Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο Βαρδής άναψε κόκκινο

Η οργισμένη ανάρτηση στο facebook του γνωστού τραγουδιστή για μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στον πατέρα του από τον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης και η ακύρωση της συναυλίας

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιάννης Βαρδής, με αφορμή μια εκδήλωση-αφιέρωμα στον αείμνηστο πατέρα του, η οποία οργανώθηκε δίχως ο ίδιος να είναι ενήμερος. Προχώρησε, μάλιστα, σε μια «θυμωμένη» ανάρτηση στο facebook, ζητώντας επιτακτικά την ακύρωση της εκδήλωσης, ενώ σημείωσε πως σε περίπτωση που δεν ικανοποιούσαν την επιθυμία του, αυτό θα ήταν ασέβεια προς το όνομά του.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ
[email protected]

«Δεν θα μπούμε σε μια διαδικασία αντιπαράθεσης, διότι αποστολή του πολιτισμού και της μουσικής είναι να ενώνουν. Ετσι, η εκδήλωση προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή δεν θα πραγματοποιηθεί, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει νομική δυνατότητα πραγματοποίησής της, παρά τη διαφωνία του κ. Γιάννη Βαρδή». Αυτή ήταν η διαδικτυακή απάντηση του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης στο οργισμένο post του γιου του Αντώνη Βαρδή, με το οποίο εκείνος υποστήριξε πως δεν ρωτήθηκε ποτέ για τη συναυλία, που επρόκειτο να γίνει αυτή την Κυριακή στη θεατρική σκηνή «Σοφία Βέμπο», στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

«Ευχαριστώ για τη σκέψη, αλλά η συναυλία αυτή δεν μπορεί να γίνει» είχε γράψει προηγουμένως ο Γιάννης στο facebooκ. «Κάποια πράγματα σε αυτή τη χώρα πρέπει να σταματήσουν να είναι ανεξέλεγκτα, χωρίς να ρωτάει κανείς κανέναν. Eχουμε μιλήσει με τον δήμο και εύχομαι να σεβαστεί τα θέλω μου. Αν δεν το κάνει, μόνο ασέβεια προς το όνομα μπορεί να σημαίνει, και όχι τιμή με μια συναυλία» έλεγε παρακάτω η ανάρτησή του.

Η «Espresso» επικοινώνησε με το γραφείο Τύπου του δήμου, το οποίο μας επιβεβαίωσε την ακύρωση της συναυλίας. «Ο δήμος μας σε κάθε περίπτωση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στο μέλλον με τη συναίνεση και -γιατί όχι;- την παρουσία και τη συμμετοχή του ίδιου του Γιάννη Βαρδή» μας είπαν, ενώ και ο καλλιτέχνης πήρε ανάλογη θέση. «Στο μέλλον θα γίνουν κάποια πράγματα. Οταν, όμως, το θελήσω εγώ» τόνισε.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...