Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Μεγάλωσα βλέποντας τα σύρματα»

Ο νικητής στο φετινό «The Voice» Γιάννης Μαργάρης μιλά στην «Espresso» για τα φτωχικά παιδικά χρόνια του με φόντο τα Κατεχόμενα στην Αμμόχωστο και για τον μεγάλο τελικό

Ο Κύπριος νικητής του φετινού «The Voice» Γιάννης Μαργάρης συγκλονίζει με την αφήγησή του για τη γενέτειρά του, την Αμμόχωστο! «Τώρα που σας μιλώ, στο δεξί μου χέρι εκτείνονται χωράφια που είναι ανθισμένα. Αν τολμήσω όμως και μπω, θα με πυροβολήσει ο Τούρκος στρατιώτης» λέει στην «Espresso».

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Το έπαθλο στο σόου ταλέντων που είδαμε στον Σκάι τον έφερε στην πρώτη γραμμή της καλλιτεχνικής επικαιρότητας. Ο Γιάννης διαθέτει καταπληκτική φωνή και -όπως δείχνουν τα πράγματα- θα έχει μέλλον στα μουσικά δρώμενα.
Ο ίδιος, ωστόσο, έχει πολλά (και ενδιαφέροντα!) να πει και για την ιδιαίτερη πατρίδα του.

«Γεννήθηκα στην επαρχία Αμμοχώστου στην Κύπρο, η οποία συνορεύει βορειοδυτικά με την επαρχία Κερύνειας, δυτικά με την επαρχία Λευκωσίας και νοτιοδυτικά με την επαρχία Λάρνακας. Το μεγαλύτερο τμήμα της επαρχίας βρίσκεται στο κατεχόμενο από τους Τούρκους τμήμα του νησιού. Τώρα που σας μιλάω, περπατάω στον δρόμο και στο αριστερό μου χέρι είναι ένα χωράφι γεμάτο από αγριολούλουδα. Μπορεί να φτιάξω ένα μπουκέτο.

Στο δεξί μου χέρι εκτείνονται χωράφια, που είναι ανθισμένα. Αν τολμήσω όμως και μπω, θα με πυροβολήσει ο Τούρκος στρατιώτης. Ετσι μεγάλωσα. Και με αυτήν την πραγματικότητα συνεχίζω να ζω: αν παραβιάσω τα σύρματα θα με χτυπήσει, είναι ο εχθρός» δηλώνει στην «Espresso» περιγράφοντας γλαφυρά μια δύσκολη κατάσταση, μέσα στην οποία έμαθε να ζει από πιτσιρίκι.

f4 124

Η επικοινωνία μας με το 21χρονο παλικάρι με τα ατίθασα, σγουρά μαλλιά έγινε με αφορμή την κοινή εμφάνισή του στον Σταυρό του Νότου μαζί με τους υπόλοιπους τρεις φιναλίστ του «Voice» (Κασσιανή Λειψάκη, Νικολέτα Μηλιώνη, Χρήστος Θεοδώρου) και guest star τον Κωστή Μαραβέγια, στις 22 Απριλίου.

«Ζούσα σε όνειρο»

«Η νίκη μου με χαροποίησε πολύ και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Οταν ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε το όνομά μου, νόμιζα ότι ζούσα σε όνειρο. Τη βραδιά του τελικού η οικογένειά μου ήταν στο στούντιο. Από αυτήν αντλούσα δύναμη και από τέσσερις φίλους που μου έκαναν έκπληξη. Οι δύο ήρθαν από την Κύπρο και οι άλλοι δύο, τους οποίους είχα να δω οκτώ μήνες, ήρθαν από τη Γλασκόβη. Αφού είχα στο πλατό αυτούς και το γούρι μου, την αδελφή μου, την Ελένη, που ήταν από την αρχή του σόου μαζί μου, ένιωθα ασφαλής» τονίζει ο ταλαντούχος ερμηνευτής και συμπληρώνει: «Ξέρετε, για εμένα η οικογένειά μου είναι τα πάντα. Είμαστε πέντε αδέρφια. Τα τρία είναι παντρεμένα και έχω έξι ανιψάκια. Τους γονείς μου τους λατρεύω.

Η μητέρα μου είναι καμαριέρα, ο πατέρας μου οδηγός, άνθρωποι του μεροκάματου. Ως πολύτεκνη οικογένεια ζήσαμε φτωχικά. Δεν μας έλειψε το φαγητό, αλλά δεν είχαμε ανέσεις. Ωστόσο είμαστε πλούσιοι και ευτυχισμένοι, γιατί έχουμε ο ένας τον άλλο στις χαρές και τις λύπες. Οι δικοί μου μας μεγάλωσαν με αξίες. Αγάπη για τη φαμίλια και την πατρίδα. Μέσα από τη συνέντευξή μας θέλω να πω και κάτι άλλο: Πλέον νιώθω ότι έχει ακόμα ένα μέλος η οικογένειά μου: τον Κωστή Μαραβέγια. Αυτός ο άνθρωπος ξέρει κάτι πολύ σπουδαίο: την τέχνη να είσαι άνθρωπος»!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...