Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

«Το Survivor είναι γεμάτο γκρίνιες»

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, που αποχώρησε από το «Survivor», αποκαλύπτει στην «Espresso» την αθέατη πλευρά του παιχνιδιού επιβίωσης

fwewer 3 0«Συμμετείχα στο “Survivor” γιατί μου έλειπε η αδρεναλίνη. Αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν περιορισμένη σε μια αμμουδιά και σε μια περιοχή όπου το μόνο που θα μπορούσα να φάω θα ήταν καρύδες!» λέει στην «Espresso» η 20χρονη Ελισάβετ Δοβλιατίδου, λίγο καιρό μετά την έξοδό της από το reality επιβίωσης, και συνεχίζει συγκλονίζοντας με την αφήγησή της.

ΑΠΟ ΤΗ 
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

«Υστερα από κάποιες ημέρες οι καρύδες προκαλούν διάρροια. Από την αφαγία καθόμουν και δεν μιλούσα. Μάζευα δυνάμεις. Αν με ρωτούσες, όμως, αν θα πήγαινα ξανά στο “Survivor”, θα το έκανα. Ξέρεις γιατί; Για να δώσω ένα μάθημα σε κάποιους παίκτες. Γιατί θέλω να κερδίσει ο άνθρωπος που και στα δύσκολα παραμένει καλός χαρακτήρας» λέει, γνωρίζοντας πλέον ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής.

Τη συναντήσαμε στου Ρέντη, κοντά στο σπίτι της. Οπως μας είπε, από τη μέρα που επέστρεψε στην Αθήνα τρώει ασταμάτητα. Βλέπετε, έχασε αρκετά κιλά, της είχαν πεταχτεί τα κόκαλα στο στέρνο. «Την πρώτη μέρα στον Αγιο Δομίνικο μας έδωσαν δυο πατάτες να βράσουμε για να φάμε 12 άτομα. Στον καθέναν αντιστοιχούσαν μια μπουκιά ρύζι και λίγο αλεύρι με λάδι για να κάνουμε μια τηγανίτα. Εγώ με το φαγητό δεν έχω πάθος. Για να βγω στην πασαρέλα έχω κάνει και τέσσερις μέρες να φάω. Επίσης, για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης επί μία εβδομάδα έτρωγα μόνο φρούτα. Αλλά αυτή την πείνα στο “Survivor” την περίμενα! Ολοι γκρίνιαζαν για την ασιτία, μιλούσαν συνέχεια για το φαγητό, με αποτέλεσμα να βλέπω στα όνειρά μου παστίτσιο!» μας λέει και η σπίθα στο βλέμμα της προδίδει του λόγου το αληθές. Και οι δυσκολίες δεν σταματούσαν εκεί…

«Πηγαίναμε για τα αθλήματα και περνούσαμε από κάποιες περιοχές που μύριζαν φαγητό. Λιποθυμούσες! Οταν βγήκα από το παιχνίδι, με πήγαν σε έναν μπουφέ που είχε δεκάδες φαγητά. Εφαγα σαν τρελή. Δεν έκανα εμετό, δεν έκανα διάρροια. Αλλά μετά το φαγοπότι επί τρεις ώρες η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Είχα φοβερή ταχυπαλμία. Θα μπορούσα να πάθω κάτι».

Για την Ελισάβετ οι συνθήκες του «Survivor» ήταν μάχη με τις αντοχές της: «Ο ήλιος έκαιγε και δεν είχαμε αντηλιακό. Βάζαμε μόνο στα αθλήματα. Ο φίλος μου είχε δίκιο όταν έλεγε “πού πας; Θα χαλάσεις το δέρμα σου, τα μαλλιά σου”. Δεν είχαμε σαμπουάν, αφρόλουτρο, τα ρούχα τα πλέναμε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα που ήταν γεμάτη άμμο. Τις κουβέρτες τις μοιραζόμασταν μεταξύ μας και καθένας είχε πάνω του την οσμή του άλλου. Για να πούμε και αλήθειες στον κόσμο, χαρτί υγείας είχαμε, καθώς και οδοντόκρεμα. Γιατί στο τουρκικό “Survivor” δεν υπάρχουν ούτε αυτά».

Διώξαμε τον καλύτερο

Και, φυσικά, δεν ήταν ούτε… ελεύθεροι ούτε ανοιχτοί στα φλερτ… «Τα βράδια μάς προσέχουν κάποιοι ντόπιοι και μερικοί φαρμακοποιοί. Ούτε φλερτ υπήρξαν μεταξύ μας ούτε τίποτα. Αυτό που υπήρξε ήταν ίντριγκα και τακτική για το έπαθλο. Πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί διώξαμε τον καλύτερο παίκτη, τον Αγγελόπουλο».

fwewer 1«Λατρεύω τον Bo! Διαβασμένοι οι Διάσημοι»

Για την Ελισάβετ οι Διάσημοι έχουν μεταξύ τους μεγαλύτερη αλληλεγγύη και είναι πιο… διαβασμένοι τηλεοπτικά, γι’ αυτό και βγαίνουν συμπαθείς στο κοινό. «Εγώ λατρεύω ως άνθρωπο τον Bo (φωτό). Tις κοπέλες δεν τις ξέρω, αλλά βγαίνουν όμορφες γιατί έχουν βάλει μόνιμες βλεφαρίδες και η Λάουρα τους κάνει κοτσίδες τα μαλλιά (γέλια). Αν και μας χώριζε ένας βράχος, εκείνες ήταν σε άλλη παραλία και ποτέ δεν τις γνώρισα». Η Ελισάβετ θυμάται τώρα και τα… προφητικά λόγια του Σάκη Τανιμανίδη: «Ελισάβετ μου, μετά το “Survivor” θα κάνεις επιλεγμένες δουλειές, αλλά με καλά λεφτά» της είπε και πράγματι το μοντέλο έχει δεχτεί ήδη προτάσεις για μόντελινγκ αλλά και για την τηλεόραση, ενώ και με τον φίλο της, πρωταθλητή στα καρτ, δέχτηκαν κοινή πρόταση να εργαστούν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα. 

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...