Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Αστέρια με όνειρα στον ουρανό του «Rising Star»

H «Espresso» μίλησε με τέσσερις παίκτες του μουσικού παιχνιδιού ταλέντων, που αγωνίζονται για να κάνουν τις φιλοδοξίες τους πραγματικότητα έχοντας την απόλυτη στήριξη της οικογένειάς τους

Αρχισαν 64, στις αρχές Δεκεμβρίου, και έχουν μείνει 15! Είναι πλέον τα φαβορί του «Rising Star» στον ΑΝΤ1.

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η «Espresso», σχεδόν έναν μήνα πριν από τον μεγάλο τελικό του μουσικού σόου ταλέντων, συνομίλησε με τέσσερα από αυτά τα παιδιά, τα οποία στα δικά μας μάτια αλλά και στα μάτια του κόσμου είναι νικητές για το αδιαμφισβήτητο ταλέντο τους αλλά, πάνω απʼ όλα, και για το ήθος τους.

Μάλιστα, η επικοινωνία μαζί τους ήταν μια περαιτέρω αποκάλυψη… Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο Σωτήρης Καρυστινός, η Σίνθια Βερόνικα Ζιετάρα και ο Μιχάλης Καραγκούνης αγωνίζονται στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης όχι μόνο για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, αλλά για να βοηθήσουν τους γονείς τους και για τον βιοπορισμό τους.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Γιάννης Ξανθόπουλος παραδέχεται ότι θέλει να κερδίσει τον τελικό για να στηρίξει τον πατέρα και τη μητέρα του, ο Σωτήρης Καρυστινός μιλά για την περίοδο που ήταν από επιλογή μουσικός του δρόμου, η Σίνθια ευχαριστεί του γονείς της που παρατούν τις δουλειές τους και τρέχουν για χάρη της και ο Μιχάλης Καραγκούνης μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, όταν εργαζόταν στο τυροκομείο για να βοηθήσει την οικογένειά του!

4rfsert 1ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

«Η δυναμική τού show είναι πολύ μεγάλη!»

Συναντήσαμε τον Σωτήρη Καρυστινό στο Δασκαλειό Κερατέας, όπου είναι το σπίτι του, και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων του (14/3). Είναι ένα παιδί με πάθος για τη μουσική, αυτοδίδακτο στην κιθάρα, με έναν πατέρα που έγραφε στίχους. Θυμάται ότι στα σχολικά διαλείμματα με τον φίλο του, τον γνωστό πλέον τραγουδιστή Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, ξεχνούσαν να μπουν στην τάξη, γιατί τραγουδούσαν.

«Φτάσαμε λίγο πριν από το τέλος και εγώ είμαι στο παιχνίδι. Αφού αναρωτιέμαι “είναι όντως αλήθεια;”. Κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή, ζητάω τη βοήθεια δικών μου ανθρώπων που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή, για να πάρω δύναμη. Βέβαια, είναι πάντα στο στούντιο οι φίλοι μου, οι οποίοι έχουν κάνει κερκίδα. Η δυναμική του σόου είναι πολύ μεγάλη. Από το πρώτο επεισόδιο με τραβούσαν άνθρωποι στην Ερμού, για να βγάλουμε μια φωτογραφία. Και να μην είμαι ο νικητής, είμαι κερδισμένος γιατί συνεργάστηκα πάνω από όλα με έναν άνθρωπο με άλφα κεφαλαίο: τον Αντώνη Ρέμο! Ξέρω ότι ο χώρος της μουσικής δεν έχει λεφτά, αλλά έχω μάθει από αυτόν να βιοπορίζομαι. Ημουν για ενάμιση χρόνο καλλιτέχνης του δρόμου και μάλιστα με απήχηση…».

4rfsert 2ΣΙΝΘΙΑ ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΖΙΕΤΑΡΑ 

«Ζω κάτι ανεπανάληπτο που πατάω τη σκηνή»

Ο πατέρας της 14χρονης Σίνθια ήταν αρχικά αυτός που απάντησε στο τηλεφώνημά μας: «Κατάγομαι από την Πολωνία, καθώς και η μητέρα της Σίνθια. Ομως ζούμε και εργαζόμαστε στην Κύπρο, πάνω στον τουρισμό, τα τελευταία 17 χρόνια. Τη μητέρα μου την έθαψα στα χώματα της Κύπρου. Η κόρη μου και ο γιος μου γεννήθηκαν στην Κύπρο. Αρα δεν είναι αυτή η χώρα μας;» αναρωτήθηκε.

Ο υπερήφανος μπαμπάς έχει έρθει στην Αθήνα για να προσέχει την κόρη του και τα τελευταία τρία χρόνια έχει ταξιδέψει μαζί της σε δεκάδες μουσικά φεστιβάλ του κόσμου: «Η Σίνθια από 4 χρόνων παίζει μουσική και τραγουδά. Πάει σε αγγλικό σχολείο, είναι άριστη μαθήτρια, μιλά πέντε γλώσσες. Εχει πάρει τη δεύτερη θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό τραγουδιού στο Λος Αντζελες…» Στη συνέχεια, το τηλέφωνο πήρε η Σίνθια και με την ορμή των 14 χρόνων της έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: «Πολλοί λένε από ζήλια ότι οι γονείς μου με πιέζουν να κάνω πράγματα στο τραγούδι. Εγώ έχω να πω ότι έχω τους καλύτερους γονείς στον κόσμο. Κάνουν τα όνειρά μου και την τρέλα μου με το τραγούδι πραγματικότητα, αφήνοντας τις δουλειές τους. Είμαι σε ένα υπέροχο σχολείο που με βοηθάει με τις απουσίες μου. Δεν έχω πλάνα για το μέλλον. Ζω κάτι ανεπανάληπτο που ακόμη πατάω τη σκηνή του “Rising Star”. H Δέσποινα Βανδή είναι η καλύτερη coach στον κόσμο».

4rfsert 3ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ 

«Ο κόσμος στο μετρό μού έλεγε “μπράβο”»

Ο Θεσσαλονικιός Μιχάλης Καραγκούνης έμαθε από μικρός να εργάζεται στο τυροκομείο που διατηρεί η οικογένειά του. Το να βοηθά τους δικούς του είναι γι’ αυτόν στάση ζωής. Μεγάλη αδυναμία του είναι η γιαγιά του, η οποία δεν χάνει επεισόδιο του «Rising Star».

«Η οικογένειά μου και φίλοι μου με έπεισαν να κάνω αίτηση για το παιχνίδι. Είμαι αυτοδίδακτος στην κιθάρα και ποτέ δεν έκανα μαθήματα φωνητικής. Ο Θεός μού έδωσε το ταλέντο. Οταν πέρασα στις ακροάσεις, έπρεπε να διαλέξω αν θα συνεχίσω με το “Rising Star” ή θα παρουσιαστώ στη Θήβα, στον Στρατό. Πήρα αναβολή και δεν το μετάνιωσα. Η εμπειρία μου στο σόου δεν περιγράφεται και πρώτα από όλα γιατί γνώρισα τον Κώστα Μακεδόνα. Από τα πρώτα lives μου, ο κόσμος στο μετρό, στην Αθήνα, μου έλεγε “μπράβο”. Μου φάνηκε πολύ περίεργη η αναγνωρισιμότητα, όπως και στην κοπέλα μου, αλλά προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Ηδη μου έχουν γίνει προτάσεις από επιχειρηματίες, για να τραγουδήσω σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα και Κύπρο. Οταν ανεβαίνω στη σκηνή, κάνω το τραγούδι που ερμηνεύω ιστορία με πραγματικά πρόσωπα, για να μου φύγει το άγχος».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ 

«Θέλω πάνω απ’ όλα να βοηθήσω τους γονείς μου»

Ο 16χρονος Γιάννης Ξανθόπουλος από το Μενίδι είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας και έχει άλλα τρία αδέλφια. Αυτή την περίοδο ο πατέρας του είναι άνεργος και η μητέρα του εργάζεται για τα προς το ζην, αλλά και οι δύο βρίσκονται στο πλευρό του.

4rfsert 4Η συζήτησή μας έγινε σε ένα από τα διαλείμματα του σχολείου του: «Νιώθω ευλογημένος από τον Θεό που είμαι ακόμη στο παιχνίδι και ασχολούμαι με το τραγούδι. Θέλω να προχωρήσω στο τραγούδι, γιατί το αγαπάω, αλλά πάνω απ’ όλα για να βοηθήσω τους γονείς μου…» λέει στην «Espresso» και συμπληρώνει: «Ευχαριστώ τους φίλους μου στο σχολείο που με στηρίζουν και όλους τους κάτοικους στο Μενίδι. Ο πατέρας μου από τη χαρά του βλέπει και ξαναβλέπει όλα μου τα lives, καθώς κι εκείνος ασχολούνταν με το τραγούδι. Οι δικοί μου πέρασαν δύσκολα. Είναι πρόσφυγες από το Καζακστάν. Οι παππούδες μου ξεριζώθηκαν από τον Πόντο και όνειρό μου είναι να πάω να ανάψω ένα κερί στην Παναγία Σουμελά. Για μένα η πιο δυνατή στιγμή στο σόου ήταν όταν ο Χρήστος Μάστορας με έβαλε να τραγουδήσω Αντώνη Βαρδή. Ηταν σαν να μου χάριζε χρυσάφι! Επίσης, δεν θα ξεχάσω τον Αντώνη Ρέμο να χορεύει ζεϊμπέκικο όταν τραγούδησα Πασχάλη Τερζή. Είχα δει τον Βασίλη Καρρά να χορεύει ζεϊμπεκιά από τον Λευτέρη Κιντάτο και είχα ευχηθεί να συμβεί κάποτε και σε εμένα αυτό… Να διασκεδάσω μέχρι χορού έναν σημαντικό καλλιτέχνη».

offer


{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...