία ή σε τέσσερα επεισόδια».

Είναι αυτός ο ρόλος ακόμα ένα καλλιτεχνικό στοίχημα γι’ αυτόν; «Δεν ξέρω. Ολοι μας μπορεί να αγαπήσουμε ένα καθαρματάκι κάποια στιγμή και να ταυτιστούμε και μαζί του μερικές φορές. Βλέπεις όμως ότι αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν κι εκτός από τις κακές πλευρές, που είναι προφανείς, ειδικά σε ένα εβδομαδιαίο σίριαλ, υπάρχουν και καλές πλευρές, αφού και οι ίδιοι έχουν ενδοιασμούς για τις τακτικές που εφαρμόζουν στη δουλειά τους».

Αυτή την περίοδο ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί και στο θέατρο Εμπορικόν, πλάι στον Δημήτρη Καταλειφό, στην παράσταση «Ηταν όλοι τους παιδιά μου» του Αρθουρ Μίλερ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου. Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό, οι παραστάσεις θα συνεχιστούν έως την Κυριακή των Βαΐων. Υπάρχει όμως η περίπτωση το έργο να πάρει παράταση και μετά το Πάσχα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ