Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 21 Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας κάνουν για διασκέδαση και θα διαπιστώσετε πως η παρουσία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη, αφού ο ερωτισμός σας θα διαπερνά το περιβάλλον και θα λειτουργεί προς όφελός σας.

ΚΡΙΟΣ: Για το μόνο που σας κατηγορεί ο σύντροφός σας ότι δεν του αρέσει είναι οι ξαφνικές μεταλλαγές στη διάθεσή σας. Κρατήστε στη σχέση σας μόνο ό,τι αρέσει και στους δυο σας. Αποτινάξτε πράγματα που δεν λειτουργούν πια.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποδεχθείτε επαγγελματικές προτάσεις που θα σας ανοίξουν καινούργιες προοπτικές. Δείξτε την εκτίμησή σας σε κάποια άτομα που το αξίζουν, και όχι σε όλους. Οι σαφείς διακανονισμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον σκοπό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προβείτε σε συζητήσεις που είναι απαραίτητες για τα καινούργια σας σχέδια. Αποφύγετε να κλειστείτε στον κόσμο που έχετε πλάσει στο μυαλό σας και σταματήστε με κάθε τρόπο τις αναδρομές στο παρελθόν, μια που οι αναμνήσεις σε αυτόν τον τομέα σάς θλίβουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας κάνουν για διασκέδαση και θα διαπιστώσετε πως η παρουσία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη, αφού ο ερωτισμός σας θα διαπερνά το περιβάλλον και θα λειτουργεί προς όφελός σας.

ΛΕΩΝ: Κάντε τις συνεργασίες σας πιο ουσιαστικές για να είναι περισσότερο αποδοτικές. Τολμήστε να εκπληρώσετε όνειρα που δεν φανταζόσασταν ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν. Για να δράσετε δυναμικά στον επαγγελματικό σας χώρο, περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ενέργεια που έχετε είναι μεγάλη και κάνει θαύματα στη διάθεσή σας. Μην παρασυρθείτε από ακραία συναισθήματα που θα σας αποπροσανατολίσουν. Μη ρισκάρετε τα πάντα μόνο και μόνο επειδή σας πιάνει υπέρμετρος ενθουσιασμός.

ΖΥΓΟΣ: Αντί να παραβλέπετε τις προσωπικές σας ανάγκες, προτιμήστε να τις διασφαλίσετε. Πρέπει να φανείτε πιο διαλλακτικοί με συνεργάτες σας που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Κάντε πράξη τα πιο τρελά σας όνειρα με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν πλήττετε παράφορα στην επαγγελματική σας ζωή, μη το λέτε, απλώς αλλάξτε την. Κάποιες φορές η ακραία συμπεριφορά σας φτάνει τους άλλους σε οριακά σημεία. Φροντίστε να γνωρίζετε καλά τα δεδομένα, προτού κάνετε οποιαδήποτε βαρυσήμαντη δήλωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην καταπιέζετε τους συνεργάτες σας με υπερβολικές απαιτήσεις, όταν αυτοί δεν σας ζητούν τίποτα. Βρείτε χρόνο τόσο για να ξεκουραστείτε όσο και για να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας. Μέσα από συζητήσεις κατοχυρώστε κάποια κεκτημένα σας, τα οποία οι άλλοι δεν παραδέχονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή πιστεύετε ότι δίνετε περισσότερα, μην απαιτείτε ανταλλάγματα από τους γύρω σας. Πρώτα πάρτε πρωτοβουλίες σε σοβαρά θέματα και μετά ανακοινώστε τα στους άλλους. Μην επιτρέψετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον να σας πνίγει, όσο και αν το αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κινηθείτε ευέλικτα και με διπλωματία για να αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις. Αντισταθείτε με σθένος σε καταστάσεις που προσπαθούν να σας γυρίσουν στο παρελθόν. Στηριχτείτε στις ικανότητές σας και μην πιάνεστε από τα μεγάλα λόγια που ακούτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε να δεσμευτείτε, εάν δεν έχετε γνώση των πραγματικών καταστάσεων. Για να είστε όλοι ωφελημένοι, αξιοποιήστε τις ικανότητές σας αλλά και τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σας. Μη χαλάτε την ψυχική σας ισορροπία στηριζόμενοι σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...