Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Ησαΐα χόρευε στο Πόρτο Χέλι για Ρουβά – Ζυγούλη

Ησαΐα χόρευε για Ρουβά και Ζυγούλη την 1η Ιουλίου στο Πόρτο Χέλι, με κουμπάρους τον Βαρδή και τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Μπορεί στα μάτια του κόσμου και στη δική τους καθημερινότητα να θεωρούνται ήδη παντρεμένοι, όμως ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη πρόκειται να γίνουν σύντομα και επίσημα ανδρόγυνο ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

ΑΠΟ ΤΗ 
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΓΑΛΑΤΗ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», το μυστήριο -που αναμένεται να μαγνητίσει τα φώτα της δημοσιότητας- θα γίνει το Σάββατο 1η Ιουλίου στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη Marianna Bay, στο Πόρτο Χέλι.

4rfserfg 1Η επιλογή της γαμήλιας τοποθεσίας δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού κουμπάροι του λαμπερού ζευγαριού θα είναι ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, με τους οποίους το ζευγάρι συνδέεται με μακρόχρονη φιλία.

Σας θυμίζουμε ότι στο κτήμα Marianna Bay και στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου -εντός αυτού- είχε γίνει πριν από τέσσερα χρόνια και η βάφτιση του τρίτου παιδιού του ζευγαριού, της μικρής Αριάδνης, με νονά τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ακολούθησε κρητικό γλέντι, με τον Σάκη να φορά κρητική βράκα και να χορεύει πεντοζάλη. Μάλιστα, το κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη διαθέτει δική του παραλία, που εκτείνεται σ’ έναν απάνεμο όρμο, και όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί μιλούν για σκηνικό που θυμίζει Μόντε Κάρλο! Ο,τι πρέπει δηλαδή για τον γάμο της χρονιάς. «Θα το πάρω το αγόρι. Η πρόταση γίνεται κάθε χρόνο. Θα το πάρω, και μάλιστα άμεσα. Το καλοκαίρι είναι μία ωραία και ρομαντική εποχή… Δεκατρία χρόνια πέρασαν, είπαμε να είναι το τυχερό» δήλωσε χαμογελώντας η Κάτια Ζυγούλη στους ρεπόρτερ που την εντόπισαν πριν από λίγες εβδομάδες σε κοσμικό event στο κέντρο της Αθήνας, συμπληρώνοντας ότι δεν είχε προλάβει ακόμη να κοιτάξει για νυφικό.

«Επιθυμούμε να έρθουν όλοι οι φίλοι μας, να το γιορτάσουμε και τα παιδιά μας θα έχουν ενεργό ρόλο. Χάρηκαν πολύ που θα παντρευτούμε, ειδικά η Αναστασία» συνέχισε το ίδιο βράδυ τις αποκαλύψεις η μέλλουσα κυρία Ρουβά, βάζοντας έτσι τέλος στις ατέρμονες συζητήσεις στα δημοσιογραφικά γραφεία για το πότε θα παντρευτεί τον Σάκη.

Παρανυφάκια τα παιδιά τους

Ισως το μοναδικό στοιχείο που γνώριζαν ο Σάκης και η Κάτια, όταν πήραν την απόφαση να παντρευτούν, ήταν ότι παρανυφάκια θα είναι τα παιδιά τους!

«Τόσα τα ’χω, δεν θα τα ντύσω;» σχολίασε η Κάτια χαριτολογώντας στις δηλώσεις που είχε κάνει περί του επικείμενου γάμου της τον προηγούμενο μήνα. Αλλωστε, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Ρουβάς junior, που δεν έχει βαφτιστεί ακόμη, και η γλυκιά πίεση που τους άσκησαν είναι οι λόγοι που αποφάσισαν ύστερα από 13 χρόνια σχέσης να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...