Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τα τρυφερά φιλιά του Καμμένου με τη σύζυγό του

«Επ’ αυτοφώρω» πιάσαμε, σε πολύ τρυφερή στιγμή, τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο με τη σύζυγό του Ελενα Τζούλη…

Το τρυφερό φιλί του Πάνου Καμμένου στην ωραία σύζυγό του Ελενα Τζούλη

Το «in love» ζευγάρι απόλαυσε το δείπνο του σε chic restaurant της Βουλιαγμένης

«Επ’ αυτοφώρω» πιάσαμε, σε πολύ τρυφερή στιγμή, τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο με τη σύζυγό του Ελενα Τζούλη. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που μετρά αρκετά χρόνια γάμου, δείπνησε στο restaurant του ξενοδοχείου «Margi» στη Βουλιαγμένη.

teq4tqwe4t 1 copy

Οι δυο τους, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά τους, αφού και ο υπουργός αλλά και η δραστήρια δικηγορίνα σύζυγός του δουλεύουν πολλές ώρες την ημέρα, βρίσκουν πάντοτε χρόνο για μια «απόδραση» από την καθημερινότητα και ένα ρομαντικό δείπνο συγκαταλέγεται οπωσδήποτε σε αυτές τις αποδράσεις, που, όπως αποκαλύπτει η φωτογραφία μας, κρατούν ζωντανή την ωραία σχέση τους. Κρασάκι, γλυκάκι και φιλάκι για τον υπουργό και την ωραία Ελενα.

Οσα παίρνει ο άνεμος 

ΑΠΟ ΤΗ
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ 

«Προεδρικό πυρ»! 

teq4tqwe4t 4

Ο Νίκος Αναστασιάδης πήρε το όπλο του! Είναι εντελώς ασυνήθιστο ένας πρόεδρος χώρας να κηρύσσει την έναρξη αθλητικής διοργάνωσης. Ο Κύπριος Πρόεδρος, όμως, το έκανε κι έριξε την… μπαταριά του στην έναρξη του 11ου Μαραθωνίου στη Λεμεσό, στον οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι, μεταξύ τους και 2.000 ξένοι από Αμερική, Ιαπωνία και Σιγκαπούρη. Ωραίος ο Νίκος Αναστασιάδης, που, μολονότι δεν έτρεξε, εντούτοις έκλεψε την παράσταση στη Λεμεσό.

Σέρρες: «Αγκάλιασαν» θερμά τον Καραμανλή

Στις Σέρρες, γενέτειρα του καραμανλισμού, βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Μέσα σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα για εκείνον, η οικογένεια Καραμανλή τόνισε τη διαχρονική ενότητά της, καθώς μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό ήταν και ο συνονόματος εξάδελφός του, γιος του Αχιλλέα Καραμανλή και βουλευτής του νομού.

teq4tqwe4t 3

Στο σπίτι του εθνάρχη στην Πρώτη Σερρών, ο Κώστας Καραμανλής φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον βουλευτή της Β’ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη μπροστά σε πίνακα που απεικονίζει τον θείο του. Με σπορ ντύσιμο, πολύ χαλαρός και καταδεκτικός με όλους, ο πρώην πρωθυπουργός φυσικά δεν θα μπορούσε να φύγει από τις αγαπημένες του Σέρρες χωρίς να γευθεί τα περίφημα μεζεδάκια της Μακεδονίας, σε ένα τραπέζι που τα είχε όλα – από παϊδάκια και τσίπουρα, μέχρι… πολιτική.

Βουλευτές με σορτσάκια

teq4tqwe4t 6

teq4tqwe4t 5Οι δύο ωραίοι και αθλητικοί τύποι του Κοινοβουλίου έτρεξαν στον χθεσινό ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Σταύρος Θεοδωράκης και Ανδρέας Λοβέρδος, με teq4tqwe4t 2σορτσάκια και καλή διάθεση, έδειξαν τα αθλητικά προσόντα τους μαζί με ακόμη 21.000 πολίτες που έτρεξαν μαζί τους.

Ετοιμοπόλεμα για τις εκλογές τα αγόρια μας!

«Φωτιά» στην πλαζ

Αρχισαν τα μπάνια του λαού! Η Νέλλη Μαυρίδου (φωτό), δημοτική σύμβουλος στο Παλαιό Φάληρο και υποψήφια με τη Ν.Δ. στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, έβαλε μαγιό και έφερε πιο νωρίς το καλοκαίρι!
Η ωραία Νέλλη, που είναι αρχιτέκτονας, ασχολείται και με τη ζωγραφική, εκτός από την Τοπική Αυτοδιοίκηση βολιδοσκοπεί φυσικά ξανά τη Βουλή και, όταν έρθει η ώρα, θα δηλώσει παρούσα.

! Στη Βαστίλη, εκεί απ’ όπου ξεκίνησε η Γαλλική Επανάσταση, βρίσκονται η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο ηθοποιός Διαμαντής Καραναστάσης. Οι δυο τους είναι προσκεκλημένοι του υποψήφιου προέδρου της Γαλλίας Ζαν Λικ Μελανσόν. Πρόκειται για ακόμα μία από τις πολλές κοινές δράσεις της Ζωής και του Μελανσόν που, από τον Αύγουστο του 2015, συνεργάζονται για την κατάρτιση ενός εναλλακτικού σχεδίου για τους λαούς της Ευρώπης (Plan B). Τώρα, τι «σχέδιο Β» είναι αυτό και πού θα το βρουν, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο!

offer


{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...