Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Λαχτάρα για την Ωνάση σε αγώνες

Επεσε από το άλογό της και τρόμαξε τους διοργανωτές

Επεσε από το άλογό της και τρόμαξε τους διοργανωτές

Ενα ατύχημα στο ιππικό γκαλά Saunt Hermes CS15 του Παρισιού ήτανesr 2203 004 cmyk 0 αρκετό για να στερήσει την καταξίωση και μια σημαντική θέση στο βάθρο των νικητών από την Αθηνά Ωνάση, την ώρα που κορυφώνεται η δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της Αλβάρο ντε Μιράντα.

Από τον Θ. Μακρογαμβράκη

Με την πτώση της από το αγαπημένο της άλογο Κοντάνγκα, η «χρυσή» κληρονόμος τρόμαξε τους διοργανωτές και τους οπαδούς της, οι οποίοι περίμεναν με αγωνία να τη δουν να σηκώνεται από το έδαφος και να στέκεται ξανά στα πόδια της. Οπως φαίνεται στο βίντεο από τους αγώνες, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η όμορφη αμαζόνα, η οποία αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ελλάδας, τραυματίστηκε από την πτώση στα πλευρά και στο δεξί πόδι της.

Δύσκολη διαδρομή

Ολα συνέβησαν λίγο μετά την έναρξη του προγράμματός της, τη στιγμή που η Αθηνά προσπάθησε να πηδήξει πάνω από το δεύτερο κατά σειρά εμπόδιο της δύσκολης διαδρομής, ιππεύοντας ένα από τα πιο όμορφα και ακριβοπληρωμένα άλογα της συλλογής της, τον Κοντάνγκα. Ωστόσο, κάτι δεν πήγε καλά με την εντολή υπερπήδησης του εμποδίου, με αποτέλεσμα το άλογο να μην καταφέρει να ολοκληρώσει την προσπάθεια, ρίχνοντας έτσι στο έδαφος την Αθηνά.

Κατά την πτώση, η αμαζόνα χτύπησε τη δεξιά πλευρά της στα εμπόδια, ενώ στην προσπάθειά της να κρατηθεί πάνω στο άλογο χτύπησε και το πόδι της. Στο συγκεκριμένο γκαλά, εκτός από την Ελλάδα, η Αθηνά Ωνάση εκπροσώπησε και την εταιρία της Onassis de Miranda & Victory Equestrian Sport B.V., στην οποία εξακολουθεί να υπάρχει το όνομα του πρώην αγαπημένου της.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Αθηνά Ωνάση έβγαινε τραυματισμένη από τον ιππικό στίβο, καθώς είχε ένα παρόμοιο ατύχημα και το 2014, κατά τη διάρκεια του 54ου Διεθνούς Τουρνουά Αλμάτων στη Γενεύη της Ελβετίας.

Από το 2006 που ασχολείται επαγγελματικά με την υπερπήδηση εμποδίων η εγγονή του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση είχε πτώσεις κατά τη διάρκεια αγώνων το 2007, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στα πλευρά, και το 2012. Αυτό που θέλει τώρα είναι να γίνει γρήγορα καλά, ώστε να συμμετάσχει στους ιππικούς αγώνες που ετοιμάζει το ίδρυμά της Longines Athina Onassis HorseShow, στις αρχές Ιουνίου, στο Saint Tropez.

Νέα πρόκληση από τον Αλβάρο

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα δεν σταματά να προκαλεί συνεχώς την Αθηνά με τις φωτογραφίες που αναρτά στο Ιnstagram στο πλευρό της νέας αγαπημένης του, της Βραζιλιάνας δημοσιογράφου Ντενίζ Σεβέρο.

4 90

Ο ιππέας έχει γυρίσει για πάντα σελίδα στη ζωή του, ενώ φαίνεται ότι είναι έτοιμος για μια καινούργια αρχή στην προσωπική του ζωή, μετά το οριστικό τέλος του γάμου του με την Αθηνά Ωνάση.

Αυτή τη φορά το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε να περνά χαλαρές στιγμές στην Παραγουάη, με την ξανθιά καλλονή και τον γοητευτικό ιππέα να μην αφήνουν στιγμή ο ένας τον άλλον. Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Αλβάρο στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με το σχόλιο «Te amo» το ζευγάρι είναι αγκαλιασμένο σφιχτά και χαμογελά όλο νόημα.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...