Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Απίστευτη τραγωδία με 59χρονο που σκότωσε τη 10χρονη κόρη του και μετά αυτοκτόνησε

Δεν έχει προηγούμενο η ασύλληπτη τραγωδία που βύθισε σε βουβό θρήνο τη Μεσσήνη, όπου ένας πατέρας με ταραγμένο ψυχικό κόσμο προτίμησε να σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια τη μονάκριβη κορούλα του και να βάλει τέλος και στη δική του ζωή

Δεν έχει προηγούμενο η ασύλληπτη τραγωδία που βύθισε σε βουβό θρήνο τη Μεσσήνη, όπου ένας πατέρας με ταραγμένο ψυχικό κόσμο προτίμησε να σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια τη μονάκριβη κορούλα του και να βάλει τέλος και στη δική του ζωή, για να μην την αφήσει ολομόναχη στον κόσμο όταν θα πέθαινε από την ανίατη ασθένεια που φοβόταν ότι έπασχε!

Μόλις 10 χρονών ήταν η άτυχη Βαλεντίνα που πέρασε από τον ύπνο στον θάνατο, στο σπίτι όπου ζούσε με τον πατέρα της Χρήστο Τσάκα τα τελευταία επτά χρόνια. Το περιστατικό που έχει παγώσει ολόκληρη τη χώρα έγινε χθες το πρωί όταν, σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας γειτόνισσας, ο 59χρονος δεν άφησε να μπει στο σπίτι η γυναίκα που έπαιρνε καθημερινά τη Βαλεντίνα για να την πάει στο σχολείο. Λίγο μετά, γύρω στις 9.15, ακούστηκε ένας πυροβολισμός που σήκωσε στο πόδι τη γειτονιά. Ο αδερφός του 59χρονου ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σπίτι και βρέθηκε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα της 10χρονης ανιψιάς του, που είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι!

Η αρρώστια

Λίγο πιο πέρα ήταν πεσμένο το άψυχο σώμα του πατέρα της, που είχε αυτοπυροβοληθεί με την ίδια καραμπίνα! Ο Χρήστος Τσάκας ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος και ποτέ δεν είχαν ακουστεί καβγάδες από το σπίτι του.

Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, πόσο μάλλον ότι θα έφτανε στο σημείο να σκοτώσει το μοναχοπαίδι του. Η σύζυγος του 59χρονου και μητέρα της Βαλεντίνας Χρύσα είχε πεθάνει από καρκίνο όταν η μικρούλα ήταν μόλις τριών ετών και ο πατέρας αναγκάστηκε να μεγαλώσει μόνος του το παιδί του. Οπως έγινε γνωστό, ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας είχε ταλαιπωρηθεί πολύ με τη γυναίκα του ώσπου να αποκτήσουν το κοριτσάκι έπειτα από 11 εξωσωματικές! Οταν τελικά η γυναίκα έμεινε έγκυος, έταξε τη μικρή, γι’ αυτό τη βάφτισαν Κωνσταντίνα – Χρυσοβαλάντω, αλλά όλοι τη φώναζαν Βαλεντίνα.

Ο θάνατος της συζύγου του είχε προκαλέσει κατάθλιψη στον 59χρονο εργολάβο οικοδομικών μηχανημάτων, που κατέρρευσε εντελώς ψυχολογικά όταν έμεινε άνεργος. Παλαιότερα εργαζόταν περιστασιακά στον δήμο με οκτάμηνες συμβάσεις, όμως τελευταία τα έβγαζε πολύ δύσκολα πέρα και δεν μπορούσε να προσφέρει ακόμη και τα βασικά στο κοριτσάκι του. Ετσι, οι δυο τους ζούσαν με τη βοήθεια συγγενών και γειτόνων.

Ομως, σύμφωνα με καταθέσεις ανθρώπων που γνώριζαν την οικογένεια, το μυαλό του 59χρονου «έτρωγε» η βεβαιότητα ότι και ο ίδιος είχε καρκίνο, αν και δεν έχει διευκρινιστεί εάν είχε πράγματι διαγνωστεί με την ασθένεια. Η πρωτοφανής τραγωδία σκόρπισε τη θλίψη στους μαθητές του σχολείου όπου πήγαινε η Βαλεντίνα, αλλά και στους δασκάλους, που μιλούν για μία άριστη μαθήτρια, ενώ για τον πατέρα της έλεγαν ότι έδειχνε να την υπεραγαπά.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...