Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

ΑΚΑΝΘΟΥΣ CLUB 2017

Άλλη μια χειμερινή σεζόν ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει. Παρότι η νυχτερινή διασκέδαση στην πρωτεύουσα συνεχίζει να προσελκύει το κοινό, πολύ σύντομα θα κληθεί να ρίξει αυλαία και να παραχωρήσει τη θέση της στην παραλιακή που θα έρθει και πάλι να βάλει φωτιά λίγο πριν το καλοκαίρι μέχρι και τα μέσα του φθινοπώρου. Την φετινή χρονιά, οι μεγάλες συνεργασίες στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας έκλεψαν τις εντυπώσεις και μέχρι σήμερα συνεχίζουν να διατηρούν τα μαγαζιά ασφυκτικά γεμάτα. Σε λίγους μήνες τόσο οι καλλιτέχνες όσο και το κοινό θα βρεθούν στα νότια προάστια και τα αγαπημένα μαγαζιά της παραλιακής, τα οποία ήδη ετοιμάζονται για ένα μοναδικό καλοκαίρι. Το καλοκαίρι του 2017, την παράσταση αναμένεται να κλέψουν και πάλι τα πιο γνωστά clubs της πόλης, τα οποία τα τελευταία χρόνια κάνουν μονίμως άλματα ανόδου πραγματοποιώντας εκπληκτικές κινήσεις τόσο στην εσωτερική και εξωτερική τους διαρρύθμιση όσο και στην αναβάθμιση των προγραμμάτων τους τα οποία εναλλάσσονται καθημερινά διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των θαμώνων τους.

akanthus summer paraliaki alimos 2017

Έναν από τους κορυφαίους προορισμούς διασκέδασης θα αποτελέσει και πάλι το Ακάνθους club στον Άλιμο. Το γνωστό μαγαζί ετοιμάζει ήδη τα σχέδια του για το προσεχές καλοκαίρι στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει και πάλι με τα μοναδικά του events που καθημερινά κλέβουν την παράσταση. Το Ακάνθους club θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του για το κοινό στις αρχές Μαΐου όταν και θα έχει ολοκληρώσει την φετινή του πορεία το Ακάνθους στο Γκάζι το οποίο εδώ και 2 χρόνια αποτελεί την χειμερινή εκδοχή του αγαπημένου club της παραλιακής. Για άλλο ένα καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ακάνθους Άλιμος όπου η διασκέδαση θα χτυπήσει και πάλι «κόκκινο».

ΑΚΑΝΘΟΥΣ CLUB 2017

To Ακάνθους club βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία νυχτερινά μαγαζιά της παραλιακής, κάτι το οποίο το έχει κερδίσει με πολύ κόπο και σκληρή δουλειά μέσα στην δεκαπενταετή πορεία του στον χώρο της διασκέδασης. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια οι ιθύνοντες του μαγαζιού έχουν αποκομίσει τεράστια εμπειρία την οποία πλέον αξιοποιούν έτσι ώστε να διατηρούν το μαγαζί στην κορυφή και κάθε καλοκαίρι να αποτελεί τον ιδανικό προορισμό διασκέδασης για κοινό όλων των ηλικιών. Πριν από 4 χρόνια προχώρησαν σε μια πολύ επιτυχημένη, όπως αποδείχτηκε, κίνηση. Το Ακάνθους Αθήνα μεταφέρθηκε στην παραλία του Αλίμου και στην ακτή του ήλιου, σε έναν μαγευτικό χώρο πλάι στην θάλασσα και οι μετοχές του μαγαζιού εκτοξεύτηκαν στα ύψη. Καθημερινά τα πιο γνωστά parties της χώρας λαμβάνουν χώρα στο Ακάνθους παραλιακή με το κοινό να γεμίζει ασφυκτικά το μαγαζί. Φέτος το καλοκαιρινό Ακάνθους 2017 θα βρίσκεται από πολύ νωρίς και πάλι κοντά στους θαυμαστές του για μοναδικές βραδιές με τους μεγαλύτερους djs στα decks του. Ήδη οι άνθρωποι του χώρου ετοιμάζουν το φετινό πρόγραμμα του μαγαζιού το οποίο θα αποτελείται πιθανότατα από τα πιο επιτυχημένα του parties τα οποία θα συνεχίσουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού. Το Drink and Roll, το Suxu Muxu και το Sex Me Up θα αποτελέσουν και πάλι τις πιο δυνατές βραδιές του Ακάνθους  ενώ πολλά είναι τα  events που θα αποτελέσουν τις μεγάλες εκπλήξεις για το κοινό. Πολύ σύντομα όλες οι πληροφορίες σε σχέση με το πρόγραμμα του μαγαζιού θα γίνουν γνωστές ενώ δεν αποκλείεται το Ακάνθους club, το οποίο πάντα προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής, να φέρει στη σκηνή του και κάποιο μεγάλο όνομα του ελληνικού τραγουδιού αφού το live clubbing έχει γίνει πλέον η αγαπημένη συνήθεια του καλοκαιριού. Οι εκπλήξει από το πιο αγαπημένο μαγαζί  της παραλιακής προβλέπεται να είναι αρκετές και σίγουρα το Ακανθους club Αλιμος θα αποτελέσει και φέτος το πιο hot στέκι του καλοκαιριού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...