Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 18-19 Μαρτίου

ΛΕΩΝ: Να είστε προνοητικοί σε ό,τι αφορά οικονομικά και επαγγελματικά θέματα και προσπαθήστε να κινηθείτε οργανωμένοι και να μη…

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες που επικρατούν θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σχέδια, τις σχέσεις σας και να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας για να ρυθμίσετε εκκρεμείς υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα σάς βοηθάει να προχωρήσετε σε κατακτήσεις σε επαγγελματικά θέματα, παρότι η μεγαλύτερη εύνοια θα είναι στον συναισθηματικό τομέα. Οι αλλαγές στον χώρο της εργασίας θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τώρα που είστε πιο τυχεροί, δοκιμάστε την τύχη σας βάζοντας κάποιους στόχους, για να μπορέσετε να κινηθείτε σταθερά και οργανωμένα, χωρίς να οδηγηθείτε σε υπερβολές που θα φέρουν προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαλλαγείτε από τα περιττά βάρη, ανοίξτε νέους δρόμους στο δημιουργικό πνεύμα σας και πάνω απ’ όλα φροντίστε να ακούτε την καρδιά σας. Φτιάξτε το κέφι σας ευρισκόμενοι με φίλους με τους οποίους έχετε κοινούς στόχους.

ΛΕΩΝ: Να είστε προνοητικοί σε ό,τι αφορά οικονομικά και επαγγελματικά θέματα και προσπαθήστε να κινηθείτε οργανωμένοι και να μη σπαταλάτε άσκοπα τις δυνάμεις σας σε ανούσια πράγματα. Αποτραβηχτείτε για λίγο από την ενεργό δράση και βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τα προτερήματά σας και μετριάστε όσο μπορείτε τα ελαττώματα που άτομα εμπιστοσύνης θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε. Δεχτείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρει ένας πολύ καλός συνεργάτης σας.

ΖΥΓΟΣ: Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα μπορείτε να πετύχετε πολλά, χωρίς να χρειαστεί να στριμώξετε κάποιους, αν και είναι απαραίτητο να συζητήσετε για όλα τα κακώς κείμενα. Διεκδικήστε αυτά που επιθυμείτε, γιατί δεν έχετε την ανάγκη κανενός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε κυριαρχικά παιχνίδια μέσα στις σχέσεις σας και προτιμήστε να ζυγίσετε και να εντοπίσετε εκείνα τα σημεία που δημιουργούν καθυστερήσεις. Αρπάξτε τώρα τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον επαγγελματικό χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσο πιο πολύ γνωρίζετε τον εαυτό σας τόσο πιο πολύ γίνεστε δημιουργικοί και αγαπάτε τη ζωή. Το περιβάλλον θα δείξει την πρόοδό σας και η ερωτική ζωή σας θα γίνει πλέον σημαντική. Υπερασπιστείτε κάποιον φίλο σας που τον έχουν παρεξηγήσει άδικα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλά θα διευθετηθούν, ακόμα και στις πιο δύσκολες υποθέσεις σας, και οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν να κάνετε τις επιλογές σας και να ξέρετε πού αξίζει να επενδύσετε. Πάρτε την πρωτοβουλία να οργανώσετε μία έκπληξη στον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεχτείτε το πνεύμα ανανέωσης τηρώντας το μέτρο και χωρίς να δημιουργήσετε προβλήματα στο περιβάλλον σας, καθώς η περίοδος είναι μεταβατική αλλά ευχάριστη. Ζητήστε από τον σύντροφό σας να σας εκφράσει τα συναισθήματά του.

ΙΧΘΥΕΣ: Επειδή θα διαπιστώσετε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό, μην τρομοκρατηθείτε με τις αλλαγές που θα υπάρχουν παντού, είτε τις αποφασίζετε εσείς είτε άλλοι. Μείνετε κοντά σε άτομα του περιβάλλοντός σας, τα οποία επικροτούν τις προσπάθειές σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...