Παρουσιάσεις ιστορικών βιβλίων

Το βιβλίο του δρα Νικολάου Ν. Βασιλείου με τίτλο «Ο Ελευθέριος Βενιζέλος και οι εκλογές του 1920», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Πελασγός» του Ιωάννου Γιαννάκενα, θα παρουσιαστεί αύριο, στις 19.00, στην Εταιρεία Φίλων του Λαο

Το βιβλίο του δρα Νικολάου Ν. Βασιλείου με τίτλο «Ο Ελευθέριος Βενιζέλος και οι εκλογές του 1920», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Πελασγός» του Ιωάννου Γιαννάκενα, θα παρουσιαστεί αύριο, στις 19.00, στην Εταιρεία Φίλων του Λαού (Ευριπίδου 12).
Τον συγγραφέα θα παρουσιάσει ο δρ Θεόδωρος Σούμπασης, ενώ το θέμα του αναγνώσματος θα αναλύσει ο ίδιος ο συγγραφέας.

Πραγματικά γεγονότα

Στις 24 Μαρτίου πάλι το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου της Στεφανίας Ι. Σουλή «Λιβιάχοβο λένε το μοιρολόγι. Μετά την πτώση της Μουργκάνας – Νοέμβριος 1948» στο Polis Art Cafe (Αίθριο Αρσακείου Μεγάρου, στην Πεσμαζόγλου 5).

Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα (βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα) για τις σκοτεινές εποχές του ελληνικού Εμφυλίου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πελασγός του Ιωάννου Χρ. Γιαννάκενα και θα παρουσιαστεί από τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Ζάχο Χατζηφωτίου.

Στην εκδήλωση μετέχουν η ποιήτρια, υπεύθυνη λεσχών ανάγνωσης Δυτικής Αττικής, Νάγια Κωστοπούλου και η επιμελήτρια της εκδόσεως Ελίνα Μαστέλλου – Γιαννάκενα.

Συντονίζει ο δικηγόρος Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς. Η εκδήλωση ξεκινάει στις 18.30.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ