Νυφικά φορέματα σε τιμές πιτζάμας!

Αντίγραφα μεγάλων οίκων ραπτικής με ποσό εκκίνησης τα 50 ευρώ πωλούνται σε λαϊκή αγορά της Πάτρας

Το νυφικό φόρεμα, που για τη μέλλουσα νύφη αποτελεί μια δύσκολη αλλά και δαπανηρή επιλογή, βγήκε από τους πολυτελείς οίκους και στήθηκε στους πάγκους της λαϊκής αγοράς!

Η οικονομική κρίση προκαλεί προσαρμογές και στην αγορά, έτσι νυφικά που στα καταστήματα είχαν πάνω τους κρεμασμένες τιμές εκατοντάδων ευρώ ή και παραπάνω, μόνο για ενοικίαση, σε λαϊκή της Πάτρας τα βρίσκεις σε τιμή… πιτζάμας.

Περίτεχνα νυφικά φορέματα, κρεμασμένα στα σχοινιά, με τιμή εκκίνησης τα 50 ευρώ, η οποία ανάλογα με την ικανότητα της πελάτισσας στο παζάρι μπορεί να πέσει και στα 15. Τα περισσότερα κομμάτια είναι αντίγραφα μεγάλων οίκων ραπτικής που κάποτε στόλιζαν βιτρίνες καταστημάτων σε τιμές που προκαλούσαν ζαλάδα μόνο για ενοικίαση.

Η αγορά τους, δε, ήταν σχεδόν απαγορευτική σκέψη ή, τουλάχιστον, πολυτέλεια.

Σήμερα τα ίδια φορέματα είναι πραμάτεια στη λαϊκή αγορά δίπλα από λαχανικά και κηπευτικά.

Πώς δικαιολογείται αυτή η διαφορά στην τιμή; Οπως λένε οι έμποροι νυφικών της λαϊκής, αγοράζουν μαζικά εμπόρευμα από οίκους που βάζουν λουκέτο, αυτό που λέμε «με το κιλό». Τα φορέματα γίνονται εμπόρευμα εκποίησης και η τιμή τους κατρακυλά για να «φύγουν» γρήγορα από τον πάγκο.

Πολλές γυναίκες που ετοιμάζονται να γίνουν νύφες κοντοστέκονται στον πάγκο και περιεργάζονται τα φορέματα. Ντροπές δεν υπάρχουν στις μέρες μας, καθώς, αν βρεθεί το κατάλληλο νυφικό, γλιτώνεις ένα τεράστιο ποσό.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ