Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Στο σκαμνί φοιτητής της ΑΣΟΕΕ για τη δολοφονία της στρίπερ συντρόφου του

Στο Εφετείο ο 29χρονος που κατηγορείται ότι λόγω ζήλιας έριξε τη στριπτιζέζ φίλη του από τον 5ο όροφο

Στο Εφετείο ο 29χρονος που κατηγορείται ότι λόγω ζήλιας έριξε τη στριπτιζέζ φίλη του από τον 5ο όροφο

Ο τραγικός επίλογος της θυελλώδους ερωτικής σχέσης ανάμεσα σε έναν φοιτητή Οικονομικών και μία στριπτιζέζ αναβιώνει αυτές τις μέρες στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών! Ο 29χρονος κατηγορείται ότι «τυφλώθηκε» από ζήλια και έσπρωξε την καλλονή φίλη του από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στον Βύρωνα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο!

Η ιστορία της μελαχρινής Αναστασίας με τα βαθυγάλανα μάτια και του νεαρού φοιτητή της ΑΣΟΕΕ θα μπορούσε να εμπνεύσει σενάριο ερωτικού θρίλερ. Οι δύο εραστές από τη Ρωσία γνωρίστηκαν το 2010 στο νυχτερινό μαγαζί όπου εργαζόταν ως στριπτιζέζ η 28χρονη. Σύντομα αναπτύχθηκε μεταξύ τους ένα φλογερό ειδύλλιο, το οποίο οδήγησε το καλοκαίρι του 2013 σε συγκατοίκηση. Ομως, η σχέση σημαδεύτηκε από εκρήξεις ζήλιας, έντονες λογομαχίες και διαπληκτισμούς.

Στον τελευταίο άγριο καβγά, που έγινε τα ξημερώματα της 30ής Μαρτίου 2014, γράφτηκε η τελευταία πράξη του ερωτικού δράματος. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 26χρονος (τότε) φοιτητής Οικονομικών, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, περίμενε την Αναστασία να επιστρέψει στο σπίτι και σε μια έξαρση παράφορης ζήλιας την έσπρωξε βίαια από τον εξώστη του πέμπτου ορόφου της πολυκατοικίας. Η τραγική κατάληξη ήταν η 28χρονη να πέσει στον ακάλυπτο χώρο, αφού προηγουμένως χτύπησε πάνω σε μια τέντα.

Ο 29χρονος, ο οποίος καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά, επανέλαβε στην απολογία του στο Εφετείο πως είναι αθώος και ξέσπασε σε κλάματα, όταν άρχισε να περιγράφει τις προσπάθειές του να κρατήσει την Αναστασία από το χέρι ώστε να μην πέσει στο κενό. Αμέσως μετά άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της γνωριμίας τους:

Χρήση ηρωίνης

«Μια βραδιά πήγα με έναν φίλο μου στο μαγαζί όπου η Αναστασία εργαζόταν ως χορεύτρια. Προσπάθησα να την αποτραβήξω από τον κόσμο των ναρκωτικών, γιατί είχε αρχίσει να κάνει χρήση ηρωίνης. Εκανα και εγώ χρήση για να μπω στο μυαλό της, να βρω τρόπο να τη σώσω (…) Εκείνο το πρωί έκανε μπάνιο, έκατσε στο λάπτοπ, κοιτούσε φωτογραφίες που της είχε στείλει η μητέρα της από τον γάμο του αδελφού της και μπορεί να ενοχλήθηκε που η ίδια δεν είχε κάνει ακόμη οικογένεια. Εγώ έκατσα στην κουζίνα. Κάποια στιγμή την άκουσα να φωνάζει στα ρώσικα ”Μάξιμε, βοήθεια”. Προχώρησα προς το μπαλκόνι και την είδα να κρέμεται. Την έπιασα από το δεξί χέρι. Δεν είχα τη δύναμη να την κρατήσω. Μου γλίστρησε…» ισχυρίστηκε και αρνήθηκε πως ζήλευε τη νεαρή λόγω της δουλειάς που έκανε.

Ωστόσο, στην προανακριτική απολογία του ο 29χρονος είχε παραδεχτεί πως έσπρωξε τη νεαρή, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες -μεταξύ των οποίων και ενός αυτόπτη- οι οποίες αναφέρουν πως καβγάδιζε συχνά με την 28χρονη επειδή ήθελε να αφήσει τη δουλειά της και δεν μπορούσε να ανεχθεί να τη μοιράζεται με άλλους άντρες.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...