Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Instagramικά παιχνιδάκια για Μάστορα και Καληφώνη

Χωρισμός ή απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού;...

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

«Επεκτείνεται» η ελληνική παροικία στο Μόντε Κάρλο

Μια μεγάλη ελληνική παροικία έχει δημιουργηθεί εδώ και πολλά χρόνια στο Πριγκιπάτο του Μονακό, η οποία το τελευταίο διάστημα της κρίσης στην Ελλάδα επεκτείνεται, καθώς…

Μια μεγάλη ελληνική παροικία έχει δημιουργηθεί εδώ και πολλά χρόνια στο Πριγκιπάτο του Μονακό, η οποία το τελευταίο διάστημα της κρίσης στην Ελλάδα επεκτείνεται, καθώς ιδιώτες και εταιρίες μεταφέρουν τις δραστηριότητές τους στο Μόντε Κάρλο.

Από την εποχή του Ωνάση έως σήμερα, τον μικρό αλλά χλιδάτο αφορολόγητο παράδεισο έχουν αγαπήσει πολλοί ισχυροί οικονομικά Ελληνες, όπως ο αείμνηστος Λουκάς Χατζηιωάννου, η grande dame Αλίκη Περωτή, ο αξέχαστος πρώτος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Rolex στη χώρα μας Σπύρος Βαχάρης, η δευτερότοκη κόρη του καπετάν Γιάννη Λάτση, Μαργαρίτα Λάτση, με τον σύζυγό της Γιώργο Κατσιάπη και τα παιδιά τους, που διαθέτουν ένα από τα ωραιότερα σπίτια στο πριγκιπάτο.

Το πηγαινέλα

Δεν είναι όμως και οι μοναδικοί. Οι εφοπλιστές Κωστής Λως και Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Βρέντζος, ο επιχειρηματίας Γρηγόρης Στασινόπουλος με τη σύζυγό του, το billionaire ζεύγος Λιβανέζων Χασάν και Ράντας Γκαντούρ, που ζει μόνιμα στην Αθήνα αλλά πηγαινοέρχεται, 4rwerfg 1και η οικογένεια της Ναυσικάς Παπαδημητρίου δίνουν το δικό τους ελληνικό χρώμα στο πριγκιπάτο. Τα παιδιά της Ναυσικάς Παπαδημητρίου, Τζούλια, Μπριγκίτα, Καρολίνα και Ηλίας, λατρεύουν το σπίτι τους στο πριγκιπάτο.

O «Mr Easy Jet» Στέλιοs Χατζηιωάννου μπορεί να γιορτάζει τα γενέθλιά του στο σπίτι του στο St Bath της Καραϊβικής, αλλά στο πολυτελέστατο διαμέρισμά του στο Μόντε Κάρλο μένει πλέον το περισσότερο διάστημα.

Ισχυρούς δεσμούς με το πριγκιπάτο έχει αναπτύξει και η οικογένεια του επιχειρηματία Δημήτρη Κοπελούζου, όπου με τη σύζυγό του Σάντυ διαθέτουν σπίτι, ενώ στο δημαρχείο του Μονακό τελέστηκε ο γάμος της κόρης τους Ελμίνας με τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο.

4rwerfg 2Αβραμόπουλος – Καλογρίδη δεν αποφεύγουν πια τα φλας

Διακριτικά έκαναν την εμφάνισή τους σε κοσμική εκδήλωση στο Politia Tennis Club ο πολύ γνωστός, αλλά low profile, δικηγόρος Βασίλης Αβραμόπουλος και η όμορφη ηθοποιός Ιουλία Καλογρίδη, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούν από το περσινό καλοκαίρι περί ειδυλλίου. Τα φλας… πήραν φωτιά με την εμφάνισή τους στη λαμπερή βραδιά απονομής βραβείων σε πρόσωπα της ελληνικής γαστρονομίας και εκείνοι δεν έδειχναν (για πρώτη φορά) να τα αποφεύγουν. Ο δικηγόρος και δημιουργός της Δικηγορικής Εταιρίας «Αβραμόπουλος και Συνεργάτες» είναι ξάδελφος του επιτρόπου Μετανάστευσης της Ευρωπαϊκής Ενωσης Δημήτρη Αβραμόπουλου και συχνά περνούν μαζί τις διακοπές τους με το Ferretti γιοτ του Βασίλη Αβραμόπουλου στα νησιά. Οσο για την Ιουλία Καλογρίδη, είναι νέα, όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, που έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της στην παράσταση «Πρωταγωνίστριες», δίπλα στην Ολγα Πολίτη και στο δίδυμο Παρτσαλάκη – Καλυβάτση.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...