Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 20 Μαρτίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη διαλαλείτε τις επαγγελματικές επιτυχίες σας πριν προχωρήσουν οι εξελίξεις προς όφελός σας. Θα σας ταράξει η…

ΚΡΙΟΣ: Αναγνωρίστε τη σωστή έννοια της ομορφιάς και της δημιουργίας, και χρησιμοποιήστε τις για τη βελτίωση της εμφάνισής σας και της διάθεσής σας. Οταν νιώθετε την πίεση της καθημερινότητας, επιστρατεύστε το χιούμορ σας, που σώζει και στα πιο δύσκολα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει πράγματα που δεν τον αντιπροσωπεύουν. Αξιοποιήστε κάποιες καταστάσεις που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Κατοχυρώστε αυτά που σας ανήκουν και τα έχετε κερδίσει με τον κόπο σας και την αξία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τις απόψεις που έχετε πείτε τις με τόλμη και αποφασιστικότητα για να μπορέσετε να πείσετε. Μην επιτρέπετε στους άλλους να παρεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Διορθώστε ό,τι δεν σας εκφράζει και δεν σας ικανοποιεί στον επαγγελματικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα που δείχνετε θα εκτιμηθούν από τους ανωτέρους σας. Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που έχετε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Με τη στάση σας οδηγείτε σε νέες ισορροπίες τη σχέση που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ: Αφοσιωθείτε σε μια νέα δημιουργική ενασχόληση που θα σας βγάλει από κάποιο αδιέξοδο. Εκτιμήστε την ανεξαρτησία σας κι αν θέλετε να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στον αισθηματικό τομέα, κάντε το ώστε ο έρωτας που θα έρθει να έχει βαθύτερη σημασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη διαλαλείτε τις επαγγελματικές επιτυχίες σας πριν προχωρήσουν οι εξελίξεις προς όφελός σας. Θα σας ταράξει η ασυνεννοησία που θα επικρατεί γύρω σας και θα πρέπει άλλη μία φορά να δείξετε πως μπορείτε να παραμείνετε ψύχραιμοι.

ΖΥΓΟΣ: Αλλάξτε κάποιες συνήθειες που σας απομακρύνουν από αγαπημένα σας πρόσωπα. Προτιμήστε τη σιωπή από τα πολλά λόγια και εκμεταλλευτείτε τις ώρες που θα είστε με συνεργάτες για να κάνετε κάτι δημιουργικό και ευχάριστο, που σας θα ικανοποιεί όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε την ικανοποίηση που αποζητάτε στις συναναστροφές με τους φίλους σας. Μην αρχίσετε καβγάδες για το τίποτα, γιατί έτσι θα παίξετε κορόνα γράμματα τη σχέση σας και είναι πολύ πιθανό να καταστρέψετε ακόμα και τις καλύτερες στιγμές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεστε, αφού δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον. Για να αλλάξουν τα δεδομένα και να πάψουν τα κακώς κείμενα θα απαιτηθεί και η δική σας συμβολή. Μην είστε επιθετικοί ή εριστικοί απέναντι στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναδιοργανωθείτε και μην το βάζετε κάτω, γιατί τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα προγραμματισμένα σχέδια που έχετε κάνει με τον σύντροφό σας και το ενδεχόμενο να μπλοκάρει η αισθηματική σας ζωή είναι πιθανό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι βιαστικές αποφάσεις δεν ήταν ποτέ χρήσιμες, οπότε καλό θα ήταν να τις αποφύγετε και τώρα. Αν είστε απότομοι ή ψυχροί, μόνοι σας κλείνετε πόρτες που στο μέλλον θα μπορούσαν να σας εγγυηθούν μια ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη ερωτισμό.

ΙΧΘΥΕΣ: Ηρεμήστε και θα διαπιστώσετε πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, ούτε κινδυνεύετε από κάτι. Οσοι δεν έχετε κάποια αισθηματική σχέση θα πρέπει να κρατήσετε χαρακτήρα ήρεμο και γλυκό, αν θέλετε να σας πλησιάσουν άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...